- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.621
ablacimm gunaydingünaydın sultanlar :)
yarisini izliyebildim...dayanamadim yattim ( ama iyi film, cok begendim ) sen niye izliyemiyorsunki?Izle yerime de malum ben film izleyemiyorum artik. :)
Iyi geceler...
günaydın sultanlar :)
yarisini izliyebildim...dayanamadim yattim ( ama iyi film, cok begendim ) sen niye izliyemiyorsunki?
cok gec olmustu kiz, valla dayanamadim..yoksa benlik bir durum degil. sabah ise kalkmak olmasaydi izlerdim 01.30a kadar.Topluca gunaydin kizlar benim bulasiklara girismem lazim. Evet dogru duydunuz baya baya bir girismek seklinde olacak. Darbe yapicam evde. Yarina anca biter.
-------------------------------------------------------
Gunaydin fallen.
Oyle gunaydin deyip kacmak yok.
Kizim film yarisinda birakilir mi. Ben sonunu soyleyeyim mi ha simdi.
Su aralar film izleme potansiyelim yok anca kisa kisa diziler. Zaten izledigim zamanlar misir yemem lazim ozluyorum.
-----------------------------------------------------
Topluca gunaydin kizlar benim bulasiklara girismem lazim. Evet dogru duydunuz baya baya bir girismek seklinde olacak. Darbe yapicam evde. Yarina anca biter.
-------------------------------------------------------
Gunaydin fallen.
Oyle gunaydin deyip kacmak yok.
Kizim film yarisinda birakilir mi. Ben sonunu soyleyeyim mi ha simdi.
Su aralar film izleme potansiyelim yok anca kisa kisa diziler. Zaten izledigim zamanlar misir yemem lazim ozluyorum.
-----------------------------------------------------
cok gec olmustu kiz, valla dayanamadim..yoksa benlik bir durum degil. sabah ise kalkmak olmasaydi izlerdim 01.30a kadar.
sana kolay gelsin luckycim ...
Kolay gelsin
Tabi ama o zaman uygun bi gunde izle. Asylum u da izleyin o da guzel filmdi.
Kolaysa basiniza gelsin. Hic yardim edeyim diyen yok.
cok gec olmustu kiz, valla dayanamadim..yoksa benlik bir durum degil. sabah ise kalkmak olmasaydi izlerdim 01.30a kadar.
sana kolay gelsin luckycim ...
Kız kendime hayrım yok benim, ben bulaşık yıkamıyorum ki , iyi iyi gelirim bi ara , sen başlayakoy
Sende mi brutus nasil ev kadinlariyla karsi karsiyayim ben.
Bakin buraya yaziyorum o bulasiklar bugun bitecek ve o yogurt yapilacak bugun zira gunu gecti.
------ Bunu yazan lucky ertesi gun yine bulasiklari yikamadan gelir.
Benim bulaşıkları bulmak kardeş yıkıyoyok yok yıkarsın sen hadi erteleme ben de bir yığın çamaşır katlıcam işkence gibi geliyo , keşke şu filmdeki Lucy gibi olsaydım
O kardesi bana da gonder sen. Cayimi iciyorum sonra gidicem.Lucy en sonunda kapasitesinden dolayi gidiyor ama onun gibi olma.
eyvallah canikimm .. isteyim valla, kolay gecmesede , idare ediyorum.. (yogun valla)Nikitaaaa sana da kolay gelsin canım
variz variztık tık
alüüüüüüü kimse yokmu
selam o zamanvariz variz
Gönderebilirim , Lucy gibi olursam her şeyi yapabilirim
tık tık
alüüüüüüü kimse yokmu
camdan gördüm camdan gördümBu sarki sana gelsin han.
Evde yokuz.
Hosgeldin.
camdan gördüm camdan gördüm
hoşbuldum