- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.001
Hahahayt sen benimsin ama yurdun degil odamizda ortakk ohhh kiskanirim vermem kimselereAynen tatlim bosver yerli mali yurdun mali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahayt sen benimsin ama yurdun degil odamizda ortakk ohhh kiskanirim vermem kimselereAynen tatlim bosver yerli mali yurdun mali
Bebisim ya benimsin ya topragin diyosun oylemiallahina kurbanHahahayt sen benimsin ama yurdun degil odamizda ortakk ohhh kiskanirim vermem kimselere
Ya konak sahibesine ne demeli A AklinYolu1 hatun ortalarda yok konagi biz acip kapatiyoruz yaw
Aynen öyle ya benimsin ya topragin uleeynnBebisim ya benimsin ya topragin diyosun oylemiallahina kurban
Siz guzel idare ediyorsunuz.
Gitmekle kalmak arasinda kaldim. Ben tam bu durumdayim suan.
Hahayt yerim depresyonunu senin patronsensiz olmaz buralari kacamassin oyleSiz guzel idare ediyorsunuz.
Gitmekle kalmak arasinda kaldim. Ben tam bu durumdayim suan.
Boyle mi okuyacan sen bakimhadi derseAyy sen depresyonda misin sultanimmm
Bak ben ders calisiyodum guyaa
Konak sahibesi tesrif ettiler sonunda nihayet
Ayy sen depresyonda misin sultanimmm
Bak ben ders calisiyodum guyaa
Hahayt yerim depresyonunu senin patronsensiz olmaz buralari kacamassin oyle
Bak patron 25 numaraya basbelasiyim 28 e Elisya talip zaten baskada oda kalmadiAssolistler gec gelir ya o bakimdan. Raporu eksik vermissin gormedim sanma.
Ne dersi hayat dersiyse yardimci olayim.
Ye onu kendisini bir sey saniyor. Depresyon ben de fazla kalmaz da yer isini cozmem lazim.
Assolistler gec gelir ya o bakimdan. Raporu eksik vermissin gormedim sanma.
Ne dersi hayat dersiyse yardimci olayim.
Ye onu kendisini bir sey saniyor. Depresyon ben de fazla kalmaz da yer isini cozmem lazim.
Evet daha hijyenik olur
Gidiyorum abla ne kiziyosun yaaBoyle mi okuyacan sen bakimhadi derse
Almammi ayip ediyorsun basbelasi ikizler,elisya kovaodalara yerlestirelim sen depresyona gitmedenIsi ogreniyorsun. Burclari da aldin mi bari.
Yavrucum gece gece aklina girmez zatensaglam kafa saglam vucudda bulunuryat dinlen.iyice bebisin yatiyorsa sana kiyamadigimdan soyluyorum kuzumGidiyorum abla ne kiziyosun yaa
KPSS Aöf dersleri
Evet daha hijyenik olur
Almammi ayip ediyorsun basbelasi ikizler,elisya kovaodalara yerlestirelim sen depresyona gitmeden