- 19 Ağustos 2009
- 59
- 0
Bu arada yaşım 19
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. üç yıldır bebek istiyoruz bizde. pkoluyum doktorum hormonlarında düzensiz dedi fsh 9 du bu ay 7 ye düşmüş. bu değerler yüksek mi engel mi bebeğe acaba.. hee bide prolaktinde var tabi oda 67 naptıysam düzeltemedim şu hormonları şifa Allahtan tabiki.. ama adetlerim düzeldi iki aydır bu ay olr bebeğim inşallahh.
ümidini kaybetme sen Rabbim zekeriyya peygambere seksen yaşından sonra nasip etti bi ol demesi yeterli.. imtihan herşey bide bu hormon işlerinde streste çok önemli biliyosun.. bide tavsiyede bulunayım bn şuanda herbaiste gidiyorum selçuk kaya ismi çok memnun kalan var bnde memnunum adetlerim çok düzensizdi düzeldi Allahın izniyle. bi sitesine gir sende denemeni isterim gitmenede gerek yok sen tahlillerini mail atıyosun veya faks o sana ilaçlarını yolluyo. dedim ya şifa Allahtan bi bakarsın burdan şifa olur Rabbim tüm isteyenlere en kısa bebek nasip etsin.. AMİNN
bendede aynı sorun var 17,5 fhs tabi şok oldum ilk duyduğumda doktor panik yapmadan 6 ay çocuk deneyin dedi olmazsa 6 aydan sonra görüşelim dedi
Sev de nur bana ilaç vermedi arkadaşım biz hiç çocuk denenmemiştik daha önce ben başka bir şikayetten gittim bu çıktı. Kendim bi denicem işte önce olmazsa sonra bakıcaz
arkadaşım allah tez zamanda sıkıntınızdan kurtarsın unutma herşey beyinde bitiyo moralini yüksek tut gülüm kendini üzme belki tedaviye bile gerek kalmaz
sende neler yaşamışsın sevdenur Allah yardımcın olsun soğan suyu içtiğini okudum daha önce yaptınmı doğal kürler
canım ben daha önce soğan kürü yaptım 70 lerden 40 düşmüştü şimdi yine yapıyorum inşaallaah faydası olur tabi 10dan aşağı olması gerekiyor bir bakıyorum 40 lara düşüyor bir bakıyorum 100 geçmiş yani belli olmuyor allah hakımızdan hayırlsını versin ne yapalım herkes kaderini yaşar ama şunu iyi biliyorum allahtan hiç bir zaman umudu kesmemek lazım hayat yaşadığımız sürede kim bilir neler göstercek bize sabırla beklemekten başka çaremiz yok yalnızca dua etmek ve beklemek,beklerken üzülmemek... ayrıca kendini yalnız hissetmemek için sürekli bu sitelere girip tanımadığın biriyle dertleşmek çünkü insan yakınındakilere her zaman her sıkıntısını söyleyemiyo canım sende sabırla beklerken sakın olumsuz olma olumsuzluklar insanı mutsuzluğa götürür ...
bazı günler öyle kötü oluyorumki sende yaşamışsın işte arkadaşım bilirsin .soğan kürünüde 3 defadan fazla yapmayın diye okudum ben ama ne kadar doğru bilmiyorum
evet canım 2 hafta yapıp 1 hafta ara veriyorum sonra 2 hafta daha sonra 6 ay falan ara... canım seni çok iyi anlıyorum insanın elinde olmadan kafasına takıyor ama ozaman ben kendime uğraşacak bir şeyler buluyorum mesela ben şuan ev hanımıyım ama açık öğretime kayıt yaptırdım derslerle uğraşmaktan birşey düşünemiyorum inan aklıma gelince derslere veriyorum kendimi sonra bi bakmışsın aklından çıkıvermiş .. ya sen çalışıyomusun?
merhaba arkadaşlar ben yeniyim burada :) bu değerlerin ölçüm zamanı edindiğim bilgiye göre adetin 3.günü.Ben testi adet kanamamın gecikmesinden 4 gün sonra yaptırdım.Sonuç ya hamileydim yada gecikme vardı. Doktor annemin erken menopoza girmesine ve fazla terlemelere dayanarak bir aylık gecikmeyi baz alıp direk erken menopoz dedi ve tüp bebekte şanslısınız dedi. Bende koşarak Ankaraya Tüp bebek merkezine gittim. O doktor bana hiç şansımın olmadığını söyledi.Berbat bir hafta geçirdim. Sonrasında bir doktora daha gittim.Bu arada climen kullanmaya başladım. Son doktorum bana bu teşhisi koymak için doğru zamanda testin yapılmasını ve benim normal yolla bile hamile kalabileceğimi söyledi.Doğrusu bunu duyunca rahatladım ama keşke ilaca başlamasaydın dedi.Bende doktorun tavsiyesi ve araştırmalarıma dayanarak bitkisel tedaviye başladım.Ayrıca doktor soya ürünleri kullanırsanda iyi olur dedi.Evimiz bitkilerle doldu.Son olarak hayıt tohumu ve tavşancıl otu gibi birşey okudum faydası varmı yada ne olur bilmiyorum ama alıp denemeyi düşünüyorum. Benimle tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şu anda adaçayı ile civaperçemi, çoban çantası, aslan pençesini dönüşümlü kullanıyorum. Daha bir yığın bitki var sırada doğrusu :)) Allah hepimize yardımcı olur inşallah