- 15 Haziran 2016
- 174
- 291
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.461
Sağol canım.Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyorNe Zamandır gormuyorsun y merak ettim bi seslrneyim dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım.Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyorNe Zamandır gormuyorsun y merak ettim bi seslrneyim dedi.
İdare ediyorum canım .bidigimin peşinde ömrüm geçiyor isteSağol canım.Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor
Gecsinde onların peşinde gecsin canım hayat onlar gulunce güzel...İdare ediyorum canım .bidigimin peşinde ömrüm geçiyor iste
Ya gülünce güzelde.bazen bunalıyorum.mesela bir saat uğraştım uyusun diyeGecsinde onların peşinde gecsin canım hayat onlar gulunce güzel...
Anlayabiliyorum.Iki taneyle birden bazen çıldırıyorum bende ama yinede her anları özel.Allah kolaylık versin canımYa gülünce güzelde.bazen bunalıyorum.mesela bir saat uğraştım uyusun diye
Napim batan gemiyi ilk ben terkettimlingen nasil co-pilotsun . Johnny'ler kovalasin seni.
Ahahahaaa biliyom bunu Aynı benDuymamis olayim lingo.
Noldu ayol size? Nerdesiniz
Lingo Lingo şişeler rakı da mı içtin sen bensiz buraya mı geldin habersizBaktim topikte hayaletler dolasiyor. Lingoyu taktim pesime geldim.
Lingo Lingo şişeler rakı da mı içtin sen bensiz buraya mı geldin habersiz
Anammmm izledim tabi izlemem mi tatlı franky tam mıncırmalıkRaki icmiyom ben sarap iciyom.
Turisti izledin mi Johhny fanatigi.Kactir sorucam soramadim.
Anammmm izledim tabi izlemem mi tatlı franky tam mıncırmalık
A.J: estetik ameliyata 20 milyon dolar harcayıp bu yüzü mü seçtin?A.J: Daha iyi bir ismin var mi Frankkk.
J. D: Yok elimde sadece bu var.
A.J: estetik ameliyata 20 milyon dolar harcayıp bu yüzü mü seçtin?
J.D: evet, niye beğenmedin mi?
A.J: idare eder (karıdaki memnuniyetsizliğe bakTam dayaklık)
Iyk Brad Pitt hiç sevmemEe onun evinde Brad Pitt var kizim. Tabi begenmez.
Iyk Brad Pitt hiç sevmem