Merhaba arkadaşlar. Daha önceki yıllarda fsh im yüksek olduğu için apar topar tüp bebek tedavisi gördüm ve maalesef olumsuz sonuçlandı. O zamanlar evli olduğum eşimle de ayrıldık. 1 yıl önce şu anki eşimle evlendim ve fsh belasi hala pesimi birakmamisti. Tam tüp bebek tedavisine başlamak için doktor araştırıyorduk ki hamile olduğumu öğrendim evet fsh im düşmüş ve ben hamile kalmışım. 2ay önce soğan kürü yaptım. Ondan mıdır dualarımdan mıdır bilemiyorum ama sonuç pozitifti. Beta hcg degerlerim 238-399-561 olunca doktor dış gebelik olduğunu söyleyip methotrexate vuracağını söyledi. Iki gün müsaade isteyip hastaneden çıktım. Iki gün sonra beta hcg 581 cıktı ve güvenilir bir doktora gittim. O doktor sağolsun kan takibi yapalım dedi ve boş yere o ilacı vurdurmamis oldum. Evet maalesef sağlıksız bir gebelik ama şu an değerlerim kendiliğinden düşüyor. Bugün değerim 388 cıktı mesela. Diyeceğim o ki hemen eritici iğneyi vurdurmayın arkadaşlar. Başka doktora da danışın. Çünkü hem o ilaçtan sonra bir süre korumanız gerekiyor hem de yan etkileri pek iç acıcı değil maalesef. Ha tabii bir de fsh düşebilen bir şeymiş rahat olun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Fsh'ı da yenerim Methotrexate'ı da
- Konu Sahibi Blackcik
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- betahcg dış gebelik düşük fsh methotrexate
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim yıllardır fsh değerim 12-16 arasında degisiyordu. Hatta geçen sene bu zamanlar fsh 12.6 amh 0.85 görünüyordu ve normal gebelik için o zamanki göründüğüm doktorlar yüzünden ümidimi tamamen yitirmiştim. Yukarıda da yazdığım gibi soğan kürü yaptım. Sonra adet olmadim ve sağlıksız da olsa hamile kaldım. Bence önce bir soğan kürü yapın sonrasında fsh testini tekrarlayın derim nacizane.Geçen ay FSH im 10,38 di bu ay 10,77 ,doktor sınırda dedi ,sizce amh testi yaptirmali mıyım, fsh im düşer mi, stres kaynaklı olabilir mi ,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa sürede sağlıklı bi gebelikle sevindirsin seni inşallah.Merhaba arkadaşlar. Daha önceki yıllarda fsh im yüksek olduğu için apar topar tüp bebek tedavisi gördüm ve maalesef olumsuz sonuçlandı. O zamanlar evli olduğum eşimle de ayrıldık. 1 yıl önce şu anki eşimle evlendim ve fsh belasi hala pesimi birakmamisti. Tam tüp bebek tedavisine başlamak için doktor araştırıyorduk ki hamile olduğumu öğrendim evet fsh im düşmüş ve ben hamile kalmışım. 2ay önce soğan kürü yaptım. Ondan mıdır dualarımdan mıdır bilemiyorum ama sonuç pozitifti. Beta hcg degerlerim 238-399-561 olunca doktor dış gebelik olduğunu söyleyip methotrexate vuracağını söyledi. Iki gün müsaade isteyip hastaneden çıktım. Iki gün sonra beta hcg 581 cıktı ve güvenilir bir doktora gittim. O doktor sağolsun kan takibi yapalım dedi ve boş yere o ilacı vurdurmamis oldum. Evet maalesef sağlıksız bir gebelik ama şu an değerlerim kendiliğinden düşüyor. Bugün değerim 388 cıktı mesela. Diyeceğim o ki hemen eritici iğneyi vurdurmayın arkadaşlar. Başka doktora da danışın. Çünkü hem o ilaçtan sonra bir süre korumanız gerekiyor hem de yan etkileri pek iç acıcı değil maalesef. Ha tabii bir de fsh düşebilen bir şeymiş rahat olun
Dış gebelikte değer düşmez git gide yükselir ve iç kanamayla devam eder. Kimyasalmış senin ki. Bu güzel bişey hem korunmayacaksın hem yumurta ve spermler döllenecek kalitede demek. Sana tavsiyem hormonların böyle ansızın düşüp çıkıyorsa her ayın başında adetin ilk günü başlayıp yumurtlama gününe kadar Aslan pençesi çayı içmen. Tüm hormonlarını dengede tutar. Süreci kısaltır.
- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
Benim yıllardır fsh değerim 12-16 arasında degisiyordu. Hatta geçen sene bu zamanlar fsh 12.6 amh 0.85 görünüyordu ve normal gebelik için o zamanki göründüğüm doktorlar yüzünden ümidimi tamamen yitirmiştim. Yukarıda da yazdığım gibi soğan kürü yaptım. Sonra adet olmadim ve sağlıksız da olsa hamile kaldım. Bence önce bir soğan kürü yapın sonrasında fsh testini tekrarlayın derim nacizane.
Bu ay incir suyu ve havuç suyu kaynatip denemeye başladim henuz adetim bitmedi ama kuru içiyorum, olmadı önümüzdeki ayda soğan suyu deneyeyim
- 27 Mart 2013
- 595
- 782
- 323
Bu ay incir suyu ve havuç suyu kaynatip denemeye başladim henuz adetim bitmedi ama kuru içiyorum, olmadı önümüzdeki ayda soğan suyu deneyeyim
Amiiiin insallah bugün doktorumda aynı şeyi söyledi. Dış gebelik değilmiş. Ama daha önceki gittiğim hastahane dış gebelik diyip eritici iğne vuracaktı eğer bilinçsiz olsaydım normalde hormonlarimda hiç oynama olmuyordu. Fsh uzun yıllardır hep yüksekti. Hatta değerlerim sifirlaninca yine soğan kürüne başlamayı düşünüyordum. Aslan pençesini şimdi sizden duydum. Onu da araştırayım. Nasıl kullanılıyor siz biliyor musunuz?Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim en kısa sürede sağlıklı bi gebelikle sevindirsin seni inşallah.
Dış gebelikte değer düşmez git gide yükselir ve iç kanamayla devam eder. Kimyasalmış senin ki. Bu güzel bişey hem korunmayacaksın hem yumurta ve spermler döllenecek kalitede demek. Sana tavsiyem hormonların böyle ansızın düşüp çıkıyorsa her ayın başında adetin ilk günü başlayıp yumurtlama gününe kadar Aslan pençesi çayı içmen. Tüm hormonlarını dengede tutar. Süreci kısaltır.
Ben soğan kürünü içtiğim ay hamile kalmış olmamı tesadüf olarak görmüyorum. Bence deneyin bir şey kaybetmezsiniz. Sağlığa zararı da yok :)Bu ay incir suyu ve havuç suyu kaynatip denemeye başladim henuz adetim bitmedi ama kuru içiyorum, olmadı önümüzdeki ayda soğan suyu deneyeyim
Kesinlikle kullanmalısın evinin vazgeçilmezi olur. Biliyorum kendimde kullandım tavsiye ettiğim herkeste memnun kaldılar hep. Günde 2 defa yemeklerden 1-2 saat sonra içiliyor. Bir tutam Aslan pençesini bir bardaktan biraz fazla suya atıp 5 dk kaynatıp sıcakken iç. İçine bişey katma. Saraçoğlu çok anlatır bunu ondan dinleyebilirsin. O 3 ay devam edin diyor. Öyle de uygulayabilirsin.Amiiiin insallah bugün doktorumda aynı şeyi söyledi. Dış gebelik değilmiş. Ama daha önceki gittiğim hastahane dış gebelik diyip eritici iğne vuracaktı eğer bilinçsiz olsaydım normalde hormonlarimda hiç oynama olmuyordu. Fsh uzun yıllardır hep yüksekti. Hatta değerlerim sifirlaninca yine soğan kürüne başlamayı düşünüyordum. Aslan pençesini şimdi sizden duydum. Onu da araştırayım. Nasıl kullanılıyor siz biliyor musunuz?
Bu bitkinin en güzel yanı şu hormonu düşürür şu hormonu çıkarır değil. Yüksek olanı düşürüyor düşük olanı yükseltiyor.
Kesinlikle deneyeceğim teşekkürlerKesinlikle kullanmalısın evinin vazgeçilmezi olur. Biliyorum kendimde kullandım tavsiye ettiğim herkeste memnun kaldılar hep. Günde 2 defa yemeklerden 1-2 saat sonra içiliyor. Bir tutam Aslan pençesini bir bardaktan biraz fazla suya atıp 5 dk kaynatıp sıcakken iç. İçine bişey katma. Saraçoğlu çok anlatır bunu ondan dinleyebilirsin. O 3 ay devam edin diyor. Öyle de uygulayabilirsin.
Bu bitkinin en güzel yanı şu hormonu düşürür şu hormonu çıkarır değil. Yüksek olanı düşürüyor düşük olanı yükseltiyor.
Kaynamakta olan 1,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı dörde bölüp attim. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatıp ılıyınca içtim. Sabah kahvaltı yapmadan ve akşam yemek yemeden önce 15 gün boyunca içtim. Regl bittikten 5 gun sonra baslamistim ben. Bu arada aslan pençesi hakkında da Ibrahim Saracoglunun kürleri var. Isterseniz onu da deneyebilirsiniz. Kesinlikle ümitsizliğe kapılmayın ve doktorların "çocuğunuz olmaz" demelerine kulak asmayın. Allah ol der ve olursoğan kürünü nasıl yaptınız. adetim yeni bitti fsh yüksek ve amh 0,01 hamile kalırım inşallah var mı önerileriniz?
- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
Kızlar bende fsh sınırda olanlardanım 9.37 ydi mayıs ayında ve bu temmuz da hamile kaldım 7 aydır deniyordum.haziranda sogan kürü yaptım temmuzda ise aktardan karışık çay aldım içinde aslanpençesi melisa tohumu hayıt tohumu vs bir çok bitkinin karışımıydı sallama çay gibi demleyip sabah akşam içtim.birde bunu yaparken adetin 2.günü başlayıp 12.gününe kadar bal tarçın çörekotu kullandım.inşallah tüm isteyenlere de nasip olsun