- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.521
2 tane benim harcım diil saygı duyarımBende 2 yas krizinde bi erkek 7aylik bide kiz var. Daha simdiden cadilik yapiyor.
Sana dün de yazdımAyak bileklerimi. Oynatamiyorum
Evet canım yapmissin dün gormrmisim şimdi buldum okudum.kizim var biliyorsun.okuzumde doktora götürmeye yanaşmıyor.bende kvdelere yakin bi yerden doktor randevusu aldım indaa en erken 30una bulabildim.i yı bi hastane çünkü hemen doluyor.direk gitme samsimda yok.olmadi yarın sabah baktım çok kötü dediğin gibi acile giderim.simdi kız uyusun buz koyacagim bakalım rahatlayacakmiSana dün de yazdım
Lütfen acilden giriş yap hiç normal değil bu durum
Sağol canım.Hayat ışte.Ama ilahi adalete inanıyorum rabbim bir yrden alırsa bir yerden verir.Kimsenin yaptığı yanına kalmaz.Sana esinle mutlu huzurlu bir hayat diliyorum.Kizinin da gözlerinden öpüyorum.yasamak__guzeldir canım arkadaşım seni canı gönülden tebrik ediyorum. sen çok güçlü bir kadınsın kimseye ihtiyacın Yok ALLAH dan başka.
bu tür hikayeleri okudğum zaman çok içim acıyor.
çünki senin yaşadığın olayın daha vahşisini çook acısını 2004 yılında bende yaşadım.
geçiyor işte....geçiyorda yürekte hep bir sızı talan olmuş hayatlar.
benımde hikayemi çoğu kişi bilir.
bir kızım var 14 yaşında geçen yıl 2.evliliğimi yaptım...hayat işte kaldığı yerden devam ediyor..
Seninki de gerçekten öküzmüş şimdi kesin kanaatimi verdim ne demek yanaşmamak kendisi olsa şimdi beş acil gezmişti kesinEvet canım yapmissin dün gormrmisim şimdi buldum okudum.kizim var biliyorsun.okuzumde doktora götürmeye yanaşmıyor.bende kvdelere yakin bi yerden doktor randevusu aldım indaa en erken 30una bulabildim.i yı bi hastane çünkü hemen doluyor.direk gitme samsimda yok.olmadi yarın sabah baktım çok kötü dediğin gibi acile giderim.simdi kız uyusun buz koyacagim bakalım rahatlayacakmi
aghh... ben bilemedimBende bunlardan 2 tane ya canim. Biri uyuyunca digeri uyanik oluyo. Cunku ikisi birden uyursa anneleri dinlenir. Anne yorulmasi gereken bir canli turu oldugu icin ben ancak gece 12 de uyurum.
aynen, bende bakip bakip cikiyorumKızlar nasılsınız ? Işten güçten girsem bile çok duramayip çıkıyorum.Biran önce bitireyim doncem aranıza bomba bir şekilde.Hepinizi öpüyorum.
zeymurcum, tamam , okudumBende 2 yas krizinde bi erkek 7aylik bide kiz var. Daha simdiden cadilik yapiyor.
Sagol canim ama 1-2 ay ki halim, simdi kahverengine döndük 3 yil kizildan sonra. Ama rengi özlemiyorum degil..miladre canım bayıldım sana saç rengine.Ömür boyu enerjini korumankoruman duasiyla kuzum.
Emzirme molası olmasa telefonu hiç alamıyorum elime.Benim sipalarla iş yapmak normalden 10 kat fazla enerji gerektiriyor.aynen, bende bakip bakip cikiyorum
bende isteyim, kafami ise veremiyorum eger surekli bakarsam KK yaEmzirme molası olmasa telefonu hiç alamıyorum elime.Benim sipalarla iş yapmak normalden 10 kat fazla enerji gerektiriyor.
Sen niye bakıp çıkıyorsun bacım vaktin varsa dal sohbete
Eee evlencen artık onun uslulugumu.Siradisi renklere de insanlara da bayılıyorum bir zamanlar bende oyleydim.Piercing ciklerim vardiSonra marjinal bir kararla t esetture girdim.Ama piercingleri cikartmama ragmen hizmamdan vazgecemiyorum.Napim çok seviyoooommmSagol canim ama 1-2 ay ki halim, simdi kahverengine döndük 3 yil kizildan sonra. Ama rengi özlemiyorum degil..
ileride mor balyaj falan yaptirarim. Anacugum 10-14 yildir farkli sac modelleri tercihimden cesit cesit kesimler renklerden bayagi sabirli cikti. simdide azicik uslanmak benim icimden de geliyor
Iyi çalışmalar sana canım.kolaylıklar versin Allah.bende isteyim, kafami ise veremiyorum eger surekli bakarsam KK yadikkatli olmam gerekiyor .
Aynen bende kas ve alt dudak piercingim var, gecen dudaga halka taktim ama sonra cikardim.. tasli tarzinda birseylere bakmam lazim abartili birseylere gözler artik dayanamiyor galiba.Eee evlencen artık onun uslulugumu.Siradisi renklere de insanlara da bayılıyorum bir zamanlar bende oyleydim.Piercing ciklerim vardiSonra marjinal bir kararla t esetture girdim.Ama piercingleri cikartmama ragmen hizmamdan vazgecemiyorum.Napim çok seviyoooommm
Kahve de yakismistir eminim.Olsun herkes o kadar istediyse mutlu etmişsin ışte sende ne güzel.Öncelik tabiki senin begenmen.Nisan ne zaman?Allah tamamına erdirsin canım daim olsun mutluluğun.Aynen bende kas ve alt dudak piercingim var, gecen dudaga halka taktim ama sonra cikardim.. tasli tarzinda birseylere bakmam lazim abartili birseylere gözler artik dayanamiyor galiba.
Aslinda nisanda kizil sac ve siyah elbise düsündüm, kilocuklarda olunca A-tiplemesi bir elbise ama sonra cevre dedi aaaaah kahverengi yapsana noooolur diye. Sözlümde gecen yil kahverengi yapsana güzel durur dediydi orali olmadim. Sonrasinda, benimkinin anneannesi ve dedesi herkes cok heves ediyor (ilk torun, ilk yegen) benimkiler de artik söylene söylene agizlarinda tüg bitti. Hele dedem, egerki gurbette olmasam bayagi bir firca atardi eminim ama kiyamazdi bize.
Neyse iste bir degisiklik oldu bakalim. Benimkinede boyadigimda haber etmemistim, Anneanne Kayinvalide ve kendisi misafirlige geldiler.. bayagi agizi acik kaldi, anneannede gözleri isildaninca dedim, kizili özlemeye baslasam bile onlarin sevinclerine deydi diye.
Sagol ablam, 11.12.2016 da. Pazar gününe ters düsüyor diye biraz Kayinvalide garipsi bakti ama 1. zaten 2 bos yer vardi ve ben o tarihi istiyordum. Saatler sifir oldugunda bizimki bir yasina daha giriyorKahve de yakismistir eminim.Olsun herkes o kadar istediyse mutlu etmişsin ışte sende ne güzel.Öncelik tabiki senin begenmen.Nisan ne zaman?Allah tamamına erdirsin canım daim olsun mutluluğun.
Acile falan gitsen. Nasil beklice boyle 10 gunAyak bileklerimi. Oynatamiyorum
Ya ne oldugunu bilmeden soguk yada sicak pres yapmasan. Belki daha kotu olur. Malum bazi durumlari azdirabiliyor da yanlis bi uygulama.Evet canım yapmissin dün gormrmisim şimdi buldum okudum.kizim var biliyorsun.okuzumde doktora götürmeye yanaşmıyor.bende kvdelere yakin bi yerden doktor randevusu aldım indaa en erken 30una bulabildim.i yı bi hastane çünkü hemen doluyor.direk gitme samsimda yok.olmadi yarın sabah baktım çok kötü dediğin gibi acile giderim.simdi kız uyusun buz koyacagim bakalım rahatlayacakmi