Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım tam tersine fsh tavan yapmış 41......kızlar doktorum iyi bir doktor cylonun kesinlikle fsh ı düşürmeyeceğini söyledi......kesinlikle haklı......dhea verdi.....
sevicim 2 ay aslanpençesi içtim hiç faydası olmamış....hayıtı sen içiyormusun sevi.....günde kaç defa içmek lazım...deniyim.....
Selam kızlar 4 yıllık evliyim 3.5 yıl önce 11 haftalık ikizlerimi anne karnında kaybettim.Doğal yoldan birdaha hamile kalamadım .şu anda bende rezerv azlığı nedeniyle Dhea ile antioksidan formulaya başladım.Faydasını gören var mı?Bitkisel olarak kıvırcık,taze kırmızı biber,yaban mersini antioksidan için iyi geldiğini söylediler.Günde 5-6 tane badem 2-3 tane ceviz yiyorum.Dana eti,kümes hayvanları,kuru fasülye,balık,,kabak,bezelye,mısır,peynir,tam tahıllı ekmek,brokoli,süt sürekli kullanmaya başladım .,İncir kürü ve soğan kürünü duydum kullananlardan haber bekliyorum.Allahın izniyle hepimiz kucağımıza yavrularımızı alırız.Teşekkürler..opuyorumnanaktan
merhaba canım ben başka topikten.bir ablam yaşınız ve probleminiz aynı.bizim gibi hasret çekenler anlar birbirini ancak bende sizdenim ancak farklı .neyse bişi soracaktım.benim ablamda 41 yaşında ve yeni evli 2 yıllık falan. brüksel yücel bey e gittik beraber ablamın fsh ta 30 kadar çıkıyormuş.yücel bey hiç yumurta görmedi ve bundan sonra olsada o yumurtadan hayır gelmez demişti. şu anda da kendisi 3 aydır adet göremiyor.3 ay hayıt kullamaktan bahsetmişsiniz.fsh düşürmek için fsh düşünce adet görebilirmi acaba? ben bu kulüpte çok moral buldum.herşey allahtan diyorum. O ne zaman dilerse umudumuzu kaybetmeyelim.çok kalabalığız yüce hepimi en kısa zamanda evlat sahibi yapar inş.