- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
- Konu Sahibi AklinYolu1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CoookkkHihh rahatladinmi
Aaa bak sen su komsuya. Ne bicim komsuymus bu boyle
Birazda işte bunu stres, kısıtlama olmadan ve biraz fazla işci dahilinde yapabilsekte, ne bakım hatası nede yorgunluk sonucu kusurlar oluşmasa. Evvelden Hemşirelerin sayıları geç vardıyasında örneğin 3-5 iken şimdi 2-3 civarında. Ve Demografi değişimine bakarsak ileride bakıma daha çok ihtiyaç duyacak İnsanımız olacak, ister bu bakımdan veya sağlıktan yana olsun. Gidişat iyi görünmüyorHerşey gönlünce istediğin gibi olur inşaAllah..
Yaptığın iş çok değerli..
çok iyi komşuyumdur ben börek çörek kurabiye mevcut ama ilgilenen komşum yokAaa bak sen su komsuya. Ne bicim komsuymus bu boyle
evet adım başı kebapçı olduyanlız antepin yemeklerinin üzerine tanımıyorum ya
Yazık güzelim antebim ne hale gelmiş
Dicek bi kelime bulamıyorum...
burada bile artık o kadar yapan kalmadı ne yapıyorsun o kadar dolmayıBen trden her dönüşümde 500 biber 500 patlıcan kurusu getiririm, Antep dolması vazgeçilmezim
Siii baa mi didin
Hemen sattin beni kadin.Aaa bak sen su komsuya. Ne bicim komsuymus bu boyle
Cagirdinda gelmedik mi .çok iyi komşuyumdur ben börek çörek kurabiye mevcut ama ilgilenen komşum yok
Siii baa mi didin
Hemen sattin beni kadin.
Cagirdinda gelmedik mi .
Iz o benim komsum. Sen onu yazacan o beni. Satmadim seni. Kendimi gomdumSiii baa mi didin
Hemen sattin beni kadin.
Cagirdinda gelmedik mi .
Olduu ben biraz daha uyuyimIz o benim komsum. Sen onu yazacan o beni. Satmadim seni. Kendimi gomdum
Uyu uyu sen daha ayakta uyuyosun belli:)))Olduu ben biraz daha uyuyim
Haha korkma isirmamyooo zey-mur 'a didim komşum olur kendileri de
buyur gel de sanırım bende senin komşun olmuşum almışınız aranıza beni
Gel sen de bir oda sec Arzum lucky arada odev verecekmis , kazananlara Odul verecek galiba
Yeni gördüm kız mesajlarını :)Mazefi sevmeyen beni seviyo demektir. Dusmanimin dusmani benim dostumdur
Farkettim zatiOnun kazen fobisi var. Valla en dötunden kalorsin hemde. Sakin bulasma:)
Hıh hem zayıf ol hem de sebep sorNe bu trip
Abovvvv bi kere 58 dereceyi sokaktaki büyük termometreden hiç unutmamtadı tuzu almadı
ama sıcağı hala aynı sıcak
Kız iki üç sene anca yetiyo napimburada bile artık o kadar yapan kalmadı ne yapıyorsun o kadar dolmayı
Komsum hosbulduk bak ne guzel alamanca konusuyorum degil mi