kızlar selam nasılsınız. kısaca kendımı tanıtayım, bende sızın yol arkadasınız olmaya geldım. yaklasık 3 senedır denızyoruz ama maalesef hıc gebelık elde edemedım. ıkı basarısız tup bebek denemem var. fsh ım yuksek değil ama yınede yumurtalarım buyumuyor ve doktorum yumurta rezervımde azalma olduğunu soyledı. tup tedavılerınde kullanılan ığnelerle ancak bırertane embrıyo elde edıldı ve maalesef tutmadı. maddı manevı cokmus durumdayız . sımdı reglımın ılk gunundeyım ıncır kuru denıyeyım dıyorum ne dersınızİ?
selam canım aramıza hoşgeldin bence sen bal tarçın çörek otunu denemelisin sana benim kürümü vereyim sende bunu dene bence adetin 2..gününde 1 rer tatlı kaşığı çöerk otu tarçon keten tohumu bunları havanda ezeceksin içine 40 adet karanfilide koyup onuda ezeceksin ve bal koyacaksın macun kıvamına gelecek sonrada bunu sabah akşam 1 tatlı kaşığı aç karnına yşyeceksin canım bu yumurta gelişmesini sağlıyor ve kaliteli yumurta oluşuyor ben denedim yumurtam gelişdi ama tumadı 2 sefer bakalım bugün yine tedaviye başladık hayırlısı artık sende inşalah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine canım ben hergün 1 tatlı kaşığıda çörek otu yedim sabahları çiğneyeceksin incir kürünüde yapabilirsin bunlarla birlikte ama bence önce bunları denemelisin canım inciri hergün 2 adet yiyebilirsin :1hug: