- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.701
Tesekkurler A AklinYolu1 firsat buldukca gelecem artikin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada geliyor boyle heyecanvalla akrep mis benim yukselen ama bilmiyom o ne grubuTamamdir.
Basak bu kadar heyecanli degildir.Kesin yukselen su grubudur senin.
A AklinYolu1 nasilsin canimmm
sec birini , kapa gozunu bas parmagi uzerine , git oraya olsun canim, herkesin kendine gore isleri var, herzaman bakilmiyorki , takiliyorum ben accik
Tesekkurler A AklinYolu1 firsat buldukca gelecem artikin
Arada geliyor boyle heyecanvalla akrep mis benim yukselen ama bilmiyom o ne grubu
niye karisik duygular icerisindesin lucky7cim? hayirola?
timam, ciddi bisey degildir insallahBiraz fiziksel saglik sorunlari, biraz baska seyler oyle iste.
timam, ciddi bisey degildir insallah
öf , sende mi,.... bende de vardi. gerci hala vardirda, epeydir ölctürmedim. , baktir anacim baktir, ihmale gelmez, pat diye bayilirsin Allah korusunYok ciddi degil ama surunduren hastaliklar. Kansizlik vs gibi. Icabina bakiliyor.
öf , sende mi,.... bende de vardi. gerci hala vardirda, epeydir ölctürmedim. , baktir anacim baktir, ihmale gelmez, pat diye bayilirsin Allah korusun
Findik rengi bence ama karamelede benziyor..hosuma gitti ama cok hos:)benim saclar cikolata rengi uclara dogru bu renkle actirirsam guzel olurmu acep
Findik rengi bence ama karamelede benziyor..hosuma gitti ama cok hos:)benim saclar cikolata rengi uclara dogru bu renkle actirirsam guzel olurmu acep
Ben anlamiyorum lucky ya. Ama tahmin et diyorsan. Acik veya orta kestane üstüne bal rengi işilti derim
Kizlar nasilsiniz
Beceriksiz seni siliyorum listeden.
Karnim tok onu soruyorsan.
Açim ben yine
ama uyuyacam pizza söylemicem
Pijamayla, elime de bir anahtar bir telefon alip geliyorum :)Benim evde chinese var pizza var, gel bana.
Pijamayla, elime de bir anahtar bir telefon alip geliyorum :)
Anahtari alma bence. Donerken kapida kal.
Kiz 33 numaradasin en son numara seninki. Yukari tasinmak ister misin?