- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.321
Ihale sanami kaldi tadlu belammBen masumum hanımlar çok ayip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ihale sanami kaldi tadlu belammBen masumum hanımlar çok ayip
Bu mesaji yeni gördüm :)
Sen de hemen atladın üstüne amaGıybet günah arkamdan mi konuşuyorsunuz ben sadece erkek olmak istedim şeyi ne sen geldin canimmmm
Hiç sorma beni de raydan çıkardıAllahim bende bu agiz olayini ilk defa duydum inanir misin hepimizin ergenligi aynı geçmiş hemen hemen
Ahh bu basbelasiyim yok muu hep onum basinin altindan cikiyo bunlarr
Ahahah senin profildeki lingen gurban saaa yazısını şuan gördüm koptu bendeki bağlarSen de hemen atladın üstüne ama
Hiç sorma beni de raydan çıkardı
Bakma bakma ayipli seyler konusmus bunlarEnee.. neler konuşulmuş öyle ufkum açıldı, tek tek bakamadım mesajlara bi de baksaam
Bakma bakma ayipli seyler konusmus bunlar
Ne oluyoorr uleyynn burdamuhabbete bak hele
tesekkürlerSorun degil kuzumis icinde hayirlisi olsun tatlim sonucu ne olursa olsun herseyde bir hayir vardir
Enee.. neler konuşulmuş öyle ufkum açıldı, tek tek bakamadım mesajlara bi de baksaam
Evet ama bisi yapmadım kuzummIhale sanami kaldi tadlu belamm
Ne yani hırsızın hiç suçu yok mu hep ben mi suçluyum bak bağlarım ferdiyeSen de hemen atladın üstüne ama
Hiç sorma beni de raydan çıkardı
Minnosum kurtar beni bunlardanCumleten iyi aksamlar yaw bende hep muhabbetin sonunda geliyorum yanasilsiniz?tek tek alinti yapamiyorum hepinizi seviyorum
Ahahah senin profildeki lingen gurban saaa yazısını şuan gördüm koptu bendeki bağlar
Ferdiye baglarsan seni böyle yaparimNe yani hırsızın hiç suçu yok mu hep ben mi suçluyum bak bağlarım ferdiye
Ama ama saçlarım kopar vicdansız sabuha tatlises e bağladım
Ferdiye baglarsan seni böyle yaparim
E sen de damara bağlıcak yer ariyon be arkadaş al biraz benim müziklerden dinle de hoplayıp ziplaAma ama saçlarım kopar vicdansız sabuha tatlises e bağladım
E sen de damara bağlıcak yer ariyon be arkadaş al biraz benim müziklerden dinle de hoplayıp zipla
Günaydın sultanlar hadi bakalim hareket zamani
Minnosun gurban yaradanacekip alacam seni bu hayattanMinnosum kurtar beni bunlardan