⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Tabi gelirim :KK60:. Hatta kilo verip gelecem zira biktim onlardan :KK59:bekleyin beni anacigim :21::spor:

Cok motive gordum seni. Yediklerini yazabilirsin. Ornek oluruz daha cok kilo alirsin.

Senin boyun uzunmuş gibi hissettim nedense, 40ları beğenmemen normalll :KK45:

Bende boy yok, bir bucuk metreyim :KK70:1.60 olsa eyiydi de yok işte 1.55 :KK70:

Migo ile ayni boydayiz. Boyunu 10 kilo verecegim deyince sordum. Sonra bir tigla ugrasmayalim. :KK70:
Hahah :KK70: aferin gıııı hemencikte kilo vermişin ben 400 gr anca vermişim :KK70:

Ben de 400 gram almisim. :KK70:

Aslinda Karatay a uygun simit disinda. :KK70:

Kız ispikçi saol :KK70: oda dün 2 sandviç yedi kimi kime şikayet edion hahah :KK70:
Bugun 12 de kalktim. Nasil yattiysam . :KK70:Gec kaldim diye bir firladim ama bi saatim var daha.

Sadece bir dilim esmer ekmek ve pinarin surme beyaz peynirinden yedim.

Bugun diyet moduna girdim sanki.

bardaklar gerci tam dolu degildi, katmamis dimi Lucky beni? ekle ekle lucky

Topraka da soyledim sadece carsamba eklerim. Eger M e g g M e g g ve Dahlia_ Dahlia_ kabul ederse bir hafta sonra devam edelim. 9 unda hep beraber baslayalim liste o sekil olsun.

Bu bizim diyetin sonlanmasi degil sadece 21 gun degil o kadar. Onlar bilir yani.

Sonra da kaytarmayin ama.

Cok motive gordum seni. Yediklerini yazabilirsin. Ornek oluruz daha cok kilo alirsin.

Migo ile ayni boydayiz. Boyunu 10 kilo verecegim deyince sordum. Sonra bir tigla ugrasmayalim. :KK70:

Ben de 400 gram almisim. :KK70:

Aslinda Karatay a uygun simit disinda. :KK70:

Bugun 12 de kalktim. Nasil yattiysam . :KK70:Gec kaldim diye bir firladim ama bi saatim var daha.

Sadece bir dilim esmer ekmek ve pinarin surme beyaz peynirinden yedim.

Bugun diyet moduna girdim sanki.
Simit olmasa iyi kızım aslında :KK70:
Eferin Lucko diyet moda girmişsin :)
Bugün öyle bi azıttım regl olucam sanırım bi sinir bi iştah geldi yav :confused:

Simit olmasa iyi kızım aslında :KK70:
Eferin Lucko diyet moda girmişsin :)
Bugün öyle bi azıttım regl olucam sanırım bi sinir bi iştah geldi yav :confused:

Simdilik iyi oyle birden kesilmiyor. Azar azar vermek daha iyi. Metabolizma yavasliyor aksi takdirde.
Ekmegi azalt gerektigi kadariyla ve cikolatadan uzak dur. Tatli istersen sadece sutlu tatlilar.
Bademi de aralarda atistir.

Simdilik iyi oyle birden kesilmiyor. Azar azar vermek daha iyi. Metabolizma yavasliyor aksi takdirde.
Ekmegi azalt gerektigi kadariyla ve cikolatadan uzak dur. Tatli istersen sadece sutlu tatlilar.
Bademi de aralarda atistir.
Ekmeği komple kesiyorum artık o simitten sonra :)

Topraka da soyledim sadece carsamba eklerim. Eger M e g g M e g g ve Dahlia_ Dahlia_ kabul ederse bir hafta sonra devam edelim. 9 unda hep beraber baslayalim liste o sekil olsun.

Bu bizim diyetin sonlanmasi degil sadece 21 gun degil o kadar. Onlar bilir yani.

Sonra da kaytarmayin ama.
insallah ustacim, yani ... ne zaman ekliyeyim ? gecmis cünkü :KK43:

Ekmeği komple kesiyorum artık o simitten sonra :)

Baslarda kesebilirsin ve yerine tok kalmak icin patatesi kullanabilirsin.Haslanmis patatesin kalorisi pismis patatesten daha az. O yuzden genelde kaynamis ve yagsiz olanlari tercih ediyoruz.

Pirinc kan sekerini yukseltirken bulgur pilavi daha bunu yapmaz ama gluten alerjisi olanlar bulgur ve turevlerinden uzak durmali.

Yogurt , salata ve badem bunlar her gun mutlaka yenmesi gerekenler.

Az yagli yogurt

Kilon * 0.03 icmen gereken su miktari.

Uyarsiniz uymazsiniz sizin bileceginiz is. :)

insallah ustacim, yani ... ne zaman ekliyeyim ? gecmis cünkü :KK43:

Biz aslinda basladik son gun dundu. Hatta profilden bile yazdim. Geceye kadar ekleyin diye kendimi yirttim. Hatta toprak sabah ekleyeyim dedi ama olmazdi.

Bunun bi sebebi var aslinda . 21 gun olmasinin da bir sebebi var.

Ya 21 gun bekler ikincisine katilirsiniz, ya da M e g g M e g g ve Dahlia_ Dahlia_ e kalmis.

Baslarda kesebilirsin ve yerine tok kalmak icin patatesi kullanabilirsin.Haslanmis patatesin kalorisi pismis patatesten daha az. O yuzden genelde kaynamis ve yagsiz olanlari tercih ediyoruz.

Pirinc kan sekerini yukseltirken bulgur pilavi daha bunu yapmaz ama gluten alerjisi olanlar bulgur ve turevlerinden uzak durmali.

Yogurt , salata ve badem bunlar her gun mutlaka yenmesi gerekenler.

Az yagli yogurt

Kilon * 0.03 icmen gereken su miktari.

Uyarsiniz uymazsiniz sizin bileceginiz is. :)

Biz aslinda basladik son gun dundu. Hatta profilden bile yazdim. Geceye kadar ekleyin diye kendimi yirttim. Hatta toprak sabah ekleyeyim dedi ama olmazdi.

Bunun bi sebebi var aslinda . 21 gun olmasinin da bir sebebi var.

Ya 21 gun bekler ikincisine katilirsiniz, ya da M e g g M e g g ve Dahlia_ Dahlia_ e kalmis.

Benim için sorun değil kızlar

X