FSH'ı Ben de Yendim:Hamileyim.

Canim çok saol,Rabbim senin de ne muradın varsa versin inşallah ..ilişki günlerini aksatma, beslenmene dikkat et, moralini de yüksek tut, çok yakın zamanda senden hamislik haberini alacağız,icime öyle doğuyor, yeterki stres olma

İnşallah.Rabbim isteyen herkese versin

Merhaba arkadaşlar bu sayfayı görünce aklıma iki üç ay önceki durumum geldi. bende 3.yılımda hamile kaldım Allahıma şükürler olsun ki.3 yıl boyunca hiç korunmadım ama nasibim değilmiş şimdi daha iyi anlıyorum. ben 24 yaşındayım ilk fsh 11.7 yaşına göre çok yüksek dendi. yumurta takibi klomen derken zaman geçti her seferinde olumsuz dendi. tabi ister istemez her seferinde yıkıldım. en son boşuna vakit harcaama aşılama da değil direk tüp bebek yaptır dedi bir iki doktor. bu sefer hiç üzülmedim çünkü doktorların bazen gerçektende çok acımasız olduklarını anladım. tam aşılama işlemleri yaptık gitmek istemedim eşimin de desteği ile vazgeçtim. o ay aslan pençesi içmek istedim. ondan önce hiçbir kür yapmadım. onun etkisiyle mi artık bilmiyorum ama o ay hamile kaldım arkadaşlar. gerçekten rabbim ol diyecekmiş bunu birkez daha anladım. zor günlerdi şimdi sadece çok üzüldüğüm için pişmanım onun dışında çok şükür rabbime. ve bu sıkıntıları unuttum şimdide bebeğim nasıl iyi mi acaba bi sorun var mı bunun derdine düştüm :). allahım tez zamanda isteyen herkese nasip etsin . Tüm hamileler de sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım inşallah. bu arada no_name_ ile başladık bu yola desteği çok oldu

Canimsin, hepimiz birbirimize çok destek olduk bu yolda..inşallah sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim bebeklerimizi...isteyen herkese de tez vakitte versin inşallah

Bıse sorabılırmıyım sızın reglınızn ıkıncı gunu yumurtanızı sayısına baktılar mı..

Toplam 9 yumurtam vardı ama ben geçen hafta düşük yaşadım arkadaşlar bebeğimi kaybettim,Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı.

oncelıkle yaşım 36. 1 yıllık evlıyım.esımde sprem hareketszlıgı var 15 gundr kecıboynuzu kurunu yapıp ve pekmezını ıcırıyorum.gecen hafta bende doktora gtmıstm bebek dusundgmz için adetin 2, gunu gel demıstı bıkac gun sonra adet oldgmda gttım tekrar tahlıl yaptı sonucumda fsh 10 dedi.bu fsh 10 dusukmu yuksekmı sormadm o anın şokundan bilen varsa bılgılendırrse memnun olurum.bu durmda hamıle kalma sansın cok dusuk dedı.aşılama yapmamız lazım dedı.once rahım fılmı ıstedi.ve bı sonrakı adetınde gel tekrar dedı tedavye baslayalım dedı..gecen ay da gttgm doktor aynı seyı soylemıstı.emın olmak ıcın baska doktora gttm ve buda aynı seyı soyleyınce dunya basıma yıkıldı.okadar cok canım sıkıldı kı anlatamam.ama burdakı yorumları paylasmları okuyunca bır umur oldu ıcımde.rabbım herkese nasıp etsn evlat sevgısını.bu hayıt cayı nasıl yapılıyor yardmcıı olursanız sevınrım.

geçmiş olsun.öncelikle okadar yüksek degil aşılamayı eşinde ileri hareketli sperm az olduğu için demiştir bide yaş faktörüde var .benim yaşımda 34 eşimde ileri hareketli sıfır mofoloji 2 bi aşılama denedik olmadı.şimdi tüp bebek için rapor çıkartıyoruz.hayıt suyu var hazır ben onu içiyorum.bide testere dişli aslan pençesi otu daha faydalı hayıt prolaktin için daha etkili benim bildiğim.fhs yaz nete ibrahim saraçoğlunun kürleri çıkyo..ayırısı olsun hakkında..

kac yıllık evlısınız daha once gebelıgınz oldumu.3. ayımzda benm kmysal dusugum oldu.1 yıldır hıckorunmadk ama esmde burda degıldı.baska sehırde işe grmstı her zaman gelemıyordu ayda 2 kez gelıp gıdıyordu.2 aydr burda ıse gırdı.bu surede de korunmadk.gebelık olmaynca doktora gıdınce bunlarla karsılastk netten hayıt suyunu arastırıp bende baslayım bı an once.peki aşılamayı ertelesem bunları denesem olurmu zamanmı kaybetms olurum.

ben 2 buçuk yıllık evliyim biz bir sene önce ögrendik korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra dr gittim ben herşey baştan güzel başlasın vitaminler falan diye.ozaman ögrendik ilk dr direk tüp bebek dedi eşim istemedi bekleyeylim kürler yapalım fln dedi bekledik birbuçuk iki yıl oldu hiç gebelik olmadı sperm sayımızın iyi olmasına rağmen..bence hiç zamn kaybetme..ben çok üzülüyorum hiç korunmasydım diye..

bizde 1 aydr gıdıp gelıyorz doktora yenı ogrendık.ılk gebelıgm olunca dusukte olsa cok sukur ıkımzdede bır sorun yok dıye dusunduk.esımın burda olmaması .geldındede gunune denk gelmıyor dıye gebelık olmadgnı dusunduk.ama su 1 aydr gıdıp gelıyorz emın olmak ıcın 2 doktora gttık geldık. ıkısıde aynı dedı.esıme kalsa hemen yapalım aşılamayı dıyor ama ben kurlerı deneyım dogal yolla deneyelım ıstıyorm.bakalım hepımzn hakkımzda hayrlsı.rabbm nasıp etsn hepımıze ınsallah

aminnnn canm.bu arada eşine e vitamini prosed plus diye bi ilaç var onu kullanabşlirsin bi kaç ay daha bekle istersen sen bilirsin ben kendi olayımı anlattım..

aminnnn canm.bu arada eşine e vitamini prosed plus diye bi ilaç var onu kullanabşlirsin bi kaç ay daha bekle istersen sen bilirsin ben kendi olayımı anlattım..
o ılacı nette arastırrken cok kullanan var gormstum.ama doktor bır ılacı felan vermemstı esıme .danısmadan alsak bı zararı olmaz demı.esımın sıgara kullandgndan bırkac ay bırak tekrar gel test yapalım demstı.

bizede dr vermedi.ben araştırıp aldım.biraz pahalı ama snuç alan arkadaşlar var...3ay kullanım sonucu diyo tabi bizim birbuçuk ay oldu..

merhabalar.allah sağlık sıhatle kucağınıza alıp buyutmayı nasip etsin inşallah darısı isteyenlerin başına. benim fsh 2.71 referansı 0.95 -11.95 miş arasıymış.heralde normal
ama estradiol 416 yazıyo referansı yok. hiçbirşey anlamadım. diğer değerlerimse referansların arasında endişeliyim :S bi fikri olan var mı?

Bildiğim kadarıyla adetin 3.günü estradiol 75 den az olması gerekiyo.Yüksek estradiol fsh yi baskılıyo.Benimde 144 çıktı son tahlilde.Düşürmek için acaba ne yapmak gerekiyo bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

yarın göstericem doktora bakalım ne diycek 100ler normal seviyeyse benim ki sanki biraz anormal. :S korktum

yarın göstericem doktora bakalım ne diycek 100ler normal seviyeyse benim ki sanki biraz anormal. :S korktum
Senin yaşın kaç canım.Adetin üçüncü günü mü yaptırdın tahlili.öyleyse sor bakalım normal aralık kaçmış ne diyicek merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…