- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.301
Kilom 73.0 kg. Yarisma 30 kasimda bitiyor. Yuzdeler haftaya hesaplanacak .
Cok keyfim yok o yuzden buralarda degilim. Kolay gelsin.
Kızlar Günaydın , gerci TR de şimdi öğlen oldu ama... Tünaydin size. Ben bu sabah 68.3 idim... Yuvarlak hesap 68 diyelim.TopraKahveBob yavrucummm ismini duzeltmissin , iyi olmuş kız bizimkide alıyor beyaz ekmek , hergün ! ellemiyecen gaari
60 miydinKızlar hızlıresimden yüklenmiyor ya
Tam 62 çıktım
Başladığımda 61.700 mü neydim60 miydiniste benim.verdigim 1-2 kilonun pesine düsürsen olacagi bu.
Aramizda on kilo var bunu düsün bir de
Başladığımda 61.700 mü neydim
Geçen hafta 62.500tum
500 gr gitmiş hıhhhhh
Sen toprakkahve kal canım ya... 2 kilo vermişim , bakalım artık , inşallah haftaya kadarda veririm... (Ayy inşallah) kendi kilom olsa bende sevinecegimde , işte kendimin değil , getmesi şart .Cok güzel kilon. Toplamda kac kilo verdin ? Ben 68 olsam ucarim sevinctenilk hedefim
Evet ama büyük harfli toprakkahve oldum bu defatesekkürler niki.
Rica ederim migimcim (moderncadi) sen diyet yapmasan? Kilon çok iyi. verme sen, boy ne kadar?Kızlar hızlıresimden yüklenmiyor ya
Tam 62 çıktım
Oy masallah bir haftada mi verdin iki kiloyu?Sen toprakkahve kal canım ya... 2 kilo vermişim , bakalım artık , inşallah haftaya kadarda veririm... (Ayy inşallah) kendi kilom olsa bende sevinecegimde , işte kendimin değil , getmesi şart .
Veremiyorum ki zaten canım daha doğrusu diyet yapamıyorumRica ederim migimcim (moderncadi) sen diyet yapmasan? Kilon çok iyi. verme sen, boy ne kadar?
2 hafta olmalı . . Emin değilim şimdi , 1 hafta olamaz tabikideOy masallah bir haftada mi verdin iki kiloyu?
Süpersin. sen muhabbet et yeter bizimleVeremiyorum ki zaten canım daha doğrusu diyet yapamıyorum
Boyum 1.68 ideal kilom 57 bi 5 kilo fazlalığım var kışın yağlanmaya çok müsaitim ya :/
2 hafta olmalı . . Emin değilim şimdi , 1 hafta olamaz tabikide, bakalım yarın sabah ne kadar gösterecek , gramları saymamiz da önemli tabi
Veremiyorum ki zaten canım daha doğrusu diyet yapamıyorum
Boyum 1.68 ideal kilom 57 bi 5 kilo fazlalığım var kışın yağlanmaya çok müsaitim ya :/
23 canım teşekkür ederim :) ahahaha alttaki mesajına cok güldümBoy da varmis. Senin yas kac ? Ay resmen sorgu gibi oldu. Sana da masallah
ben 23 iken 53 kilo idim23 canım teşekkür ederim :) ahahaha alttaki mesajına cok güldüm
53 müben 23 iken 53 kilo idimallaaaamm (boyumu unutmayin )
gunaydinlar millet
Ben de bir zamanlar 53 kiloydum. Sonra 22 yasimda 58. Ve 23 yasimda 70 oldum. 26 yasimdayim 71 im. Gerekmedikce diyet yapip birakma. Hareketli yasa. Her seyden azar azar ye. Yirmi kilo alan bir insanin ögüdüdür. Senin kilon boyuna göre iyi koru yeter.53 mü(