Ayy çok mutlu oldum hayırlı olsun .bu sürede bişeler yaptınmıFsh 35 di. Tüp bebek yapıldı. Olumsuz oldu. Birkaç ay sonra fsh 16 ya düşmüştü. Şu an yeni pozitif haberini aldım
Doktor bişe demedi iki ay sonra tekrar gel dedi hayır hep böle çıkıyor fshBenim de 28 çıktı ilk testiniz mi ? Doktor ne dedi ?
Yok hayır hiç bir şey yapmadım. Tek sorunum fsh yüksekliğiydi. Aydan aya dalgalanmalar oluyor. Her ay aynı değer değil. Yumurta erkenden tam olgunlaşmadan çatladığı için gebelik olmuyordu. Tüp bebek 2. Deneme ile oldu şükür.Ayy çok mutlu oldum hayırlı olsun .bu sürede bişeler yaptınmı
FSH yüksek olunca tüp bebeğe başlanmıyor mu benim fsh 38 ilk görüşmede muayene oldum yumurta olmadığı için prp ve egzosom yaptı bu ay tekrar gideceğimdekızlartüp bebeğe başlayacam fsh yüksek çıktı doktorum klomen verdi pazartesi tekrar gel dedi benim gibi olan varmı
kızlartüp bebeğe başlayacam fsh yüksek çıktı doktorum klomen verdi pazartesi tekrar gel dedi benim gibi olan varmı
Başladı benim doktorum benimki toplandı kaliteli çıkmadı yumurtam .yaptırdınmı prpve egzozomu güzel haberler alırsın inşallahFSH yüksek olunca tüp bebeğe başlanmıyor mu benim fsh 38 ilk görüşmede muayene oldum yumurta olmadığı için prp ve egzosom yaptı bu ay tekrar gideceğimde
Bu pozitif haberini tüp bebek sonrasımı elde ettinzFsh 35 di. Tüp bebek yapıldı. Olumsuz oldu. Birkaç ay sonra fsh 16 ya düşmüştü. Şu an yeni pozitif haberini aldım
Evet. 2. Denemede pozitifi gördüm şükür.Bu pozitif haberini tüp bebek sonrasımı elde ettinz
evet 2 ay önce yaptırmıştım dün de kontrole gittim 1 tane küçük yumurta varmış iğne hap vs verdiler büyüye de bilir büyümeye de bilir dediler bakalım inş güzel sonuç alırız bu arada dün fsh testi yapıldı 8e düşmüş inşallah sende güzel haber alırsınBaşladı benim doktorum benimki toplandı kaliteli çıkmadı yumurtam .yaptırdınmı prpve egzozomu güzel haberler alırsın inşallah
Çok sevindim inşallah büyür. faydası olurmuş prp ve egzozomun güzel haberlerini bekliyorumevet 2 ay önce yaptırmıştım dün de kontrole gittim 1 tane küçük yumurta varmış iğne hap vs verdiler büyüye de bilir büyümeye de bilir dediler bakalım inş güzel sonuç alırız bu arada dün fsh testi yapıldı 8e düşmüş inşallah sende güzel haber alırsın
inşl. hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin rabbimÇok sevindim inşallah büyür. faydası olurmuş prp ve egzozomun güzel haberlerini bekliyorum
Amin inşallahinşl. hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin rabbim
4 gün önce opu oldum 1 tane olan yumurtam da boş çıkmış nasip olmadıAmin inşallah
Hayırlısı inşallah benimkide kaliteli değildi nasip bu ay olmassa diğer aylar bakalım rabbim isteyen herkese evlat sahibi etsin iyi düşünelim iyi olsun4 gün önce opu oldum 1 tane olan yumurtam da boş çıkmış nasip olmadı
Aynen öyle Allah hayırlısını nasip etsin inşl.Hayırlısı inşallah benimkide kaliteli değildi nasip bu ay olmassa diğer aylar bakalım rabbim isteyen herkese evlat sahibi etsin iyi düşünelim iyi olsun