⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Hosbulduk bebisim :halay:Tam uyudu diyorum besige koyuyorum zınk diye açiyo gözlerini fal taşı gibi:KK45: zor kızz kitabı elime alamıyorum2:kahve: bi kahve yapamiyorum kendime :KK14: şu isareti göruncede canım sigara istiyor:KK53:
Valla kuzum benimkileri yatirana kadar canim cikti :KK53:her aksam ayni terane hadi diyorum uyku saatii,yaaa ama annee biraz daha lutfeennn:olamaz:allahtan yattilarda biraz dinlenebilecem:dondurma:yoruluyorum kuzum ya sabah 7 den aksam nerdeyse 10 a kadar ayaktayim:uykucu:ee buda can bee:işsiz:amma cenem dustu hee:KK48:

Valla kuzum benimkileri yatirana kadar canim cikti :KK53:her aksam ayni terane hadi diyorum uyku saatii,yaaa ama annee biraz daha lutfeennn:olamaz:allahtan yattilarda biraz dinlenebilecem:dondurma:yoruluyorum kuzum ya sabah 7 den aksam nerdeyse 10 a kadar ayaktayim:uykucu:ee buda can bee:işsiz:amma cenem dustu hee:KK48:
Ben gecede nöbetteyimmm kuzumm :KK70:

Amanin ben seni elisya sanmisim yaa:KK70:kafam nasil ucmussa artik:KK70:
Ahahaha ayy cocuklar iyice yormuş seni bugun :KK70:

Elisya sultanim:KK53:avatara tikliyosun ordan ekle diyor zaten istedigin fotoyu koyuyorsun oraya..
Yahu ben öyle avatar yerine demiyorummm album yapmak istiyorum avatar degismeden yapamiyor muyum ?
Onuda mi boyle yapiyoruz :KK53:

X