merhaba
buarada umarım tum mesajlaırmı okuma fırsatın olabılmıstır . cunku 4-5 tane arka arkaya mesajım olmalı. foruma bakarsan hepsı mevcut.
bak senın yumurtan olusuyor, bu sebeple erken menopoz olmayabılırsın. gecıcı bır menopoz ya da bır tur tembellık olabılır cunku cıddı erken menopoz olaylarında yumurtanın dollenmesını bırak .catlaması bıle ımkansızdır ben de oldugu gıbı. o yuzden moralını kesınlıkle yuksek tutmanı rıca ederım.
doktor kanalı nasıl bulamadı ? acaba tecrubesı az bırıne mı denk geldın ((
ve tutturma ıgnesı olsaydı daha farklı sonuc olurdu sanki. sımdı bunu duyunca cok uzuldum
okuyorum ve hepsine toplu msj vermeye çalışıyorum :)
erken menopoz başlangıcı diyebiliriz biran evvel doğurmazsam sonucum erken menopoz... doktorum kendimden hamile kalabilirmişim ama uzun vadeli olucağı için riske atmak istemedi. yumurtalarım geç büyüdü ama 14 gün iğne vuruldum herkes gibi değilim. tecrübesiz demiyelim de çok sıkışık olduğum için baştan sağma yaptı gibime geliyor baya zorladı beni çokta suratsız bir doktordu zaten. maalesef devlet hastanelerinde tutturma iğnesi yok sadece jel veriyorlar. bakalım martın 17si gibi adet olucam o zaman fsh tekrar baktırıcam çünkü ilaç kullanmıyorum şuan ne alemde bilmiyorum.