Fsh yüksekliğinde tüp bebek

Ayy çok mutlu oldum hayırlı olsun .bu sürede bişeler yaptınmı
Yok hayır hiç bir şey yapmadım. Tek sorunum fsh yüksekliğiydi. Aydan aya dalgalanmalar oluyor. Her ay aynı değer değil. Yumurta erkenden tam olgunlaşmadan çatladığı için gebelik olmuyordu. Tüp bebek 2. Deneme ile oldu şükür.

Çok şükür sizin için çok sevindim tekrardan hayırlı olsun güzelliklerle gelsin miniğimiz

kızlartüp bebeğe başlayacam fsh yüksek çıktı doktorum klomen verdi pazartesi tekrar gel dedi benim gibi olan varmı
FSH yüksek olunca tüp bebeğe başlanmıyor mu benim fsh 38 ilk görüşmede muayene oldum yumurta olmadığı için prp ve egzosom yaptı bu ay tekrar gideceğimde
kızlartüp bebeğe başlayacam fsh yüksek çıktı doktorum klomen verdi pazartesi tekrar gel dedi benim gibi olan varmı

FSH yüksek olunca tüp bebeğe başlanmıyor mu benim fsh 38 ilk görüşmede muayene oldum yumurta olmadığı için prp ve egzosom yaptı bu ay tekrar gideceğimde
Başladı benim doktorum benimki toplandı kaliteli çıkmadı yumurtam .yaptırdınmı prpve egzozomu güzel haberler alırsın inşallah

Başladı benim doktorum benimki toplandı kaliteli çıkmadı yumurtam .yaptırdınmı prpve egzozomu güzel haberler alırsın inşallah
evet 2 ay önce yaptırmıştım dün de kontrole gittim 1 tane küçük yumurta varmış iğne hap vs verdiler büyüye de bilir büyümeye de bilir dediler bakalım inş güzel sonuç alırız bu arada dün fsh testi yapıldı 8e düşmüş inşallah sende güzel haber alırsın

Çok sevindim inşallah büyür. faydası olurmuş prp ve egzozomun güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…