Fsh Yüzünden Anne Olamayanlar

kızlar selam nasılsınız. kısaca kendımı tanıtayım, bende sızın yol arkadasınız olmaya geldım. yaklasık 3 senedır denızyoruz ama maalesef hıc gebelık elde edemedım. ıkı basarısız tup bebek denemem var. fsh ım yuksek değil ama yınede yumurtalarım buyumuyor ve doktorum yumurta rezervımde azalma olduğunu soyledı. tup tedavılerınde kullanılan ığnelerle ancak bırertane embrıyo elde edıldı ve maalesef tutmadı. maddı manevı cokmus durumdayız . sımdı reglımın ılk gunundeyım ıncır kuru denıyeyım dıyorum ne dersınızİ?

selam canım aramıza hoşgeldin bence sen bal tarçın çörek otunu denemelisin sana benim kürümü vereyim sende bunu dene bence adetin 2..gününde 1 rer tatlı kaşığı çöerk otu tarçon keten tohumu bunları havanda ezeceksin içine 40 adet karanfilide koyup onuda ezeceksin ve bal koyacaksın macun kıvamına gelecek sonrada bunu sabah akşam 1 tatlı kaşığı aç karnına yşyeceksin canım bu yumurta gelişmesini sağlıyor ve kaliteli yumurta oluşuyor ben denedim yumurtam gelişdi ama tumadı 2 sefer bakalım bugün yine tedaviye başladık hayırlısı artık sende inşalah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine canım ben hergün 1 tatlı kaşığıda çörek otu yedim sabahları çiğneyeceksin incir kürünüde yapabilirsin bunlarla birlikte ama bence önce bunları denemelisin canım inciri hergün 2 adet yiyebilirsin :1hug:

selam canım aramıza hoşgeldin bence sen bal tarçın çörek otunu denemelisin sana benim kürümü vereyim sende bunu dene bence adetin 2..gününde 1 rer tatlı kaşığı çöerk otu tarçon keten tohumu bunları havanda ezeceksin içine 40 adet karanfilide koyup onuda ezeceksin ve bal koyacaksın macun kıvamına gelecek sonrada bunu sabah akşam 1 tatlı kaşığı aç karnına yşyeceksin canım bu yumurta gelişmesini sağlıyor ve kaliteli yumurta oluşuyor ben denedim yumurtam gelişdi ama tumadı 2 sefer bakalım bugün yine tedaviye başladık hayırlısı artık sende inşalah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine canım ben hergün 1 tatlı kaşığıda çörek otu yedim sabahları çiğneyeceksin incir kürünüde yapabilirsin bunlarla birlikte ama bence önce bunları denemelisin canım inciri hergün 2 adet yiyebilirsin :1hug:

canım cok sağol yarın ılk ısım çörekotu almak olacak. şimdi kuru inciri kaynayan suya attım ıkı dakka kaynattım ve dınlenmeye aldım. acaba aksam içerken içine tarçın atsammıkı :))) hadi ınsallah . canım bende tedavıye tup bebekten baslayanlardanım. tabı doktor yanıltması. meğerse aynı iğnelerle doğal gebelık sağlayanlar oluyormus. klomenden sonra dırek tüpe değilde o iğnelerle denemek gerekıyormus. şimdi üç ay bu kurlerı denıyeyım bakalım . bir şey olmazsa iğen tedavısıne geçerim. bu arada bu iğneleri devlet karsılıyormu tüp bebek raporu cıkartmadan?

canım cok sağol yarın ılk ısım çörekotu almak olacak. şimdi kuru inciri kaynayan suya attım ıkı dakka kaynattım ve dınlenmeye aldım. acaba aksam içerken içine tarçın atsammıkı :))) hadi ınsallah . canım bende tedavıye tup bebekten baslayanlardanım. tabı doktor yanıltması. meğerse aynı iğnelerle doğal gebelık sağlayanlar oluyormus. klomenden sonra dırek tüpe değilde o iğnelerle denemek gerekıyormus. şimdi üç ay bu kurlerı denıyeyım bakalım . bir şey olmazsa iğen tedavısıne geçerim. bu arada bu iğneleri devlet karsılıyormu tüp bebek raporu cıkartmadan?

canım bence karşılıyordur ben tüp bebek yaptıramıyorum çünkü yaşım 41 ama izin karşılar herhalde 22 ile 39 ararsı olması gerekiyormuş yaşın ben faydalanamıyorum ama istersen dr rune sorabilirsin canım bu kürleri muhakkak denemelisin canım bu ararda polende ye sabahları a.ç karnına canım oda çok faydalı

Selam Patricia bende senin gibi tedaviye tüp bebek ile başlayanlardanım ve malum negatif sonuç mesajında bazı iğnelerden bahsetmişsin hangi iğneler bunlar ? Allah yardımcımız olsun iyi günler

slm kızlar bende fsh ve tsh kurbanı fsh13.23 tsh 6.24 ikiside yüksek çok korkuyorum bebeğim olmuyacak die

benimde fsh gecen yıl 10.00 dı hiç bir şey kullanmadım ne ilaç ne de bitki ama bu yıl fsh 9.03 çıktı nedense doktorum buna hiç takılmıyor varsa yoksa 17 oh progesteron ve testesteron yüksek diyor aslında doğru yüksek ama neden düşmesi için ilaç vermiyor anlamıyorum şimdide beni infertilite bölümüne sevk etti adetin 14.günü 17 oh progesteron tahlili yaptırdım sonuc 19 .00 sizce nasıl çokmu yüksek bu.

Selam Patricia bende senin gibi tedaviye tüp bebek ile başlayanlardanım ve malum negatif sonuç mesajında bazı iğnelerden bahsetmişsin hangi iğneler bunlar ? Allah yardımcımız olsun iyi günler
canım normal tup bebek ığnelerı , bır ay onları vuruyorlar ve catlama ığnesı okadar spontan ılıskıye gırıyorsun.

canım bence karşılıyordur ben tüp bebek yaptıramıyorum çünkü yaşım 41 ama izin karşılar herhalde 22 ile 39 ararsı olması gerekiyormuş yaşın ben faydalanamıyorum ama istersen dr rune sorabilirsin canım bu kürleri muhakkak denemelisin canım bu ararda polende ye sabahları a.ç karnına canım oda çok faydalı

canım oyle herseyı yemekte ıyı değıl yanı değişik zamanlarda yemek lazım. sonra ıkısı bırlesıp dahada ters bır durum cıkar ortaya. aylında kıstı olanlar kesınlıkle ıncır yememelı tam tersı buyunmesı ıstenmeyen kıst buyur allah korusun. ammannn ne yapacağımızıda sasırdık artık. allah sonumuzu hayır ede kızlar.

selam arkadaşlar geçen ay fsh 15 idi buay 8 e düşmüş çook mutlu oldum düşmesine dr um folikül sayısına bakacakmış inşallah oda iyi çıkar ya kaç aydır hiç yumurta oluşmuyordu inşaalah bu ay olur allah hepimizin yardımcısı olsun ben incir kürünü yapıyorum inşallah işe yarar

olmayacak diye negatif düşünmek süreci kötü etkiler ben hastalarıma hep bunu telkin ederim

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar,
ben bu siteye geçen sene üye olmuştum kendi sorunumu sizlerdede görünce devamlı mesajlarınızı okuyup bir derdime bir çare bulurmuyum diye meraklanıyordum. benim fsh 44 lerdeydi doktora gittik hemen tüp bebek dedi onda bile şansınız çok çok az dedi ve denedik tam 1 sene önce yumurtam bile oluşmadı doktorumuz bir profesördü bizim hiç şansımız olmadığını yumurta nakliyle sahip olabileceğimizi söyledi bizim dünyamız yıkıldı fsh ölçtürüp duruyordum en son 19 du yatağımın içine girdim sadece çaresizliği düşünüp saatlerce ağladım eşim teselli etti olmazsa olmaz dedi Allah ın elinden zorla mı alacağız dedi ve bu konu artık kpanıyor eğer çok üzülürsek birkaç yıl bekleyelim yumurta naklini deneriz dedi hatta kıbrısı aradık bile bilgi aldık.ben artık kafamdan atmaya başlamıştım bir de şu sizin söylediğiniz kürü 2 ay denedim sonra bir gün kendiliğimden hamile kaldım tüp bebekten 2 ay sonra daha önce yazamadım belki düşük olur diye ama sağlıkla doğdu hemde 40 haftalık olarak ve herhangi bir sorunda yaşamadım düşük riskim bile olmadı hergün 40 dakika yürüyüş bile yaptım sakın umudunuzu yitirmeyin Allah a bol bol dua edin ben 38. haftaya kadar da namaz kıldım duanızı eksik etmeyin bence en önemlisi de bu.

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar,
ben bu siteye geçen sene üye olmuştum kendi sorunumu sizlerdede görünce devamlı mesajlarınızı okuyup bir derdime bir çare bulurmuyum diye meraklanıyordum. benim fsh 44 lerdeydi doktora gittik hemen tüp bebek dedi onda bile şansınız çok çok az dedi ve denedik tam 1 sene önce yumurtam bile oluşmadı doktorumuz bir profesördü bizim hiç şansımız olmadığını yumurta nakliyle sahip olabileceğimizi söyledi bizim dünyamız yıkıldı fsh ölçtürüp duruyordum en son 19 du yatağımın içine girdim sadece çaresizliği düşünüp saatlerce ağladım eşim teselli etti olmazsa olmaz dedi Allah ın elinden zorla mı alacağız dedi ve bu konu artık kpanıyor eğer çok üzülürsek birkaç yıl bekleyelim yumurta naklini deneriz dedi hatta kıbrısı aradık bile bilgi aldık.ben artık kafamdan atmaya başlamıştım bir de şu sizin söylediğiniz kürü 2 ay denedim sonra bir gün kendiliğimden hamile kaldım tüp bebekten 2 ay sonra daha önce yazamadım belki düşük olur diye ama sağlıkla doğdu hemde 40 haftalık olarak ve herhangi bir sorunda yaşamadım düşük riskim bile olmadı hergün 40 dakika yürüyüş bile yaptım sakın umudunuzu yitirmeyin Allah a bol bol dua edin ben 38. haftaya kadar da namaz kıldım duanızı eksik etmeyin bence en önemlisi de bu.

canım yaa güle güle büyüt bebeğini bende fsh mağdurlarındanım banada dr lar tüp bebk dediler ama biz yaptıramadık maddi imkansızlıklar benim yaşım 40 biraz kartım anlayacağın bakalım artık hayırlsıı rabim verirse olur kendiliğinden vermezse olmaz ne diyeyim bende senin gibi çok üzülüyorum bende bol bol dua ediyorum zaten namazımıda kılarım alah kabul ederse hayırlısı herkes için :emir_bebek:

merhaba arkadaşlar,

canım cok sevındım allah analı babalı buyutsun bebeğinizi:)))) tabıkı rabbım ısterse olur. eğer olacağı varsa rabbım olmayan yumurtaları var eder döller ve yaşama bağlarrr yeterkı sıramız gelsın:))) ınsallah canım bızıde bulur bu mucızeler. mafoldumben

merhaba arkadaşlar,

sizin adınıza çok sevindim güle güle büyütün boyle haberler aldığım zaman çok seviniyorum kendime olmuş gibi Allah analı bablı büyütsün benimde sizin gibi fsh'ım yüksek bir yıldır boyle bir sorunum var ben buraya bakana kadar kürlerden bitkisel otlardan haberim yoktu hiç birşey yapmamıştım şimdi kürlere başladım daha sonrada hayıt DA başlayacağım bizlerede dua ederseniz çok mutlun olurum Allah bizede nasip eder inşallah :-) A.E.O

selam pelin_74 ben de fsh madurlarından biriyim 27 yaşındayım bir kez tüp bebek yaptırdım 3 yumurtadan sadece 1 transfer oldu malum oda negatif ile sonuçlandı ve çok korkuyorum anne olamayacağım diye sizin yazınızı gördüm yazınızda hamile kalabilmek için yaptıklarınızı anlatmışsınız burada hayıt tohumunu içtiğinizi söylediniz bir bardak için ne kadar kullanıyordunuz onu öğrenebilir miyim birde bir tatlı kaşığı bal,çörekotu ve tarçını karıştırıp öyle yiyorum.Bunu böyle yapmam ne kadar etkili olur.kürleri denemişsiniz bende incir kürüne başladım birkaç gün sonrada soğan kürüne başlayacağım birlikte kullanılıyor mu bir bilginiz var mı bu konuda şimdiden teşekkür ederim iyi günler

Merhaba arkadaşım, benimde fsh değerim çok yüksek, ben her sabah hayit otu içiyorum ,bal,polen,arısütü karıştırarak bir kaşık yiyorum,kürleri ayrı yapacaksın, incir bittikten sonra soğan kürüne başlarsın, hepsini bir arada yapma, bir anlamı kalmaz

merhaba arkadaşla.umarım hala bu topiki takip ediyorsunuzdur.benimde 1 yıldır bebeğim olmuyordu.yaşım 33 .bu ay doktora gittim ve hormon testlerim yapıldı.sonuçlaar şöyle.lh:44.85 fsh:50.44 e2: 32.4 prolaktin:23.43 ben direk tüp bebek tedavisine karar verdim,zaman kaybetmemek için.salı günü görüşmem var.tabi bu fsh düşmediği sürece tüp bebek de olmaz anladığım kadarıyla.şimdi bu değerlere göre önerilerinizi bekliyorum.önce ne yapmalıyım.hayit için prolaktini yükseltiyo diyolar.şimdi ben ne yapmalıyım.bu arada cylo kullanıyorum.allah hepimize şifa versin.

merhaba arkadaşla.umarım hala bu topiki takip ediyorsunuzdur.benimde 1 yıldır bebeğim olmuyordu.yaşım 33 .bu ay doktora gittim ve hormon testlerim yapıldı.sonuçlaar şöyle.lh:44.85 fsh:50.44 e2: 32.4 prolaktin:23.43 ben direk tüp bebek tedavisine karar verdim,zaman kaybetmemek için.salı günü görüşmem var.tabi bu fsh düşmediği sürece tüp bebek de olmaz anladığım kadarıyla.şimdi bu değerlere göre önerilerinizi bekliyorum.önce ne yapmalıyım.hayit için prolaktini yükseltiyo diyolar.şimdi ben ne yapmalıyım.bu arada cylo kullanıyorum.allah hepimize şifa versin.

selam canım benimde fsh 42 idi ama ben hayıt tohumu yeşil çay ve aslan pençesini bi arda içtim sabahları polen yedim aç karnına fsh ı 10 düşürdüm bence sizde denemelisiniz faydasını göreceksinzi 3 ay düzenli kullancaksınız banda tüp bebek demişlerdi ama ben dr değiştirdim şimdi ilaçla deniyoruz 2 defa denedik ilaçla olmadı şimdi 3.cüsünü deneyeceğiz hayırlısıyla bu sefer olsa keşke rabbim isteyen herkese versin çok zormuş ben 2 yıldır arıyorum ama olmadı maddi imkansızlıktandan tüp bebek yaptıramadık benimde yaş 41 olacak siz bence tüp bebek deneyin ama bu bitkileride kullanın en kısa zamanda bebğinize kavuşmanız dileklerimle

X