• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FSH'ı Ben de Yendim:Hamileyim.

Bildiğim kadarıyla adetin 3.günü estradiol 75 den az olması gerekiyo.Yüksek estradiol fsh yi baskılıyo.Benimde 144 çıktı son tahlilde.Düşürmek için acaba ne yapmak gerekiyo bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Bildigim kadariyla hayit tohumu düzeltir östrojeni

merhabalar.allah sağlık sıhatle kucağınıza alıp buyutmayı nasip etsin inşallah darısı isteyenlerin başına. benim fsh 2.71 referansı 0.95 -11.95 miş arasıymış.heralde normal
ama estradiol 416 yazıyo referansı yok. hiçbirşey anlamadım. diğer değerlerimse referansların arasında endişeliyim :S bi fikri olan var mı?
Sayet 2 ile 5 inci gün arasi yaptirdiysa e2 cok yüksek

bugun gittim doktora normalmiş. 400küsur olması faz lar varmış onların hepsinin sonucu 400lerde çıkıyomus sadece ferritin düşük biraz demir yani o da bildiğim bişey.

Ösrrojenmi 2 inci günü 400 normal dedi?
estradiol 416 ama yanında 3-4 tane tahlıl sonucu vardı folikul faz mı ne altında baska bi sonuc birkaç sonuc daha yazıyo toplam 416 yazıyodu zaten sonuc aldım hani yüksek olan yada düşük olan kalın harf yada rakamla bide yanında L yada H yazar ya. birtek Ferritinde vardı.

estradiol 416 ama yanında 3-4 tane tahlıl sonucu vardı folikul faz mı ne altında baska bi sonuc birkaç sonuc daha yazıyo toplam 416 yazıyodu zaten sonuc aldım hani yüksek olan yada düşük olan kalın harf yada rakamla bide yanında L yada H yazar ya. birtek Ferritinde vardı.
Allah allah. 3üncü günde e2 yüksek ciktiginde iyi olmadigini biliyordum. Tabiki doktor daha iyi bilir

36 yaşındayım hormon testi sonuçlarım;
TSH 2.68
Prolaktin 34.28
Lüteinleştiren hormon (LH) 4.65
FSH 6.36
serbest T3 3.00
serbest T4 1.37
Estradiol 26.75

bu sonuçlara göre doktorum dostinex verdi, kullandım şimdi düşüp düşmediğini öğrenmek için adetimi bekliyorum.

hayırlı olsun gebe kalann herkese ozon tedavısı ile de fsh düştüğünü kızlar duydunuz mu ? ankarada ve istanbulda kullanan doktorlarda var. herkese geçmiş olsun

Şükürler olsun ki Rabbim'e bunları yazabiliyorum.
Her şey üç aydır çocuk istememize rağmen olmadığından doktora gitmemizle başladı."Fsh değerin çok yüksek,senin adet görmemen gerek,çocuğun olmaz.Hemen tüp bebek yapmanız gerek."Oysaki fsh değerim 15'di bence fazla değildi ama gel de bunu doktorlara anlat.Üç doktora gittim üçüde aynı şeyi söyledi.Psikolojimi anlatmama gerek yok sanırım.Bu sitede benim gibi olan onlarca insanın mesajını okudum nerdeyse bütün forumu ezberledim.Bende hayıt çayı ile başladım.Bal tarçın çöreotu karışımını bir hafta kadar kullandım geçen hafta da Meryem suresine başlamıştım. Hamd olsun Rabbim dualarımı geri çevirmedi.Hemde bir ayda. Adetim gecikince kesin fshım çok yükseldi ve menepoza girdim dedim,evde test bile yapmadım.Adet söktürücü kullanmak için bi gebelik testi yaptırayım diye düşünüyordum.Doktorun "hamilesin" cümlesi hala aklımda.İnanamadım beta hcg 644 çıktı.İnşallah sağlıcakla dünyaya gelir.Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben hepinize dua edicem sizde bana edin lütfen.
Merhaba cnm hayıt tohumunu Nasıl kullandım acaba ? Allah kucağına almayı nasip etsin bana umut oldun sende

Adetin ilk günü başlanıp ovulasyon tarihine kadar günde bir yada iki bardak içiyosun

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah..23,6 olan fsh imi yenerek 10 ay mücadele sonrası hamileyim ben de...üyelik 38 yaşıma rağmen..Rabbim bebek isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah , aratmadan versin...
Adetin ilk günü başlanıp ovulasyon tarihine kadar günde bir yada iki bardak içiyosun
ne kadar süre kullanılabiliyor ve siz ne kadar süre sonra hamile kaldınız

Ben ilk ay hamile kaldım.bir ay deneyin bi olumsuzluk yaşamazsanız bebeğiniz olana kadar devam edin.

Ben ilk ay hamile kaldım.bir ay deneyin bi olumsuzluk yaşamazsanız bebeğiniz olana kadar devam edin.
Çok teşekkürler benim fsh 13,94 çıkmıştı ağustosta ve o Zaman dan beri bebiş istiyorum ama sonu hüsran ;( sizlerin böyle yazılarını okuyarak umutlanıyorum . Regl olmayı bekliyorum olunca bu küre başlarım herşey için teşekkürler tekrar .

14 yüksek bi değer değil doktorların saçma cümlelerine aldırış etmeyin inşallah sizede nasip olur.

Alla
14 yüksek bi değer değil doktorların saçma cümlelerine aldırış etmeyin inşallah sizede nasip olur.
Allah razı olsun Amin inşallah dua edin ne olur . İnşallah Rabbim bana da nasip eder . Psikolojim bozuldu zaten doktorların dediklerinden dolayı fsh yüksek hamile kalamazsın dediler çok teşekkürler

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah..23,6 olan fsh imi yenerek 10 ay mücadele sonrası hamileyim ben de...üyelik 38 yaşıma rağmen..Rabbim bebek isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah , aratmadan versin...
Merhaba fsh yuksekligini nasil hallettiniz

Back