- 2 Aralık 2011
- 73
- 0
Arkadaşlar ben kartal umuta tüp bebeğe gideyim diyorum.bahçeciden vazgeçtim ne dersiniz???fatih birol diye bi dr varmış?acaba bileniniz varmı?
canım düzgün mü kullanmadın acaba olur öyle arada merak etme olursun adet stres yapma hapı içtiysen muhakkak olursun.her ay düzenli kullanmak gerekiyor.
canım allahım hepimizi bu dertten kurtarsın.aynı yaştayız seninle.benm fsh 80 çıktı.valla söylemeye bile dilim varmıyo.herkes tüp bebek istediği zaman yaptırıyor biz onu bile yaptıramıyoruz
Arkadaşlar ben kartal umuta tüp bebeğe gideyim diyorum.bahçeciden vazgeçtim ne dersiniz???fatih birol diye bi dr varmış?acaba bileniniz varmı?
merhabalar bende fsh mağdurlarındanım.bende 28 yaşındayım 7 yıllık evliyim adetimin geldiği günden sayınca 24,25,26 gibi adet olurum hep böyledir bugüne kadar da fazla üstünde durmadık hiç düşük bile yaşamadım olmuyordu ama fazla da kafama takmıyordum evlendiğimizde ilk 8 ay korunduk ama artık ciddi ciddi düşünmemiz gerektiğini anladık bundan 4 ay önce doktora gittik doktor testleri istedi yaptırdık ve bende ilk fsh ile o zaman tanıştım fsh 16,13 çıkmıştı testi devlet hastanesinde yaptırmıştık doktorum test te yanlışlık olduğunu düşündü bu sonuca göre senin menepoz olman gerek dedi ama adetin gelior ve yumurtalıklarında gayet normal dedi çıkan sonucunda hormonlar arasında tutarsızlık olduğunu söyledi örneğin fsh yüksek 16,13 ise estradiol de 100 veya üzeri olmalı dedi benim ise estradiol 23,95 çıktı prolaktinde 29,39 çıktı ben ama o arada testere dişli aslan pençesine başladım 1 ay kullandım en son18 şubatta adet oldum ve 3 gün sürdü ve adetim ağrılı olur benim o zaman hiç ağrım olmamıştı ot a da başlayalı 10 gün olmuştu ben inanamadım önce iyi geldiğini düşündüm hiç ağrımın olmaması mucizeydi benim için çüknü herseferinde 2 adet majezik almassam dayanamazdım ama 3 gün sürmesi biraz kafamı karıştırmıştı neyse sonra ben devam ettim aslan pençesine bi daha adet olmadım evde test yaptım negatifti sonra doktora gittim doktor rahim duvarın kalınlaşmış adetin gelmek üzere gibi dedi ama yine de içi rahat etmedi kan testi istedi kanda 12,93 çıktı bhcg doktorum gebelik var ama değerin düşük dedi kimyasal gebelik olabilir dedi herşeye hazırlıklı ol dedi 2 gün sonra bi daha bakacaz dedi bu geçtiğimiz cuma günü gittik değerim düşmüş doktor kimyasal gebelik oldu adetin gelmesi gerek 1 haftaya dedi geldiğinde de kendiliğinden düşecek dedi cumadan beri bekliyorum adetimin gelmesini şükür az önce biraz geldi devamı da gelir inşallah bide ben cumartesi günü de soğan kürüne başladım doktorum adetin gelince hormon testini tekrarlayacağız dedi bakalım hayırlısı herşey rabbimin elinde O isterse herşey olur,asla olmaz denen herşey olur,herşey rabbimden ALLAH bütün bebiş isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım 30 lara inince hemen tüp bebek yaptırsana ne güzel işte üşüyormuş
selam arakadaşlar ben defne yaprağının adet söktürdüğünü duydum 4 gümdür kullanıyorum hafif sancılar var bende inşaallah adet olurum şayet 6 aydır olmuyorumbir arkadaşım kullanmış faydasını görmüş banada tavsiye etti aranızda kullanıp faydasını gören varmı vEYA bu konuyla ilgili bir bilginiz varsa lütfen yazarmısınız...
sevdenurcum canım neler yapıyorsun ben tüp bebek sayfasına yazıyordum küçcük bir maceram oldu ama yumiler büyümediben de otlara başladım İnşallah hayırlısı olur...
ilknurlevent canım napiyim derdime çareler arıyorum defne yaprağını duydum onu kullanıyorum 1 haftadır hiç birşey yokken şimdi akıntılarım olmaya başladıhafif hafif sancılar falan hayırlısıyla söker inşaallah.canım sen ne yaptın tüpbebek falanmı üzülme belki bu otlar falan destek olur tedaviye. canım şuan ne kullanıyorsun belki faydasını görürsün bide yürüyüş yumurtalıkların çalışmasına yardımcı oluyormuş biliyomusun canım vaktin varsa bolbol yürü gülüm rabbim gönlünün muradını versin inşaallah
canım benim defne yaprağıda mı alsam ne alacağımı ne yapacağımı şaşırdım hayıt başladım aslan pençesi civan perçemi... çakşır.. ben de içerken bu otları dehşet akıntım oldu.. her şey iyi gibiydi fsh 36 çıktı(((( canım arkadaşım bazen öyle yoruluyorum ki tüp sayfasında yumurtalık rezervi var dur sana kopyalayayım orda da mücadele eden kıslar var ben onlarıda takip ediyom orda da sıcak bir ortam var..
bana gelince tüp bebeğe başladım gonal f ile denedik yumiler çok az tepki verdi ki bu bile önemliydi benim için... eylül ortaları yine gitcez bakalım hakkımızda hayırlısı olsun İnşallahhhh
gülüm allah büyüktür inşaallah bir sonuç alırsın benim enson 30 du fsh ama hiç birşey olmadı dokor çağırmadı bile acaba ilgisizmi sence doktorumu değiştirmelimiyim...sana gelince kafana takmamaya çalış çünkü herşey beyinde bitiyor biliyosun defne yaprağını araştırsana ama benim kullanan arkadışım var bana bir haftaönce adet olsam bile defne yaprağından içtikten bir gün sonra mutlaka adet oluyorum dedi adet oluyorum dedi bitki hakkında iyi bilen biri o ama herkese gelirmi bilmiyorum ama bende farklılıklar gösterdi sanki sivilce çıktı yüzümde daha farklı şeylerde var 6 ay kullan olmassa 1 yıl kullan dedi kullanıyorum ama başka bitki kullanma bunu kullanırsan çünkü hepsi bir arada zararı olabilir gülüm sabır edelim sıkıldınmı netten mezdeke yaz sonrada kop canım çünkü kafanı dağıtman gerekiyor bebek istiyorum diye hayatı kendimize ve eşimize zehir etmeyelim hem hayatımı yaşayıp hemde şifamızı araştıralım şekercim üzme kendini
canım hafta sonu bir aktara gittim defne yaprağıda dahil bir dünya ot aldım karıştır iç dedi aktar amca :) başıma bişi gelirse sorumlusu o(( doktoruma ot içimmi dedim ben bilmez ot mot ne bulduysan iç dedi:)) Allah yardımcımız olsun... üzmüyorum eskisi gibi.. dualarım iyi geliyor.. Allahıma sığındım o hayırlısını versin hepimizin hakkında :)) doktorun konusunda bir şey diyemem ama benim doktorum eylül de fsh kaç olursa olsun uğraşıcam dedi..tüp deneyecek... eylüle kadar da sen ilaçlarını iç mucizeyi bekle dedi kısaca:)) bir umut fsh düşermi diye eylüle kadar süre verdi.. 30 lu fshla hamiş kaln hastası var doktorumun..:)) İnşallah bizim için de uzak değildir..... öptüm seniii
canım inşaallah çare olur senin için ama şunu söyleyim bence defne yaprağını tek başına iç diğerlerini karıştır ama, çünkü bazı otlar birbirinin etkisini alıyomuş ben sana nasıl kullandığımı söyleyim eğer istersen bide şeker yerine bal koyarsan daha etkili oluyomuş
ha bide destek gerek eşin gerekse arkadaşlarından bolbol destek tabi bizde:))) unutma tek değilsin bizim gibi birsürü insan var allah herkese hayırlı salıklı evlaat nasip etsin inşaaaalah