- 12 Temmuz 2006
- 35.022
- 30.393
- 60
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.601
Yok yok yanlış anlaşma olmuşdur.Kavga edip küsmeyiz biz:)su zey-mur bana tarafcisin dedi.. ben oysa gittim durumuna yorumcuklar attim pushladim ettim yaranamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok yanlış anlaşma olmuşdur.Kavga edip küsmeyiz biz:)su zey-mur bana tarafcisin dedi.. ben oysa gittim durumuna yorumcuklar attim pushladim ettim yaranamadim
@mazeki benim profilimde kayirmicaktin. Onu kendi profilinde ov. Benimkinde yerin dibine sokman lazimdi.su zey-mur bana tarafcisin dedi.. ben oysa gittim durumuna yorumcuklar attim pushladim ettim yaranamadim
Pek normal gelmedi ypma böyle seyleruzun havali türküler dinlemeye basladim, sence normal mi bu?
Kavgaci degilim, araya girmisim öyle bir ifadelerde bulundu yanlis okumadiysam, ve ondan ötürü tarafcisin dedi, benim gibi forumla arasi soguk olan tekrar böyle bir ortam sayesinde ayak uydurmaya calisana böyle stand up yapilirmiYok yok yanlış anlaşma olmuşdur.Kavga edip küsmeyiz biz:)
Mazeki@mazeki benim profilimde kayirmicaktin. Onu kendi profilinde ov. Benimkinde yerin dibine sokman lazimdi.
öyle deme simdi, simaririm isteyim canim, takip etmeye calisiyorum, isim aksiyor , evdende tam odaklanamiyorum, yemekti, cocuklardi, cüz dü, sonra yorulunca biraz kafam dagilsin diyorum tv yi aciyorum , bana iyi geliyor tv nedense . Sen neler yaptin?İyiyim prensesim:).Sen nasılsın?
@mazeki benim profilimde kayirmicaktin. Onu kendi profilinde ov. Benimkinde yerin dibine sokman lazimdi.
ah ah,.. birazdan laz müziklerine baglarim.Pek normal gelmedi ypma böyle seyler
Len sen ne kiskirtiyon milleti bana karsi. Sacina basina dalarim senin.O öyle canım .biri beni övmeye gorsun hasetinden ikiye ayrılır.g iç çekemez beni.bosver takma onu sen ben seninle her zaman sohbet ederim
Dua et kaynanan ben degilimövmüsmüyüm ben yorumda bulundum. sadece laflari ile bilinen biri, dogruyu söylemisim ne olmus yani
sen beni bastan beri sevmedim, kayinvalide gelin durumuna geldik resmen
ah ah,.. birazdan laz müziklerine baglarim.
Bana kiskanc diyene bak
Kazım koyuncu dinle kız.övmüsmüyüm ben yorumda bulundum. sadece laflari ile bilinen biri, dogruyu söylemisim ne olmus yani
sen beni bastan beri sevmedim, kayinvalide gelin durumuna geldik resmen
ah ah,.. birazdan laz müziklerine baglarim.
Olamazdin suyunu cikarirdim seninDua et kaynanan ben degilim
Ben bitek elif ablayi kiskaniyorum sen kendine bkBana kiskanc diyene bak
Stand up yapmadim sit down yaptim:))))Kavgaci degilim, araya girmisim öyle bir ifadelerde bulundu yanlis okumadiysam, ve ondan ötürü tarafcisin dedi, benim gibi forumla arasi soguk olan tekrar böyle bir ortam sayesinde ayak uydurmaya calisana böyle stand up yapilirmi
Ama herkes prenseski:)
Karakterin ve laflarin ile farklilik yaratan birisin, gizleyecek degilim hele su dondurma kuduzlugun yok mu.. ah ahKazım koyuncu dinle kız.
Ben ünlüyüm dini miladre şöyle şöyle birdah soyle
Stand up yapmadim sit down yaptim:))))
Ben seni napiim be. Bi kere sen @mazefi seviyon. Bastan kaybettin.Olamazdin suyunu cikarirdim senin
Hem yaradan bana öyle acimis ki demek kendim gibi catla bir kayinvalideme nasip etmis. Seni napim ben
Herkez prenses olabilir ama herkes senin prensesin olamaz tamammi deme herkese prensesim diyeAma herkes prenseski:)