⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Topluca gunaydin kizlar benim bulasiklara girismem lazim. Evet dogru duydunuz baya baya bir girismek seklinde olacak. Darbe yapicam evde. Yarina anca biter.

-------------------------------------------------------

günaydın sultanlar :)

Gunaydin fallen.

Oyle gunaydin deyip kacmak yok.

yarisini izliyebildim...dayanamadim yattim ( ama iyi film, cok begendim ) sen niye izliyemiyorsunki?

Kizim film yarisinda birakilir mi. Ben sonunu soyleyeyim mi ha simdi.

Su aralar film izleme potansiyelim yok anca kisa kisa diziler. Zaten izledigim zamanlar misir yemem lazim ozluyorum.
-----------------------------------------------------

cok gec olmustu kiz, valla dayanamadim..yoksa benlik bir durum degil. sabah ise kalkmak olmasaydi izlerdim 01.30a kadar.

sana kolay gelsin luckycim ...

Kolay gelsin

Kız kendime hayrım yok benim , ben bulaşık yıkamıyorum ki , iyi iyi gelirim bi ara , sen başlayakoy

Sende mi brutus nasil ev kadinlariyla karsi karsiyayim ben.

Bakin buraya yaziyorum o bulasiklar bugun bitecek ve o yogurt yapilacak bugun zira gunu gecti.

------ Bunu yazan lucky ertesi gun yine bulasiklari yikamadan gelir.

Benim bulaşıkları bulmak kardeş yıkıyo yok yok yıkarsın sen hadi erteleme ben de bir yığın çamaşır katlıcam işkence gibi geliyo , keşke şu filmdeki Lucy gibi olsaydım
Sende mi brutus nasil ev kadinlariyla karsi karsiyayim ben.

Bakin buraya yaziyorum o bulasiklar bugun bitecek ve o yogurt yapilacak bugun zira gunu gecti.

------ Bunu yazan lucky ertesi gun yine bulasiklari yikamadan gelir.

Benim bulaşıkları bulmak kardeş yıkıyo yok yok yıkarsın sen hadi erteleme ben de bir yığın çamaşır katlıcam işkence gibi geliyo , keşke şu filmdeki Lucy gibi olsaydım

O kardesi bana da gonder sen. Cayimi iciyorum sonra gidicem. Lucy en sonunda kapasitesinden dolayi gidiyor ama onun gibi olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…