- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.941
Ayy çok sıkıldımm yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet geldim yemeğimi yaptım hatta şimdi topluyorum :) şükür aç karnımız doyduNaptin kuzum kurtuldun mu iştennn
Niye kimse yok burda sadece 3-4 kisiyizAyy çok sıkıldımm yaaa
Ayy sarjim bitiyo bebisim ben yazamiycam sarja takiyim biraz dolsun gelcem hemen %3Niye kimse yok burda sadece 3-4 kisiyiz
Tmm canim iyi akşamlar gorusuruzAyy sarjim bitiyo bebisim ben yazamiycam sarja takiyim biraz dolsun gelcem hemen %3
Bazen oluyor evet, ah bizde gerçi hep yogun, iyi akşamlar canım, dinlenirsin şimdiBence o son 1 saate ayetel kursi okuyorlar okadar bereketli oluyorki
Birden kalabalık oluyor burası, sonra araki bulasın, Sohbetleri süper amaNiye kimse yok burda sadece 3-4 kisiyiz
Nerde ya insan evli olunca ancak hayalerde olur o dediğinBazen oluyor evet, ah bizde gerçi hep yogun, iyi akşamlar canım, dinlenirsin şimdi
Iyi aksamlar yavru kuslarim benimne yapiyorsunuz bakalim
Ne guzel:))iyi dinlenmecelerbende cocuklari yatirip bir cay demliyecem kendime birazda ben dinlenmeceDinlenmecee..
Sen napıyoosuun
Iyi aksamlar nanemm sarjim bitmişti simdi taktim azcik geri geldimm bebisim uyusun diye bekliyorum sen napiyorsun bakiyimmIyi aksamlar yavru kuslarim benimne yapiyorsunuz bakalim
Hosgeldin bebisimuyusun bebiste sende azcik dinlen kuzum zor valla bebekleIyi aksamlar nanemm sarjim bitmişti simdi taktim azcik geri geldimm bebisim uyusun diye bekliyorum sen napiyorsun bakiyimm
Ne guzel:))iyi dinlenmecelerbende cocuklari yatirip bir cay demliyecem kendime birazda ben dinlenmece
Bende dinlenmece yapmak istiyorum ama vaktim kalmuyor genelde dinlenmeceyi uyuyarak degerlendiriyorum galibaaOhh tam keyif saatlerii.. Sana da iyi dinlenmeceler o zaman canım
Geldim geldim :) naber ?TopraKahveBob kahve sultan gelsene sohbetee
Hosgeldin kuzum iyiyiz cok sukurr senden naberr :))Geldim geldim :) naber ?