- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.501
Günaydınlar hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OriginalNIKITA tamam kuzum bende 30 mayısa embolizasyon oldum açıkcası sıkıntı olabilirtatilde regl olsan ? havuza girmene engel oldugu icinmi?
Fallenangel canım hiç bulaşma öyle şeylere, hiç denemedim ama ,doğru gelmiyor bana . Tabi sen bilirsin yinede. @toprakkahve almanyadan mı yaziosun?
İnsallah uzun ömürlü olur adı gibiRABBİMİN İZNİYLE ÖMÜR YUŞA DÜŞÜNÜYOZ:)
SAOL BİTANEM BENİMİnsallah uzun ömürlü olur adı gibi
GunaydinGünaydınlar hanımlar
Gunaydin
uyudugunda muhakkak sende uyu .Gunaydin size. Ben kalkali saatler oldu. Kizim sagolsun 5te dikti beni ayaga. Daha su saatte yoruldum. Gun nasil biter bilmem. Bide bugun en uzub gun iyi mi?
Sagolasin canim. Kolaysa basina gelsinHerkese günaydın zeymur kolay gelsin sana canım:)
7 senedir başımda zaten hem de en cadısından bi taneSagolasin canim. Kolaysa basina gelsin
Bende bunlardan 2 tane ya canim. Biri uyuyunca digeri uyanik oluyo. Cunku ikisi birden uyursa anneleri dinlenir. Anne yorulmasi gereken bir canli turu oldugu icin ben ancak gece 12 de uyurum.uyudugunda muhakkak sende uyu .
herkese gunaydiiiinn
Ne ağlıyon kız?
Bende 2 yas krizinde bi erkek 7aylik bide kiz var. Daha simdiden cadilik yapiyor.7 senedir başımda zaten hem de en cadısından bi tane
Gene neye deli oldun kiz
Ne ağlıyon kız?
Ayak bileklerimi. OynatamiyorumGene neye deli oldun kiz