⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Bugün canım kahvaltı yapmak istemedi 1 dilim ekmek biraz da pekmez yedim zorla. Odaklanmaya başladım bile. :p kendimi psikolojik olarak modluyorum. Hatta boydan fotomu çekicem önce sonra bakmak için :-)

Ben acliktan uyuyamadim ya. Oyle kaldim sabahin ucunde ne yesem ne yesem diye. Yemedim ama bir kahve ictim sutlu. :deli:

Odak benim gobek adim. Pekmez iyi bir secim degil canim bunu biliyorsun dimi. Miden kazanip duracak , seker icerdigi icin.

Kazanip yazdiysam daha kahvalti etmedigim icindir. :KK48:

Ben acliktan uyuyamadim ya. Oyle kaldim sabahin ucunde ne yesem ne yesem diye. Yemedim ama bir kahve ictim sutlu. :deli:

Odak benim gobek adim. Pekmez iyi bir secim degil canim bunu biliyorsun dimi. Miden kazanip duracak , seker icerdigi icin.
Biliyorum lucko ya şeker cümbüşü pekmez. Dut pekmezi sürdüm bi kaşık yedim. İşte zaten hatam bu hani mesela canım yemek yemek istemezse hemen nescafe lokum yiyorum tatlı şeyler benim için kurtarıcı gibi ama hata tabiki. Pazartesi şekeri komple kesince 1 hafta zorlancam o kesin ama 1 kilo anında gider eminim.

Biliyorum lucko ya şeker cümbüşü pekmez. Dut pekmezi sürdüm bi kaşık yedim. İşte zaten hatam bu hani mesela canım yemek yemek istemezse hemen nescafe lokum yiyorum tatlı şeyler benim için kurtarıcı gibi ama hata tabiki. Pazartesi şekeri komple kesince 1 hafta zorlancam o kesin ama 1 kilo anında gider eminim.

Kizim ben cocuklugumdan beri borekle , cikolatayla kahvalti eden insanim ve kilo sorunum da yoktu.

Aynen biliyorum o istekleri ama alisacaksin.

Benim kahvaltim : Yumurta + on zeytin + sekersiz cay.

Kizim ben cocuklugumdan beri borekle , cikolatayla kahvalti eden insanim ve kilo sorunum da yoktu.

Aynen biliyorum o istekleri ama alisacaksin.

Benim kahvaltim : Yumurta + on zeytin + sekersiz cay.
Ben ortaokulda 29 kiloydum lisede 45 kiloydum :110: Kilo alamıyordum hiç.
Sonra adet düzensizliğim için 2 ay d.k. hapı verdi doktor bi fırladım 60 kiloya bi ara 71e çıktım sonra 66larda kaldım baya bi. Bi bu yıl 60ı gördüm uzun süre sonra. Şimdi yine 63lerdeyim pff

Kızlar şimdi geyik muhabbet başlığımı burası yoksa kilo olayları falan mı :)
en baştaki tabloda kilolar yazıyor
azcık anlatıverin bana ne oluyor :KK66:
Geyik aslında geyik tadında :KK53:
Arada normal konuşuyoruz ama bu ara kilo konuşuyoruz :)
Kim ne yazarsa öyle şekilleniyor konu :)

Kızlar şimdi geyik muhabbet başlığımı burası yoksa kilo olayları falan mı :)
en baştaki tabloda kilolar yazıyor
azcık anlatıverin bana ne oluyor :KK66:

Isimize ne gelirse onu yaziyoruz. Bu aralar kilo sorunumuz oldugu icin sohbet o yonde ama geyik topigi burasi aslinda.

Ben ortaokulda 29 kiloydum lisede 45 kiloydum :110: Kilo alamıyordum hiç.
Sonra adet düzensizliğim için 2 ay d.k. hapı verdi doktor bi fırladım 60 kiloya bi ara 71e çıktım sonra 66larda kaldım baya bi. Bi bu yıl 60ı gördüm uzun süre sonra. Şimdi yine 63lerdeyim pff

Pcos mu var sende acaba?

Geyik aslında geyik tadında :KK53:
Arada normal konuşuyoruz ama bu ara kilo konuşuyoruz :)
Kim ne yazarsa öyle şekilleniyor konu :)

Vay konu basligina gel. :halay:

Isimize ne gelirse onu yaziyoruz. Bu aralar kilo sorunumuz oldugu icin sohbet o yonde ama geyik topigi burasi aslinda.

Pcos mu var sende acaba?

Vay konu basligina gel. :halay:
Hap kullandığımda 16-17 yaşındaydım lucko sonrasında düzensizlik olmadı bilmiyorum ki var mı aslında bi gitmem lazım doktora kontrol için.

Tamam o halde bir sorum var :)
dışarı çıkıp bakamadım öğle arası hem buz hem yetişemem diye işe (hem de kilo konusu dağılsın :p )
the balm ın aydınlatıcıları var ya hani mary lu cindi lou bilmem ne lou, 3 adet
onu birleştirmişler yeni yıla özel üçünü bir palette yapmışlar 79 tl fiyatı (gratiste)
teklilerinin fiyatı da 59 tl idi ve 8.5 gramdı.
acaba bu çıkan 3 lü de 8.5 er grammıdır göreniniz var mı.
:)))

dışarı çıkıp bakamadım öğle arası hem buz hem yetişemem diye işe (hem de kilo konusu dağılsın :p )
onu birleştirmişler yeni yıla özel üçünü bir palette yapmışlar 79 tl fiyatı (gratiste)
teklilerinin fiyatı da 59 tl idi ve 8.5 gremdı.
Ovv çalışmadığım yerden sordun :KK53:

Sadece adet duzensizligi degildir onun belirtisi. Bencede git.
Ayy lucko kaç sene geçti ya kötü birşey yoktur dimi :KK17:
Sorunum da şeydi 2 hafta sürüyordu reglim. hap kullandım 1 ay normal geldi diğer ay yine 2 hafta sürdü doktor dedi bu hapı bir daha yazalım geçmezse başka yöntem deniycez ama sonra geçti düzenli o günden sonra. o_O

teklilerinin fiyatı da 59 tl idi ve 8.5 gremdı.

Hic bir fikrim yok. Yalniz diyet konusunu oyle bir dagittin ki bir daha toparlayamayiz. :halay:

Google yazabilirsin hangisi kac gram kac lira uclu set var mi diye.

he kalim bari :))))))))

Eee kal bari. :KK53:

Koç ikizler yay anlaştığım burçlardır :KK53:
Lucko sende aslandın dimi :)

Ayy hala ogrenemedin mi?

Kiz ben bugun sacimi boyuycam karalar bagladim yine.

Ayy lucko kaç sene geçti ya kötü birşey yoktur dimi :KK17:
Sorunum da şeydi 2 hafta sürüyordu reglim. hap kullandım 1 ay normal geldi diğer ay yine 2 hafta sürdü doktor dedi bu hapı bir daha yazalım geçmezse başka yöntem deniycez ama sonra geçti düzenli o günden sonra. o_O

Bence sen de insulin direnci olabilir. Git bi bakalim.

Sitesinde yok yazmıyor, yani 3 üne 79 vermek birine 59 vermekten daha mantıklı, o nedenle belki göreniniz bileniniz vardır diye soruverdim boyutlar aynımıdır bilmek istedim :KK66: A AklinYolu1
Diyet, evet zor bir durum irade isteyen bir durum maalesef
zamanında 22 kilo verip fıtı fıtı bir bayan olmuşluğum var, 2 sene önce kadar.

şuan için tahammülüm yok maalesef, her gün başlayıp bozanlardanım
ve hergün o vicdan azabını yaşayanlardanım

X