- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.301
Oyle valla hic sormaIyiyz kuzum sen nasilsin hosgeldin sonundaaa gelebildinnn
AmaninGeldim geldim konustum.
kadin mükemmel mükkemmel diyip durdu. Sonunda randevuyu aldim teyit ettim. Gelince su kiseye gidip x hanimla görüsmem var dedi. Buraya kadar cok normal degil mi. Ah ben ah ben siz beni bir bilseniz ah ben.
Isim hafizam zayiftir. Ben orda panik. Durun bi dakika durun ay kemküm.
- ingilizce tekrarliyayim mi?
- ay yok yok ben sey . Sey yazacaktim.
- bütün konusmayi bastan alir.sizinle görüsmekten mutlu oldum.
Benim.anlafigim hsndvkdhsndcksj. Esimenel hareketi yapip bu ne diyor dedim.
Esim ;
-danke de dankenyahu hepsini anladin niye sacmaladin ki.
My God
Randevu aldim iste. Gidip görüseyim tecrübe olur.Amaninpeki sonuc?
Ne.demisler cok gezen terlik poh getirirbebisim ne habersin bakim
Nedir? Okumadım daKizlar samsun konusunu okudunuz mu??
Ayy ben 7 de çıktım işten yeni birşeyler yedik yağ olmasın inşallahKizzlaarryuvama.dondum basimin tadlu belasi cokpembigim topragim elisyam lucky patron lingenim nikitam daha sayamadiklarim nasilsiniz ozledim kiz sizi
esekten bozmaysa eger uzayabilir diyorum ve bu muhabbeti Burda kesiyorrum zira cok kötüye gidiyoruzar mi yaw okadar etek gibi
hangi is simdi bu, ne konustunuz sen ne anladin ben hic bisey anlamadim.Geldim geldim konustum.
kadin mükemmel mükkemmel diyip durdu. Sonunda randevuyu aldim teyit ettim. Gelince su kiseye gidip x hanimla görüsmem var dedi. Buraya kadar cok normal degil mi. Ah ben ah ben siz beni bir bilseniz ah ben.
Isim hafizam zayiftir. Ben orda panik. Durun bi dakika durun ay kemküm.
- ingilizce tekrarliyayim mi?
- ay yok yok ben sey . Sey yazacaktim.
- bütün konusmayi bastan alir.sizinle görüsmekten mutlu oldum.
Benim.anlafigim hsndvkdhsndcksj. Esimenel hareketi yapip bu ne diyor dedim.
Esim ;
-danke de dankenyahu hepsini anladin niye sacmaladin ki.
My God
esekten bozmaysa eger uzayabilir diyorum ve bu muhabbeti Burda kesiyorrum zira cok kötüye gidiyor
hangi is simdi bu, ne konustunuz sen ne anladin ben hic bisey anlamadim.
Lisede arkadaslardan birisi erkeklerin orta parmagina bak bilekten uca kadar olan boyu bilmem neyin boyuna eşittir demisti sapık kızz yaa bak o geldi aklıma bende safkoloş safkoloş dinliyorum kızıesekten bozmaysa eger uzayabilir diyorum ve bu muhabbeti Burda kesiyorrum zira cok kötüye gidiyor
hangi is simdi bu, ne konustunuz sen ne anladin ben hic bisey anlamadim.
Kizzlaarryuvama.dondum basimin tadlu belasi cokpembigim topragim elisyam lucky patron lingenim nikitam daha sayamadiklarim nasilsiniz ozledim kiz sizi
Lisede arkadaslardan birisi erkeklerin orta parmagina bak bilekten uca kadar olan boyu bilmem neyin boyuna eşittir demisti sapık kızz yaa bak o geldi aklıma bende safkoloş safkoloş dinliyorum kızısimdi bu muhabbetin üstüne o geldi aklımaa
Ne sapık arkadismis be o diyebilirsjniz sapikmis valla
O degilde lisede bu konuya nasil geldik onuda bilmem ya
hmmm hadi hayirlisi o Zaman ama hastaneden haber glirse bunu bosverLingen ablam şincik şöyle. Ben arayip randevu aldim. Konusmanin sonunda bütün olayi mahv ettim . He he he.
Bu garsonluk isi. Hastaneden haber yok
bu yöntemi de yeni duydum, mezuroya gerek yok yani iyiymisLisede arkadaslardan birisi erkeklerin orta parmagina bak bilekten uca kadar olan boyu bilmem neyin boyuna eşittir demisti sapık kızz yaa bak o geldi aklıma bende safkoloş safkoloş dinliyorum kızısimdi bu muhabbetin üstüne o geldi aklımaa
Ne sapık arkadismis be o diyebilirsjniz sapikmis valla
O degilde lisede bu konuya nasil geldik onuda bilmem ya
bi de ben anlasam nasil geldikonu buralara nasil geldi
Bizde de ayakkabi numarisi büyük olanlarinki büyükmüs diyoladi
hep o
Gıybet günah arkamdan mi konuşuyorsunuzhmmm hadi hayirlisi o Zaman ama hastaneden haber glirse bunu bosver
bu yöntemi de yeni duydum, mezuroya gerek yok yani iyiymis
bi de ben anlasam nasil geldi
valla bizde de agzi büyük olanin büyük olurmus derlerdi o yüzden erkekler agzini keman yayi gibi yayarak konusurken kizlar kese agzi gibi büzerek konusurdu
hep obasbelasiyim in yüzünden yoldan cikardi benim gibi uslu garibani
Allahim bende bu agiz olayini ilk defa duydum inanir misinhmmm hadi hayirlisi o Zaman ama hastaneden haber glirse bunu bosver
bu yöntemi de yeni duydum, mezuroya gerek yok yani iyiymis
bi de ben anlasam nasil geldi
valla bizde de agzi büyük olanin büyük olurmus derlerdi o yüzden erkekler agzini keman yayi gibi yayarak konusurken kizlar kese agzi gibi büzerek konusurdu
hep obasbelasiyim in yüzünden yoldan cikardi benim gibi uslu garibani