- 31 Ağustos 2015
- 751
- 900
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.581
Banane banane bananeeeeee, yazmiycam orayaa artiiiiiikmiladre yide kusturdu kizimm herkesi kusturursen yorumlarını kim begenecekmis nasil popu olcan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banane banane bananeeeeee, yazmiycam orayaa artiiiiiikmiladre yide kusturdu kizimm herkesi kusturursen yorumlarını kim begenecekmis nasil popu olcan
Bu zeymur iyi hoş da çok kıskanç.b eni ovdun ya catladi hemenBanane banane bananeeeeee, yazmiycam orayaa artiiiiiik
Canım:).Bu aralar zaman zaman fazla sıkıntılıyım,bakamadım.Akşam diğer geyiğe baktım günlerdir yazılmamış.Naptınız pakem
Amanda aman yazmasmis da küsermis de. ne diye Mazef i ovuyon bana.Banane banane bananeeeeee, yazmiycam orayaa artiiiiiik
Çokta tın işareti hala yok malesefmiladre bana kusmedi. Niye küssün. Ama küstuyse tarafini belli etmis demektir. Dusmanimin dostuyla dost olamam
Oyy ablam gelmos. Hayirdir abla ne sorunun var.Canım:).Bu aralar zaman zaman fazla sıkıntılıyım,bakamadım.Akşam diğer geyiğe baktım günlerdir yazılmamış.Naptınız pakem
OriginalNIKITA
zey-mur
Denas14__
Ve diğerleri
Bende merak ettim de bi seslenim dedimCanım:).Bu aralar zaman zaman fazla sıkıntılıyım,bakamadım.Akşam diğer geyiğe baktım günlerdir yazılmamış.Naptınız pakem
OriginalNIKITA
zey-mur
Denas14__
Ve diğerleri
Bende istiyorum o isaretten . Cokta fifiÇokta tın işareti hala yok malesef
Opiim de barisak
Bende istiyorum o isaretten . Cokta fifi
Ciddi bir sorun yok canım.Panikler yokluyorBende merak ettim de bi seslenim dedim
Oy niye ağladın
Zeymur üzdü onjCiddi bir sorun yok canım.Panikler yokluyor
Oy niye ağladın
su zey-mur bana tarafcisin dedi.. ben oysa gittim durumuna yorumcuklar attim pushladim ettim yaranamadimCiddi bir sorun yok canım.Panikler yokluyor
Oy niye ağladın
O öyle canım .biri beni övmeye gorsun hasetinden ikiye ayrılır.g iç çekemez beni.bosver takma onu sen ben seninle her zaman sohbet ederimMazef bak seni cekemiyo olayin ucunu bana getirerkek benim basimda patladi.. ben bunlari hak edecek ne yaptim. Benimde hakkim yok mu sohbete dahil olup hos bes gibi piskevitim olsaaaaaaa da vakit gecirsek. Olmadiiiii olamadiiiiiiiiii bu gönlüm kimseciklere yaranamadiiii lilililililiiüüüüüh
merhaba elif ablam, gecen mazefle denasada sordum, diger topik nolacak diye . iyidir sukur, sen nasilsin??Canım:).Bu aralar zaman zaman fazla sıkıntılıyım,bakamadım.Akşam diğer geyiğe baktım günlerdir yazılmamış.Naptınız pakem
OriginalNIKITA
zey-mur
Denas14__
Ve diğerleri
İyiyim prensesim:).Sen nasılsın?merhaba elif ablam, gecen mazefle denasada sordum, diger topik nolacak diye . iyidir sukur, sen nasilsin??
uzun havali türküler dinlemeye basladim, sence normal mi bu?O öyle canım .biri beni övmeye gorsun hasetinden ikiye ayrılır.g iç çekemez beni.bosver takma onu sen ben seninle her zaman sohbet ederim