FSH'ı Ben de Yendim:Hamileyim.

Alas

A ❤️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
242
229
303
Şükürler olsun ki Rabbim'e bunları yazabiliyorum.
Her şey üç aydır çocuk istememize rağmen olmadığından doktora gitmemizle başladı."Fsh değerin çok yüksek,senin adet görmemen gerek,çocuğun olmaz.Hemen tüp bebek yapmanız gerek."Oysaki fsh değerim 15'di bence fazla değildi ama gel de bunu doktorlara anlat.Üç doktora gittim üçüde aynı şeyi söyledi.Psikolojimi anlatmama gerek yok sanırım.Bu sitede benim gibi olan onlarca insanın mesajını okudum nerdeyse bütün forumu ezberledim.Bende hayıt çayı ile başladım.Bal tarçın çöreotu karışımını bir hafta kadar kullandım geçen hafta da Meryem suresine başlamıştım. Hamd olsun Rabbim dualarımı geri çevirmedi.Hemde bir ayda. Adetim gecikince kesin fshım çok yükseldi ve menepoza girdim dedim,evde test bile yapmadım.Adet söktürücü kullanmak için bi gebelik testi yaptırayım diye düşünüyordum.Doktorun "hamilesin" cümlesi hala aklımda.İnanamadım beta hcg 644 çıktı.İnşallah sağlıcakla dünyaya gelir.Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben hepinize dua edicem sizde bana edin lütfen.

Allah isterse herşey mümkün, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, bu hayıt bir bende işe yaramadı nedense

Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.Sizin yaş kaçtı benim de fsh 16 bugün doktor çok olumsuz konuştu bana da aşılama ve normal yollahamile kalma şansım yüzde bir miş.tüp bebek yaptırmam gerekiyomuş

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah..23,6 olan fsh imi yenerek 10 ay mücadele sonrası hamileyim ben de...üyelik 38 yaşıma rağmen..Rabbim bebek isteyen herkesin yardımcısı olsun inşallah , aratmadan versin...

Hayırlı olsun öncelikle Rabbim tamamına erdirsin.sizin yazılarınızı çok okudum en başından bernayla olan fikir alışverişlerinizden haberim var.Dün bi doktora gittim yaşım 31 fsh 16 diye çok acımasız olumsuz bi şekilde konuştu benimle.40 yaşında ki bi kadının yumurtalıklarına sahipmişim.Aşılama ya da normal yolla hamile kalma olasılığım sadece yüzde birmiş.Hiç zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırmalıymışım.Dün geceden beri söylediği sözler kafamın içinde dönüp duruyo.Gerçekten sizce de hamile kalamam mı ben

Ben şu an testere dişli aslan pençesi içiyorum.Aynı zamanda hayıt suyuna başlıycam bu ay.Arı sütü bal polen,çörek otu yağı sabah akşam yiyorum.Sizi takip ettiğim kadarıyla b12 demişsiniz onu kullanıyorum.Balık yağı aldım onu içiyodum bi dün kullanmadım başka ne yapabilirim bilmiyorum.Fikir verirseniz sevinirim.

Merhaba canım Allah razı olsun, çok saol, Rabbim tez zamanda sana da yaşatsın inşallah tatlim bu duyguyu...

Ben de Dr A gittiğimde fsh gerçeği ile karşılaşınca şok oldum, resmen yıkıldım..23,6 idi ve bana doktor menopoz başlangıcı, sen tüp bebek bile yapamazsın dedi. .neye uğradığımı sasirdim..hiç böyle bir sonuç beklemiyordum..hemen eve geldim ve internette araştırmaya başladım..önce hayıt suyu ve aslanpençesi ne başladım, sabah akşam günde 2 kez,hayit aç karna, aslanpençesi tok karnına...sonra corekotu bal,tarcin karışımı,ari sütü bal polen karışımı,kuru incir ne varsa denedim..eşime de çakşır kökü suyu, keciboynuzu kuru,kecibiynuzu pekmezi ne varsa icirdim..3 ay buna devam ettim...sonraları vitaminler dikkatimi çekmeye başladı, çok araştırdım, okudum..tamam yumurta sayımız malum az ama zaten 1 yumurta yeterdi bize, yeterki kaliteli olsun... son 3 ay hayıt vs bıraktım..

Her gün 1 adet koenzim qh tablet, 1 adet omega 3, sabahları 1 adet inofolic, gece yatarken melatonina içmeye başladım.cunku bunların hepsi hücre yenileyici idi ve yumurta kalitesini arttıracaktı...öncesinde d ve b12 vitamin değerlerine kandan baktırarak takviye yaptım..eşime de supradyn ve koenzim qh icirdim.

3 ayın sonunda dra aşılama yapmak istediğimi söyledim..normalde 4 folikul gorulen bende o ay 8 folikul oldu ve fsh 9 du..

Aşılama için ignelere başladık reglin 4. Günü..günlük 150 mg menogon iğne...4. gün kontrole gittiğimde yumurtaların catlayip gitmiş olduğunu gordukk ve tedavi iptal oldu.doktor kendiniz deneyin bu ay, bir sonraki ay yaparız aşılamayi dedi ve eve gönderdi beni...çok uzulmustum.. tedavi bile olamadın diye kahroldum, fakat meğerse kendi denememiz tutmuş ve o ay sonu hamileydim çok sukur...inşallah sonuna kadar da gidebilir , sagsalim kucağıma alabilirim...

Teşekkürler bilgilendirmeniz için.Rabbim nazardan saklasın sizi ve bebişinizi.Bu yazdıklarınızı okuyunca tekrar bi ümit oluştu içimde.Eşim başka bi doktor araştırıcak.güvenilir işinin ehli olan bi profla görüşmeyi düşünüyoruz.Bana bunları söyleyen doktor bi uzmandı sonuçta.Rabbimden ümit kesilmez

Ayrıca benim idolümsünüz.Hamiş kalırsam dünya aleme sizi anlatıcam bana ne kadar ümit verdiğinizi anlatıcam herkese.İnşallah yazdığınız adımları bende adım adım takip edicem çok ümitliyim.Bana ümit verdiniz.Rabbim ne muradınız varsa versin.Saygılar sevgiler

corekotu bal,tarcin karışımı,ari sütü bal polen karışımı fhs yi düşürüyomu????

Moralini bozma sakın doktorlara gmre ölmüşüz bile 16 fsh çok değil ben bütün ay boyunca ağladım meğer boşa ağlamışım sadece kürlerine devam et eğer nasibinde bir evlat varsa elbet gelecektir. imkansız değil sadece dua et.

2. günü başlanıyor 10 gün devam ediliyor ama ultrasonda benim 9 yumurtam göründüğü için 1 hafta kullandım 10 günü geçmiycek şekilde kendinize göre ayarlayın

hayırlı olsun bu durumu ben de yasadim fsh 75 ti ve bazı kürlerle 3 ay içerisinde doğal yolla hamile kaldım kızım 2 yasında şimdi.

Evet haklısın.Rabbim inşallah bana da hayırlı bi evlat nasip etmiştir.Elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum inşallah faydasını görürüm

4. haftada yım ve kahverengi lekelenme yaşadım çok korkmuyorum dün iğne vurdular ama başına böle bişi gelen var mı?

4. haftada yım ve kahverengi lekelenme yaşadım çok korkmuyorum dün iğne vurdular ama başına böle bişi gelen var mı?
Üstüne görmedir inşallah canım.Sık sık kontrole git ihmal etme.Benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…