- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.961
Bende duş falan aldım ahanda geldim :) napiyorsunuz bacilar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kuzum benimkileri yatirana kadar canim cikti her aksam ayni terane hadi diyorum uyku saatii,yaaa ama annee biraz daha lutfeennnallahtan yattilarda biraz dinlenebilecemyoruluyorum kuzum ya sabah 7 den aksam nerdeyse 10 a kadar ayaktayimee buda can beeamma cenem dustu heeHosbulduk bebisim Tam uyudu diyorum besige koyuyorum zınk diye açiyo gözlerini fal taşı gibi zor kızz kitabı elime alamıyorum2 bi kahve yapamiyorum kendime şu isareti göruncede canım sigara istiyor
Hosgeldin kuzum iyiyiz cok sukurr senden naberr :))
Kızlarr ben nasıl fotograf albumu acicam profilimee nasil kapak resmi koycamm
Bende duş falan aldım ahanda geldim :) napiyorsunuz bacilar
Valla bacim yeni kicimi yere koydumiki bardak cay iceyim dedim ikiside oldu buuzzsihhatler olsun cicimBende duş falan aldım ahanda geldim :) napiyorsunuz bacilar
Amanin ben seni elisya sanmisim yaakafam nasil ucmussa artikKızlarr ben nasıl fotograf albumu acicam profilimee nasil kapak resmi koycamm
Saol canim bende öyle sayılır mutfak topla bilmem.ne yeni kanepe gördüm :)Valla bacim yeni kicimi yere koydumiki bardak cay iceyim dedim ikiside oldu buuzzsihhatler olsun cicim
Ben gecede nöbetteyimmm kuzummValla kuzum benimkileri yatirana kadar canim cikti her aksam ayni terane hadi diyorum uyku saatii,yaaa ama annee biraz daha lutfeennnallahtan yattilarda biraz dinlenebilecemyoruluyorum kuzum ya sabah 7 den aksam nerdeyse 10 a kadar ayaktayimee buda can beeamma cenem dustu hee
Ahahaha ayy cocuklar iyice yormuş seni bugunAmanin ben seni elisya sanmisim yaakafam nasil ucmussa artik
Yahu ben öyle avatar yerine demiyorummm album yapmak istiyorum avatar degismeden yapamiyor muyum ?Elisya sultanimavatara tikliyosun ordan ekle diyor zaten istedigin fotoyu koyuyorsun oraya..
Valla bacim yeni kicimi yere koydumiki bardak cay iceyim dedim ikiside oldu buuzzsihhatler olsun cicim
Ahahabende krize girdim yaw sesli guldum hey allah sen cok yasa emizaten senin avatari her gordugumde guluyorum istemsizcene alyanakli hatun diyorum pehh masallah
Ayy ben simdi gordum mesajini bebisimBen de dus aldim kiz uyusun da uyuyayim diye beklemekteyim.
Fotograf nasil eklenir bilmiyorum canim. Yazam olursa ögrenmis olacigim
Kız kem gözlü nazar etme bak :)Ahahabende krize girdim yaw sesli guldum hey allah sen cok yasa emizaten senin avatari her gordugumde guluyorum istemsizcene alyanakli hatun diyorum pehh masallah
Ayyyy deme öyle en güzeli seninki bacımmm
Degilmi?orjinal hatunAyyyy deme öyle en güzeli seninki bacımmm
Elem tere fis kem.gozlere sisaman masallahKız kem gözlü nazar etme bak :)
Beni benden alıyoorrrDegilmi?orjinal hatun
Kızzz elisyayla nikita kayboldularBen bir suru msj atliyorum bazen yazamadiklarim hakkinizi helal edin kiz