- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.981
Amanin ben seni elisya sanmisim yaakafam nasil ucmussa artik
Uyuyakalmislardir
Ne isin var la japonlaBaya yorulmuşsun
Ay buradayım da benim eski almanca kursundan capon bi arkadaş mesaj attı, akşam akşam ona alamanca laf yetiştirirken yazamadımneyse ki yattı uyudu şimdi
Hsic sorma geberiyorum yorgunluktan ama direniyorumBen uyur muyum, gece kuşuyumşu an bi işim yok, uykum var, yatsam yatarım da gece oturmayı çok seviyorum
Ne isin var la japonlabide almanca japona allah kolaylik versin
Hsic sorma geberiyorum yorgunluktan ama direniyorumbende gece oturayim istiyorum
Hee yaw gozu cekikse tamamdir zatenKurstan arkadaşımdı, facede fotoğrafını beğendim mesaj attı.. Japon da değil aslında kadım, ama ben bütün çekik gözlü ırklara japon diyorumhangi ülkeden olduğınu unuttum
Hee yaw gozu cekikse tamamdir zaten
Aynen sabah alarm calinca aglamak istiyorumGecenin sessizliğinde kafa dinlemek, çay kahve içip keyif yapmak uykudan daha güzel geliyor.. Tabii sabah zor uyanıyorum
Oo masallah ellerinden operim teyzeminAynen
Şimdik de anneciğimi arayayım, uzun konuşuyoruz onunla döndüğümde hepiniz uyumuş olabilirsinizo yüzden bütün sultanlara iyi geceler dileeriiim, Allah rahatlık versin
Bütün turkler oyle diyo zatenKurstan arkadaşımdı, facede fotoğrafını beğendim mesaj attı.. Japon da değil aslında kadım, ama ben bütün çekik gözlü ırklara japon diyorumhangi ülkeden olduğınu unuttum
Iyi geceler minnosumAynen
Şimdik de anneciğimi arayayım, uzun konuşuyoruz onunla döndüğümde hepiniz uyumuş olabilirsinizo yüzden bütün sultanlara iyi geceler dileeriiim, Allah rahatlık versin
Bebisim biz neyine yetmiyoruzBütün turkler oyle diyo zaten
Hahayt benim bir arkadasim bile yok kızın capon kankisi var vayyy beeeAsosyalsem demekki ben
Oyy kuzum sen bana yetersin zatennnBebisim biz neyine yetmiyoruzne yapacan elin japonunu
Iyi geceler yavru kusum benimBende ders caliscam sultanlarım iyi geceler hepinizerüyanızda beni görünn
Aynen tatlim bosver yerli mali yurdun maliOyy kuzum sen bana yetersin zatennncaponlar elisyanin olsunn hıh