⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Hahahaha hic unutmuyorum ki :KK70:aslinda luckkyiss yazicaktimda vazgectim :-)valla kiymetini biliyorum :confused:yarin ben de boyayacagim bir haftadir firsat bulamadim . Degisik bir ton mu yapacaksin ?

Organik Golden blonde almistim. Gorursun. Simdi artik sira kina da o da 6 hafta sonra. :KK66:

yesil moda zaten :-)Ben de pembe yaparim renkli , renkli takiliriz :KK73:

Arada renk iyidir. :KK53:

Nur var kismetse olur da mavi yesil yapmisti.:confused:

Organik Golden blonde almistim. Gorursun. Simdi artik sira kina da o da 6 hafta sonra. :KK66:

Arada renk iyidir. :KK53:

Nur var kismetse olur da mavi yesil yapmisti.:confused:
Golden blonde yakisir bence , tutmasi onemli tabi .. Birkac boyamadan sonra daha iyi sonuc verir herhalde. Bakalim gorecegiz , umarim istedigin gibi olur .

Ben cok acik renk yapmiyorum yani kas boyamaya ihtiyacim yok aslinda ama bugun deneyeyim dedim. Hazir son boya iken. :KK53:
Bende acik yapmiyorum tam tersine koyu yapiyorum, koyu yapiyorum o zaman hani kalemle tekrar forma getirmem gerekmiyor. Bazilari hani camouflage i utanmasalar kasdada uygulayacaklar.... nominsizler.

Golden blonde yakisir bence , tutmasi onemli tabi .. Birkac boyamadan sonra daha iyi sonuc verir herhalde. Bakalim gorecegiz , umarim istedigin gibi olur .

Organik olunca koyu olabiliyor. Yalniz eldiveni cok rezildi. Bi de koyulan kabi yoktu. Gomlek gitti, yere bulasti. Bu rezil boyayi bi daha kullanmam. Artik kina zamani. :halay:

Ben aralari kirmizi boyuyorum bazen guzel oluyor , cuma yaparim gorursun .

Tamam yap goreyim.:KK66:

Ben çok sempatik zevzü biriyim ne korkunçu ilahi lucky:KK30:

Hadi bakalim topigin enlerini secicez. :dondurma:

Bende acik yapmiyorum tam tersine koyu yapiyorum, koyu yapiyorum o zaman hani kalemle tekrar forma getirmem gerekmiyor. Bazilari hani camouflage i utanmasalar kasdada uygulayacaklar.... nominsizler.

Nominsizler ne kiz. :KK53:

Ben kas dovmesi yaptirdim , boyayla ugrasmiyorum artik , gerci tekrar top-up yaptirmam lazim ,zamani geldi . Kil seklinde yapiyorlar natural oluyor .

Bu bennn:spor:

11330547_994342617251497_1881766166_n.jpg

X