- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.921
Iyiym kuzum sen nasilsınnyoook canim,ama hos bir iletisim sekli , cok seviyorum .
ben ardahanliyim canimnasilsin corumlu bacim?
Kiz allah seni davul etmesinIyiym kuzum sen nasilsınn
Bende bi an corumlu sandim heyecanlandim nedense
Bu okul uzaarrr giderAyy hic calisamadan geri geldim benn yaabu gidisle okuyamiycam ben
18:00 da cikicam insallahhepimiz bacim , hepimiz oyle valla
az kaldi , ha gayret ( sen kaca kadar istesin bugun?)
Allah aşkına ne çabuk ders calistinAyyyyh bi Çorumlu mu gördüm neeemimlekit niri hemsirim
Allah yardimcin olsun18:00 da cikicam insallah
Amin az kaldı demi 45 dkAllah yardimcin olsun
Calismadim kii uyandi poncikk bide misafir geldii bende buraya geldimmAllah aşkına ne çabuk ders calistin
Ayy ben calismak istiyorum uzamasin yaaaBu okul uzaarrr giderbebis biraksa olacak biseylerde neyse sende bebisi buyut oyle oku
Allah beni davul etti zaten hala dogum kilomu veremedim kızzzKiz allah seni davul etmesinne alaka la corum nerde yaziyor ?ben niye goremiyom
tabi ayol, ne kalmis surda.., inanirmisin 45 dakika kalinca ben seviniyorum ,Amin az kaldı demi 45 dk
Ders çalışmak kadar itici bir aktivite olamazCalismadim kii uyandi poncikk bide misafir geldii bende buraya geldimm
Ayy ben calismak istiyorum uzamasin yaaa
Gece calisiyim bari bu arada internetim cok az kalmişş
Allah beni davul etti zaten hala dogum kilomu veremedim kızzz
Corumlular nöruyon der kuzum bende çorumluyum ordan biliyorumcorumluyum dediysem baba memleketim Ankarada dogdum büyüdüm
Bence o son 1 saate ayetel kursi okuyorlar okadar bereketli oluyorkitabi ayol, ne kalmis surda.., inanirmisin 45 dakika kalinca ben seviniyorum ,
Ayy deme öyle daha 4 yil ders caliscam benDers çalışmak kadar itici bir aktivite olamaz
Bankacı değilim özel firmada üretim ve bütçe planlamacisiyim inşallah çabucak biter ve işinin başına geçersin canimAyy deme öyle daha 4 yil ders caliscam ben
Canim senin meslegin ne bankaci falan misjn
Bankacı değilim özel firmada üretim ve bütçe planlamacisiyim inşallah çabucak biter ve işinin başına geçersin canim
Haa o sebepten yaniiCalismadim kii uyandi poncikk bide misafir geldii bende buraya geldimm
Ayy ben calismak istiyorum uzamasin yaaa
Gece calisiyim bari bu arada internetim cok az kalmişş
Allah beni davul etti zaten hala dogum kilomu veremedim kızzz
Corumlular nöruyon der kuzum bende çorumluyum ordan biliyorumcorumluyum dediysem baba memleketim Ankarada dogdum büyüdüm
Haa o sebepten yaniiama bende hep neoruyon derim benidemi corumlu saniyorlar acep
Bu ifade benim imzam
Belki saniyolardir
Bu arada su ifadeye bayiliyorum her yere yakisiyor
Yaa beneneee benim ifademi sen kaptınnBu ifade benim imzamkimseye virmeeemm sende kendine ifadelerden bir imza sec msjlarin sonuna koyariz..celebran gibi
Amin canım insallah gönlünce olurAmin canim insallah 4 yil beklemeden bi iş sahibi olurum
Son 1 saatte yogun oluyor dedin ya ondan bankaci misin dedim
Naptin kuzum kurtuldun mu iştennnAmin canım insallah gönlünce olur