kızlar benim gecen yıl fsh hormonum 10.00 du dün test sonucumda fsh min 9.03 olduğunu gördüm hiçbir şey kullanmadım kendiliğinden az da olsa düşmüş ama testesteron almış başını gidiyor 145.6 ya e2 ye ne demeli 27.67 aşırı düşük ben nasıl hamile kalacağım ya çok zor gibime geliyor şimdi testesteron için nane kürüne başlıcam soğan kürünüde uyguluyorum karma karışığım bari işe yarasalar da içim rahatlasa.
Arkadaslar benim fsh 16 cikmisti sonra aktara gidip Hayit tohumlu bitkisel karisimli cay aldim...........
Bunu ictikten sonra hatta 1-2 ay icinde tekrar tahlil yapildi fsh 3 e inmisti.
Icinde hayit meyvesi,rezene,kantoron,civan percemi,burc otu,adacayi,aslanpencesi,isirgan var.Insallah en yakin zamanda herkes hamile olur.
seni çok iyi anlıyorum.bende de fsh yüksekliği ve yumurta rezervlerinde aşırı bir azalma vardı.34 yaşında olmama rahmen yumurtlama yaşım 42 imiş.üzüntüler tedaviler olumsuz sonuçlar derken normal yolla hamile kaldım.eğer eşinde sorun yoksa heran normal yollada hamile kalabilirsin ümidini kaybetme,hamile kalmak için yaptıklarımı yazıyorum,inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın,
adetim bitince yumurtlama dönemi bitene kadar hergün bir saat spor yaptım.
yumurtlama dönemi hergün sıcak duş aldım ve karnıma bol bol sıcak su tuttum,
yumurtlama dönemi akşamları karnıma sıcak su torbası koydum,
saraçoğlunun önce soğan kürünü sonra incir kürünü uyguladım,
sabah akşam hayıt toğumunu bir bardak sıcak suda demleyip içtim,
sabah akşam bal tarçın, bal çörek otu karışımı yedim,
selam pelin_74 ben de fsh madurlarından biriyim 27 yaşındayım bir kez tüp bebek yaptırdım 3 yumurtadan sadece 1 transfer oldu malum oda negatif ile sonuçlandı ve çok korkuyorum anne olamayacağım diye sizin yazınızı gördüm yazınızda hamile kalabilmek için yaptıklarınızı anlatmışsınız burada hayıt tohumunu içtiğinizi söylediniz bir bardak için ne kadar kullanıyordunuz onu öğrenebilir miyim birde bir tatlı kaşığı bal,çörekotu ve tarçını karıştırıp öyle yiyorum.Bunu böyle yapmam ne kadar etkili olur.kürleri denemişsiniz ne kadar süre ile kullandınız bende incir kürüne başladım birkaç gün sonrada soğan kürüne başlayacağım birlikte kullanılıyor mu ve bir bilginiz var mı bu konuda şimdiden teşekkür ederim iyi günler
selam canım soğan kürü incir kürünü ikisini bir arada içme önce soğan kürünü yap bide hergün günde 2 defa ahyıt tohumu iç 1 bardak kaynamış klorsuz suya 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu koy 5 dk beklet sonrada süzüp içebilirsin bende fsh ı böyle düşürdüm ben hatta hayıt aslan pençesi ve yeşil çay hepsini karıştırp öyle içtim aç karnına sende öyle ieçbilirsin sana tarifini verebilirim canım içmek istersen inşalalh sende en kısa zmanda bebğine kavuşursun benimde bebğim yok bende uğraşıyorum ama olmadı hayırlsı artık hepimiz için:1hug:
teşekkür ederim bilgi için hayıtı deniyeceğim kürlere gelince ben incir kürüne başlamıştım daha sonra öğrendim önce soğan kürü olacağını bende birlikte olurmu acaba diye merak etmiştim hayırlısı artık incir kürüne başladım bırakmakta istemiyorum şimdilik o bitsin daha sonrada soğan kürüne başlayacağım birde tarif veririm demişsin onuda yazarsan sevinirim İnşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız sen nekadar süredir bu sorunla karşı karşıyasın
selam canım önce cezveye 1.5 su bardağı suyu kaynatacaksın içine yeşil çayı ve aslan pençesi 1 rer tatlı kaşığı olcak 2 dk kaynat ve ocağı kapat sonra içine biraz ezdiğin hayıt tohumunu koy ağzı oda 1 tatlı kaşığı olacak 5 dk demlensin sonrada süzüp aç karnına 1 bardak iç öğlen ve akşam içebilirsin ben öyle yaptım 3 ay düzenli kullanacaksın benim fsh 42 idi bu kürü yaptıktan sonra 10 düştü canım aradada adaçayı içebilirsin bide günde 1 tatlı kaşığı çörek otu çiğne adetin 2.günü bal tarçın çörek otu ve keten tohumu hepsinde 1 tatlı kaşığı koyup ezeceksin içinede karanfil koyacaksın 40 adet karanfilide ezip balla macun yapıp sabah akşam aç karnına 1 kaşık yiyeceksin canım 10 gün yiyeceksin bunu yumurtlama döneminde yiyeceksin inşalah faydasını görürsün canım sende bebeğine kavuşursun bende hepimizde dualarım hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?