- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.281
Niye be bir deneseydik kız acaba fazlalık gibi mi dururAy erkek olup napicaniz be her daim önünüzde sallanan bişeyle dolaşmak hiç te eğlenceli değil bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye be bir deneseydik kız acaba fazlalık gibi mi dururAy erkek olup napicaniz be her daim önünüzde sallanan bişeyle dolaşmak hiç te eğlenceli değil bence
Gece uykuda bu benden değil diye boğmaya çalışacağım kesinNiye be bir deneseydik kız acaba fazlalık gibi mi durur
adamim lingennnIyiim canım sen nasılsın, bilmem mi sekerim Mayıs 2017de vizyona gircek:)
kimseye aldirmayi dusunmuyorum, bi minnosum illaki anlatacagi biseyler olur, dinlerim onu, ama yemek falan yapmayi dusunmuyorum , bene yapsinlar emiOf du grip mahv etti herkesi. Benim bebise de icim gidiyor. Bir de sen calisiyorsun. Hastayken ilgi bekleyenlerdenim ben yani dim . Onun icin hasta birine hic dayanamam. Eve gidince keyif yap biraz
Ayy bilemedim bende acaba çişim gelince ağırlık yaparmı hahahGece uykuda bu benden değil diye boğmaya çalışacağım kesin
kiz normal o normal, bende zaman zaman diyorum esime, girdim girecem ha evlatlarim olmasa depresyona ama, sözün gelisi ayol o , accik duygusaliz sanirim.Bazen öyleyim bazende çok duygusal oluyorum aslında takıntılarım yok yani kim ne demiş umrumda değil ama en yakınımdakiler düşünmeden konuşursa dünyam yıkılmış gibi oluyor yoksa dediğin gibiyim
Ooo hem de benim alanim hastanede mutfakta çalışıyorum kesin beni alirlar
Hastane işi iyidir canım kamu işçisi oluyorsun yerin sağlam olur...Hastane isi nasil ona da basvurdum olursa buna nein demeyi düsünüyorum. ( sanki aldilar beni de )
Dizimize kadar sarkiyomuşAyy bilemedim bende acaba çişim gelince ağırlık yaparmı hahah
uzar mi yaw okadar etek gibiDizimize kadar sarkiyomuş
Allahım muhabbete bak yaaauzar mi yaw okadar etek gibi
Ayyy yeminle hayal ettim krize girdim iş yerinde o değil deli diyeceklerAllahım muhabbete bak yaaa
Seninkide ne işmiş yavru hep bizlesin masa basi isse al bizi yaninaAyyy yeminle hayal ettim krize girdim iş yerinde o değil deli diyecekler
Evet ya masa başı valla :) gel kuzum gel birde odada kimse yok rahatım ama bir yoğunlaştı mi kötü :)Seninkide ne işmiş yavru hep bizlesin masa basi isse al bizi yanina
Ohh valla ne ala memlekettEvet ya masa başı valla :) gel kuzum gel birde odada kimse yok rahatım ama bir yoğunlaştı mi kötü :)
Bu defa cok.gezmedim kizazcik turladimbiraz evimde oturmam lazim artikinTopraKahveBob Allah kolaylik versin canımcım
Bencede yanii kıskaniyorum burdaBu defa cok.gezmedim kizazcik turladimbiraz evimde oturmam lazim artikin
Ne.demisler cok gezen terlik poh getirirbebisim ne habersin bakimBencede yanii kıskaniyorum burda
Iyiyz kuzum sen nasilsin hosgeldin sonundaaa gelebildinnnKizzlaarryuvama.dondumbasimin tadlu belasicokpembigimtopragim elisyamlucky patronlingenim nikitamdaha sayamadiklarim nasilsiniz ozledim kiz sizi