⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Yanı ultradona goremı bu takvıme goremı dogum suan 9+5 boyu 2.93 cmgayet saglıklymıs doktorum ole dddı
Tabikide ultrasonu diikate alacaksin. Cunku zaten simdiki haliyle ilerdeki hali degosecegi 8con tarihlerde degisiyor. Ultrason lagidinda tarih yazar. Ona bak. Ne yaziyor? 30lu haftalarda o tarihte degisecek.

Topikce gelmeyelim zor olur sana :KK70: :KK70: firinda köfte kurtarici zaten. Pilav corba tamamdir. Ev isi de mutfak da cok zor ya. :110::110:.

:KK70::KK70: Yok yaa zor olmaz diye düşünüyorum canım korkutma beniii :confused: ayyy katılıyorum sanaa gerçekten zorr .. hele ki çalışıyorsan hepten zor :110: bekarken iyiydi işten eve gidiyorum oh mis herşey hazırdı :KK53::KK53: senle tanışmamıştık sanırım :)

Bence yemek yapmanin en zor tarafi ne yapacagini bulmak. Adi belli oldu mu 1saatte halloluyo. Dusunmesi 1gun yapmasi 1 saat:))))

ahahahah kesinliklee canım :KK48::KK48: işteyken arkadaşlarla menü belirme yapıyoruz akşama napsak diye :hamarat::KK45::KK45:

:KK70::KK70: Yok yaa zor olmaz diye düşünüyorum canım korkutma beniii :confused: ayyy katılıyorum sanaa gerçekten zorr .. hele ki çalışıyorsan hepten zor :110: bekarken iyiydi işten eve gidiyorum oh mis herşey hazırdı :KK53::KK53: senle tanışmamıştık sanırım :)

ahahahah kesinliklee canım :KK48::KK48: işteyken arkadaşlarla menü belirme yapıyoruz akşama napsak diye :hamarat::KK45::KK45:

Tanismamistik canim :)
Cocuktan önce kolayfi da cocuk olunca hepten zorlasiyor :KK70: gözünü korkutmak gibi olamsin da :KK70:

2yas sendromunu gorunce anlarsin:KK66:
Onun baslangiciyla karsi karsiyayim aslinda :-)
Kızlar ben hakimlik savcılık sınavına çalışmaya baslayacagim beni burdan silin yer işgal etmeyeyim, inşallah bir gün tekrar gelirim kendinize iyi bakın canlar :KK24:

Basarilar canim. Sinavi kazaninca haber ver. Allah yardimcin olsun :KK66:

oyyyy ne minnoştur şimdi tam ısırmalııık :))) maşallah canım :) Bende memun oldum tanıştığımıza :KK25:

Minnoş degil :KK70: cadi. :KK69::KK36:sevgiler

X