- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.261
TopraKahveBob kimi ariyon kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyidir sagolasin, burnumu ceke ceke calisiyorum...yakaladi zalim beni yine .Sag ol canim sen ?
Ne yalan söylim is görüsmesi icin arar misiniz toprak hanim? Bizden memnun kalirsaniz sizinle calismak isteriz aylik 10.000€ dan baslarsiniz. Bir arayin da sizi ikna edelim dediler. Yazik ariyayim cok israr ediyorlarTopraKahveBob kimi ariyon kiz
Iyiim canım sen nasılsın, bilmem mi sekerim Mayıs 2017de vizyona gircek:)
ManyakNe yalan söylim is görüsmesi icin arar misiniz toprak hanim? Bizden memnun kalirsaniz sizinle calismak isteriz aylik 10.000€ dan baslarsiniz. Bir arayin da sizi ikna edelim dediler. Yazik ariyayim cok israr ediyorlar
Manyak
Of du grip mahv etti herkesi. Benim bebise de icim gidiyor. Bir de sen calisiyorsun. Hastayken ilgi bekleyenlerdenim ben yani dim . Onun icin hasta birine hic dayanamam. Eve gidince keyif yap biraziyidir sagolasin, burnumu ceke ceke calisiyorum...yakaladi zalim beni yine .
bir saatim kaldi isi bitirmeye
Bazen öyleyim bazende çok duygusal oluyorum aslında takıntılarım yok yani kim ne demiş umrumda değil ama en yakınımdakiler düşünmeden konuşursa dünyam yıkılmış gibi oluyor yoksa dediğin gibiyimHuhu
kizlar depresyon kankidir her daim.yanimizda ama onu bastirabilir ezikliyebiliriz öh pis kaka depresyon.
Bexy iki saat düsündükten sonra aradim. Bir saat sonra arayin dediler ya saka gibi o cesaret geri gelir mi bilmiyorum.
Elisya keske diyette olabilsem.
basbelasiyim senin resmi ilk gördügümde dedim ; toprak ne depresifsin. Bak hayattan zevk alan takmayan herseyi dalgaya alan biri var al yanakli. Sen de öyle ol. Aynen bunlari dedi ic sesim
Bazen öyleyim bazende çok duygusal oluyorum aslında takıntılarım yok yani kim ne demiş umrumda değil ama en yakınımdakiler düşünmeden konuşursa dünyam yıkılmış gibi oluyor yoksa dediğin gibiyim
Bizden bir şey olmaz gerçekten hayatta erkek olmak lazimBiz kadinlar hepimiz ayniyiz
gicik erkeklerBizden bir şey olmaz gerçekten hayatta erkek olmak lazim
Hangi işveren kız bu ben de basvurayim gözlerimi yaşarttılar
Bu millet beni utandiriyor ama. Maile is görüsmesi icin yol parasi ödiyemedigimiz icin anlayisiniza siginiyoruz yazmislar. Ben de diyorum isciye bu kadar deger vermeyin alisik degiliz utaniyoruz heyecanlaniyoruz vallah
Bu millet beni utandiriyor ama. Maile is görüsmesi icin yol parasi ödiyemedigimiz icin anlayisiniza siginiyoruz yazmislar. Ben de diyorum isciye bu kadar deger vermeyin alisik degiliz utaniyoruz heyecanlaniyoruz vallah
Hizmet söktörü mutfak /restorant part time bir de aslinda cok olacak gibi degil akisina biraktim.Hangi işveren kız bu ben de basvurayim gözlerimi yaşarttılar
Ooo hem de benim alanim hastanede mutfakta çalışıyorum kesin beni alirlarHizmet söktörü mutfak /restorant part time bir de aslinda cok olacak gibi degil akisina biraktim.