- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.381
As kuzum hosgeldinnasilsinSelam kizlar hepsini okuyamadim.
OriginalNIKITA gecmis olsun. Kolay gelsin. Haftasonu kapida Allah'tan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
As kuzum hosgeldinnasilsinSelam kizlar hepsini okuyamadim.
danke schön , gecer insallah , sen nasilsin?Selam kizlar hepsini okuyamadim.
Bugün biraz tad ve koku alma yetisi geri geldi. Kizla ugrasiyorum. Hem hasta hem yaramaz Artik etk basima basa cikamiyorum.danke schön , gecer insallah , sen nasilsin?
gecmis olsun ,,,canim , ne kadar minnos? acil sifalar diliyorum sizeBugün biraz tad ve koku alma yetisi geri geldi. Kizla ugrasiyorum. Hem hasta hem yaramaz Artik etk basima basa cikamiyorum.
Tek basima bas edemiyorum olacak o son cümle japonca
20 aylik. ama kendini bebek saniyor. Biz de sana diliyoruz acil sifalar :)gecmis olsun ,,,canim , ne kadar minnos? acil sifalar diliyorum size
Gercektenmiyazık degilmi bizebi isarkadasim vardi, uzun bir süredir hasta diye gelmiodu, arada bir gelip azcik durup iste , gidiyordu, anlasmasi oyle idi, sonra kolundan ameliyat oldu, bu tabi biraz daha agirlasti, inanirmisin yalpalayarak yürüyordu , noldu biliomusun, burda kadrolu oldugu halde , hemde 8 yildir calismasina ragmen, cikardilar isten. cok severdim onu ... yoklugu cok belli oluyor
aaaay cok tatlidir o yaa ... sagolun siz20 aylik. ama kendini bebek saniyor. Biz de sana diliyoruz acil sifalar :)
iste öyle... yazikta, kim takioki, ama farkindamisin , gunler acaip hizli geciyor. Aha yine Cuma dayiz, eve gidince bugun gercekten bisey yapmicam. aksam yaptim cunkiGercektenmiyazık degilmi bize
Evet katılıyorum sana sadece sabah koşarak servise bindiğimiz hatırlıyorum beni en çok üzen hergün bir önceki günün aynısı yazık gercekteniste öyle... yazikta, kim takioki, ama farkindamisin , gunler acaip hizli geciyor. Aha yine Cuma dayiz, eve gidince bugun gercekten bisey yapmicam. aksam yaptim cunki
Tesekküler bugün cok daha iyiyim. Sen nasilsin nanelimon abla ?As kuzum hosgeldinnasilsin
Cok sukur iyi bak kendine canimiyiyim bende ablacim ne olsun dunya telasi iste:))Tesekküler bugün cok daha iyiyim. Sen nasilsin nanelimon abla ?
Kızlar burayı bdv'ye çevirebilir miyim evet çeviriyorum iki gündür patronum şehir dışındaydı, gitmeden önce bana anahtar bırakmasını söyledim çünkü ofistekilerin ne giriş ne de çıkış saatleri belli değil.. (onlar bizimle çalışmıyor ofisi ortak kullanıyoruz) ama patronum anahtar bırakmayı unuttu.. dün mesela 16.00da çıkmak zorunda kaldım herkes gittiği için, normalde 17.30 gibi çıkıyorum.. herkes erken gidiyor, patronumla ben kalıyoruz ofiste.. ve cuma akşamı herkes çok erken çıkıyor normalde, kimse kalmıyor, bende de anahtar olmadığından milletin çıkmasına yakın çıktım bugün.. biri para bırakmaya gelmiş, o da benim erken çıktığımı öğrenmiş bana hesap soruyor;
-bugün x para bırakmaya geldi mi
-hayır gelmedi
-Ofise gittim ama erken çıkmış diye mesaj atmış bana
-evet erken çıktım çünkü herkes çıkıyordu, anahtar olsa 17.30a kadar dururdum
Ve cevap gelmedi.. sizce bu nedir? işten atılmam inşallah ben herkes çıkıyor sandım, çünkü cuma çıkma saatleri gelmişti ve alman oldukları için almanca konuşmak istemediğimden sanrılarımla hareket ettim benden sonra partiledirler mi nedir, ne bu ya.. hesap sorma tarzı çok sinir bozucu
Elisya ben de cok dertliyim bugün .
almanlar nerde konuşmaya çalışan insanı sempatik buluyor, genelde konuşamayınca sinirleniyorlar sempatik bulan yardım eden de var tabii.. neysee.. benim derdim geçti biraz, her şey olacağına varır işten atarsa tr'ye geri dönerim sen neden dertlisin kiii geçmişi okuyamadım bugün pek
Ya aslinda anlatmiyim
hmm pekii sen bilirisin o zaman
Dertler konagi olsun burasidasultanlarinda derdi olabilir yaniYa aslinda anlatmiyim