⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Topluca gunaydin kizlar benim bulasiklara girismem lazim. Evet dogru duydunuz baya baya bir girismek seklinde olacak. Darbe yapicam evde. Yarina anca biter.:KK70:

-------------------------------------------------------

günaydın sultanlar :)

Gunaydin fallen. :cool:

Oyle gunaydin deyip kacmak yok.

yarisini izliyebildim...dayanamadim yattim ( ama iyi film, cok begendim ) sen niye izliyemiyorsunki?

Kizim film yarisinda birakilir mi. Ben sonunu soyleyeyim mi ha simdi. :confused:

Su aralar film izleme potansiyelim yok anca kisa kisa diziler. Zaten izledigim zamanlar misir yemem lazim ozluyorum. :KK70:
-----------------------------------------------------

Topluca gunaydin kizlar benim bulasiklara girismem lazim. Evet dogru duydunuz baya baya bir girismek seklinde olacak. Darbe yapicam evde. Yarina anca biter.:KK70:

Kizim film yarisinda birakilir mi. Ben sonunu soyleyeyim mi ha simdi. :confused:

Su aralar film izleme potansiyelim yok anca kisa kisa diziler. Zaten izledigim zamanlar misir yemem lazim ozluyorum. :KK70:
cok gec olmustu kiz, valla dayanamadim..yoksa benlik bir durum degil. sabah ise kalkmak olmasaydi izlerdim 01.30a kadar.

sana kolay gelsin luckycim ...

Kolay gelsin :temizlik:

Kız kendime hayrım yok benim :KK70:, ben bulaşık yıkamıyorum ki , iyi iyi gelirim bi ara , sen başlayakoy :KK73:

Sende mi brutus nasil ev kadinlariyla karsi karsiyayim ben. :KK70:

Bakin buraya yaziyorum o bulasiklar bugun bitecek ve o yogurt yapilacak bugun zira gunu gecti. :KK45:

------ Bunu yazan lucky ertesi gun yine bulasiklari yikamadan gelir. :KK70:

Benim bulaşıkları bulmak kardeş yıkıyo :halay: yok yok yıkarsın sen :KK76:hadi erteleme :KK56: ben de bir yığın çamaşır katlıcam :mad:işkence gibi geliyo , keşke şu filmdeki Lucy gibi olsaydım :KK73:
Sende mi brutus nasil ev kadinlariyla karsi karsiyayim ben. :KK70:

Bakin buraya yaziyorum o bulasiklar bugun bitecek ve o yogurt yapilacak bugun zira gunu gecti. :KK45:

------ Bunu yazan lucky ertesi gun yine bulasiklari yikamadan gelir. :KK70:

X