- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geceler kizlar.
Konak sahibi bende depresyondayim ondan anlamsız anlamsız gülüyorum galiba deliriyorum :)Siz guzel idare ediyorsunuz.
Gitmekle kalmak arasinda kaldim. Ben tam bu durumdayim suan.
Oleyyy paspas tan kurtuluyorum
Bence de al yanaklara masallahElem tere fis kem.gozlere sisaman masallah
Kahvem hasta mı oldunn nasılsınGünaydin
Sen nasılsın sultanım :)Günaydın dünyanın en güzel kadınları. ..
İyiyim sultanım aynı işte ise git eve gel bu ara çok sıkıldım ya hayatım resmen copy paste olduKahvem hasta mı oldunn nasılsın
Sen nasılsın sultanım :)
Yok artık ya bunlar yüzünden insanlığımızı unutacağız merhamet kalmayacak yakında pis yalancilarKızlar bakın dün gece ne buldum. Kadın bildiğiniz dolandırıci. Burda vicdan yapıyor 2. El kıyafet topluyor. Ve başkalarına satıyor. Kızim 6 yasinda diyor. 2013 yılında da 6 yasinda kiyafetler var elimde diye pazarlamaya çalısıyor.. kazene mesaj attim ama henüz dönmedi bana. Şuarayada Mune ablayı etiketleyeyim görsün kadını
Dün gördüm yeni durum sayfasinda acıdim bi bakayım kıyafet yollarim dedim. Sonra aklima bu kadin ne paylasmis ne yazmis bir arastirayim dedim. Birde ne göreyim ben şok ben iflasssYok artık ya bunlar yüzünden insanlığımızı unutacağız merhamet kalmayacak yakında pis yalancilar
Ay yine sende bi atraksiyon var benim uyu uyan uyu uyan yemek ye uyu uyan uyu uyan oldu resmennnİyiyim sultanım aynı işte ise git eve gel bu ara çok sıkıldım ya hayatım resmen copy paste oldu
Çok nanköruz ya vallahi hiç memnun değiliz bu arada kimi görsem kimse memnun değil Hayatından bence arastirilmaliAy yine sende bi atraksiyon var benim uyu uyan uyu uyan yemek ye uyu uyan uyu uyan oldu resmennn
Bunlar kendini zeki zanneden asalaklar canimcim tanistirayimDün gördüm yeni durum sayfasinda acıdim bi bakayım kıyafet yollarim dedim. Sonra aklima bu kadin ne paylasmis ne yazmis bir arastirayim dedim. Birde ne göreyim ben şok ben iflasss
Calisanlar calismaktan yorulmus evdekiler sıkılmaktan sikayetciÇok nanköruz ya vallahi hiç memnun değiliz bu arada kimi görsem kimse memnun değil Hayatından bence arastirilmali
Yoneticilerde yok meydandaaaBunlar kendini zeki zanneden asalaklar canimcim tanistirayim