- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.561
Senin arkandan konustuklarimizi gorme diye ben tembihledim senin bildirim kutusunu:)Nörüynuz ne yapiyorsunuz ne ediyorsunuz, bu bildirim kutusu neden arada bir bana demiyor "hey genc, bir baksana hatunlar ne sekil cene caliyorlar" diye nerdeeee.. kendim girip bakmasam haberim olmayacak
cahilligime verebilirsiniz canim, ama yazacak bi bolum goremedim ben , aradimda ama //Yorum yapabiliyormusun peki
Yok canım senin cahilliği yok.zeymur hanım ayarlarıyla oynamış.cahilligime verebilirsiniz canim, ama yazacak bi bolum goremedim ben , aradimda ama //
Len valla bisey yapmadim.Yok canım senin cahilliği yok.zeymur hanım ayarlarıyla oynamış.
Bu bildirim kutusu seni iplemiyir bence.asosyal olman için ugrasiyor
Muneye şöyle o zamanLen valla bisey yapmadim.
Du once bi bakiyim de ben. Nerden degisiyo ki onun ayariMuneye şöyle o zaman
Ne oldu canim, ne ile ugrasiyorsunuz? Tam olarak takip etmedim yazilanlari ama.. söyle derdini cözelim mümkünse.Du once bi bakiyim de ben. Nerden degisiyo ki onun ayari
Ya benim profilime yorum yapilamiyomis da. Bende bisey degistirmedim. Neden yapilmiyo diye bakiyorum cabim.Ne oldu canim, ne ile ugrasiyorsunuz? Tam olarak takip etmedim yazilanlari ama.. söyle derdini cözelim mümkünse.
Bidaha dene bakem
DenedimBidaha dene bakem
Denedim
Ben bir kusur bulamadim. gibi gibi...Ya benim profilime yorum yapilamiyomis da. Bende bisey degistirmedim. Neden yapilmiyo diye bakiyorum cabim.
eyvallah canimYok canım senin cahilliği yok.zeymur hanım ayarlarıyla oynamış.
Tamam canim halloldu. Benim profile mesaj yazilmiyodu ya. Yaziliyo artik.hakkaten kizlar, noluyorki?