- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.901
Benimde evden kacasim geliyorAyyy şu işe gelince evimi özlüyorum ya mis gibi temizlik poğaça yapasım geliyor galiba çocuk olsa gelmem şuraya :) evime bağlıyım nannneeemmmm
Allah zihin acikligi versin bebisimHadi ben ders calismaya gidiyorum hepinizi öptum sultanlarr
Ee cok yaklasmisim ya layok kovayım, tam zıt karakter aslında.. başaklar çok düzenlidirler ben dağınığım birazcıkkk
Bende öyle ağır abi modünda halbuki ıcerde tımarhane :)Hahayyt benim icimdeki deliyi gorsen kacarsin o zamanbenim disim agir icim tuy kadar hafiftir bende seni boyle seviyorum kiz
Ye kız aman ne yapacaksin bende diyorum bir çocuğum olsa onla uğraşırım kocamla uğraşmaktan yoruldumBenimde evden kacasim geliyorbenimkide sehir disinda ya daha beni kimse evde bulamaz valla alcam cocuklari disarda yiyecem bu aksam banenee
Bye bye canimHadi ben ders calismaya gidiyorum hepinizi öptum sultanlarr
Hadi ben ders calismaya gidiyorum hepinizi öptum sultanlarr
Ee cok yaklasmisim ya lahislerim pek kuvvetli masallah
Aynen kuzum Allah sağlığımızı huzurumuzu daim etsinAmin kuzum amin belki olsa hayırsız olacak belki daha çok üzüleceksin elbet bir bildigi vardir Rabbimin
kizzzBasima corap oruyomsen ne oruyon bakim
Kizz ne oruyon deyince o geldi aklimakizzznapcan corabi...birak öf ben eve gitmek istiyorum valla...isteyim hala.
ne var ne yok canim?
cok dogru dedin canim benim , ahir dönemin insanlariyiz iste.Kizz ne oruyon deyince o geldi aklimakacta cikiyorsun isten kuzum?is olsa is bunaltiyor ev bunaltiyor hic tadimiz yok bende cocuklari almaya gidiyorum kuzum
Aynen oyle canim:)iyi bari az kalmis kuzum allah kolayliklar versincok dogru dedin canim benim , ahir dönemin insanlariyiz iste.
sen git yavrularina tatlim ,ben 16.30a kadar isteyim , az kaldi iste.
Allah benden de o kadarkizzznapcan corabi...birak öf ben eve gitmek istiyorum valla...isteyim hala.
ne var ne yok canim?
amin tatlimmm, hade iyi aksamlar canimAynen oyle canim:)iyi bari az kalmis kuzum allah kolayliklar versin
hepimiz bacim , hepimiz oyle vallaAllah benden de o kadarevimi istiyorum ben yaaa
Ayyyyh bi Çorumlu mu gördüm neeenörüyonuz gizlar
yoook canim,Ayyyyh bi Çorumlu mu gördüm neeemimlekit niri hemsirim
Ayy hic calisamadan geri geldim benn yaaEe cok yaklasmisim ya lahislerim pek kuvvetli masallah