⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

TopraKahveBob TopraKahveBob iki gündür öyle bir daldim ki buraya, benimki öldü mü yasiyor mu diye gitmis anama kadar mesaj yazmis :KK70:

:KK70: ihmal etme kiskanmasin.

kızlar ya benım bi sorunuım var aranızda eminim çok tecrübeli hatunlar vardır 26 sında tatile gidiyorum ama
regl olma durumum var geciktirici içsem sorun olurmu :KK43:

Ben almistim canim. Kafama göre uzatmistim bir de. Kilo yapti baya.

Şaka bi yana.avuc içi kadar bi doku önce açıyor sonra kızarıp susuyor ve o bölge sıcak oluyor.kizim vuruyor bazen canım ağzıma geliyor.ayak bileklerinde sis.merdiven inip çıkmak işkence.k izi kucağıma almak ayrı işkence.b öyle bir durum

Şimdi anladım.gidip gelsin işte kızım.

Geçmiş olsun :KK43:

13475205_1655028874817559_6051995958374057_o.jpg

:KK70:

Böyle davetiyeler ariyorum, Türkiye mali kadar güzel sey yok ha.. ama bunu buldugum site 1. 100-200 davetiye arasi 400tl den üstün fiyat sunuyor ve sadece Türkiye ici Kargo.
Simdi Facebook'da Photoshop ile ask mesk durumlari iyi olan birini ariyorum, böyle bir tarz design edip fotograf olarak cikartsam daha karli.
Bu sıradan be

çok üzüldüm canım ama sen eğer böyle mutlu olucasksan hakkında hayırlısı olsun
cocuklar kaç yaşında çalışıyormusun
Hayir canim calismiyorum yani soyle diyim evden psta borekvtarzi şeyler yapiyoruz bir arkadasla siparişüzerine yeni başladık.Kuzularim 6 aylık ve 23 aylık.Konum var bununla ilgili bakabilirsin canım.

kızlar ya benım bi sorunuım var aranızda eminim çok tecrübeli hatunlar vardır 26 sında tatile gidiyorum ama
regl olma durumum var geciktirici içsem sorun olurmu :KK43:
tatilde regl olsan ? havuza girmene engel oldugu icinmi?
Canlar napiyorsunuz?
Ben is ariyorum is ariyorum. Bulamiyorum iste. Kizimi gezdirdim geldim. Bugün hava da isindi baya
Fallenangel canım hiç bulaşma öyle şeylere, hiç denemedim ama ,doğru gelmiyor bana . Tabi sen bilirsin yinede. TopraKahveBob TopraKahveBob almanyadan mı yaziosun? :KK66:

X