fsh yüksekliği

butterflyeffect

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
18
4
36
İstanbul
herkese merhaba,

forumda yeniyim. birçok yazılanı okudum gözyaşları içerisinde. Allah herkese yardımcı olsun.
8 aylık evliyim ve yasmine doğum kontrol hapı kullanıyordum. rutin muayenemde doktor yumurta sayımın çok az olduğunu söyledi. toplam 4 adet görebildi. 31 yaşındayım. Adetin 3.günü yapılan tahlil sonuçlarım:
FSH:23.17 , E2: 15.82, LH:9,57, PROLAKTİN: 10,10
Hemen doğum kontrol hapını bırakıp tedavi yöntemlerine başlamamız gerekiyormuş. perşembe günü doktorla tekrar görüşeceğiz, ultrason ile yumurta elde edilebilir mi diye bakacakmış.
Forumda ve birçok web sayfasında FSH:25 değeri ile tüp bebek dahi uygulanamadığını, olasılığın sıfır olduğunu okudum. Bunun aksini yaşayan var mı, yüksek fsh değeri ile tüp bebek sahibi olabilen arkaaşlarımız varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim. Bu endişe ile perşembe günü nasıl gelecek bilemiorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.
Burcu

canım sıkma canını fsh değeri 42 olanda bile bebek oluyormuş. moralini yüksek tut. benimde fsh oranım 19 çıktı. ege üniversitesi tüp bebek bölümüne başvuruda bulundum. kesinlikle vakit kaybetmeden tedaviye başlamanı öneririm.allah en yakın zamanda bebek nasip inş.

buğday çimi suyunun FSH i düşürdüğü söyleniyor. halen klinik çalışmalar devam ediyor. denemenizde fayda var.

fsh çok da yüksek değil bence hemen umutsuzluğa kapılma ..fsh için hayıt tohumu veya soğan kürü le düşürebilirsin..sonuçta yumoşun var allah hepimizin yardımcısı olsun..

herkese çok çok teşekkür ederim. tedavi işine başladım. bu konuda uzman bir profesör tavsiye ettiler. şu and ayumurtalrın gelişiminin takibini yapıyor çok pozitif konuştu. ama forumda okuduklarımdan sonra acaba kandırılıyor olabilir miyim hissine kapıldım. ne düşüneceğmi şaşırmış durumdayım. önümüzdeki adet döneminde tahliller tekrar yapılacak. umarım düşer. sanırım soğan kür çok meşhur herkes tavsiye etti.

herkese merhaba,
doktor aşılama önerdi. bu cuma yapılacak. ama ben hiç anlam veremedim, işe yaramayacağını düşünüyorum. hiçbir ilaçta vermedi. çok ciddi bir güven sorunu yaşıyorum. forumda doktorların para için çok şey yaptığını okudum. aşılama ile yüksek fsh değerinde hamile kalan var mı? aşılama için yorumlarınızı bekiyorum. teşekkürler

Selam canım gzöüm takıldı konuna. Sakın stres yapma stres bu hormonları çok fazla etkiliyor. Konunla alakalı bazı başlıklar buldum umarım işine yararlar ve biran önce hayırlısıyla hamile kalırsın.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/143947-fsh-yuksek-olup-hamile-kalan-varmi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...amayanlar-toplanalim-burdan-devam-edelim.html

Stresten uzak kalabilmen içinde topiğime beklerim

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...mis-kalmayan-kalmayacak-637.html#post24509429

çok çok teşekkür ederim. :)
Bugün aşılama yapıldı. 15 gün bekleyeceğim.sanırım bekleme kısmı zor geçecek. olmaz ise hemen ilk adette tüp bebeğe geçeceğiz. MemoriaL Okmeydanı Hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı?

merhabalar benim moralim çok bozuk bundan 2 ay önce doktora adet düzensizliği şikayetiyle gittim bu arada 30 yaşındayım ve bekarım... bana 2 aylık diare 35 tedavisi verdi kullandım ilk tahlilde sadece prolaktin biraz yüksek çıkmıştı fsh 7,2 idi yalnız bu ay 3. günümde tekrar kontrole gittim ve fsh 26 çıktı diğer tüm hormon değerlerim normal aralıklarda hatta onda hata vardır dedim başka bir hastanede ertesi gün tahlil yaptırdım bu sefer fsh 29 çıktı lh 8,81 e2 47,96 çıktı. ne düşüneceğimi şaşırdım bu ne demek oluyor menopoz mu... doktor nedenini araştırmak gerekiyor ileri düzeyde testler yapılmalı diyor ama ben korkuyorum (((lütfen bana yardımcı olun

canım RABBİM istesin yeter ki ne olmaz ki..bi arkadaşım da senin durumunda hamile kaldı ve normal yolla ama öncesinde testere dişli arslan pençesi otunun çayını yapıp içti sabah akşam fsh değerlerini düşürüyo araştır istersen netten. ama şuan tedavideysen uygulanabilirmi bilemem ALLAHIM yardımcın olsun inşallah

ben 28 yaşındayım... sadece 1 yumurtam oluşuyo... erken menopoz diyor doktor... henüz çocuğum yok... bu arada fsh 32

slm hanımlar bende fsh yüzünden bi çok sıkıntı çektim benimde fsh değerim sürekli yükseliyordu 64 çıktı ilk baktırdığımda daha sonra 24 düştü 4 düştü 18 çıktı sürekli iniş çıkışla yaşadım fsh için en etkili btki testeredişli alsanpençesi ben inanın o kadar faydasını gördüm ki hayıt suyu içtim yumurtalarım benimde oldukça küçüktü benide direk tüp bebek bölümüne yönlendirdiler .yumurtalarımın büyümesi içinde bal tarçın çörek otu yedim sabah ve akşam bi tatlı kaşığı VE NORMAL YOLLA HAMİLE KALAMAZSIN DEMİŞLERDİ ŞİMDİ 6 AYLIK HAMİLEYİM OĞLUMUZ OLACAK HEMEN UMUTSUZLUĞA KAPILMAYIN..

arkadaşlar benim fsh değerimde 18 ve daha sonrasında 19 olmuştu. hemen ege üniversitesi tüp bebek bölümüne başvurdum. aşılama bile yapmadan direk tüp bebek tedavisi oldum. ve şu an 6 haftalık hamileyim. 4 yumurta toplandı ve 3 ü döllendi. bunlardan birini transfer ettiler ve bebeğim bana tutundu. allah bu duyguyu hepinize yaşatsın arkadaşlar. inşallah allahım bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasip eder. lütfen sizlerde hemen ümitsizliğe kapılmayın. bakın doktorlar için 1 adet yumurta bile yeterli bebekli için. ama size bir tavsiyemde ,fsh değeriniz 15 in üzerindeyse kesinlikle aşılama yöntemiyle zaman kaybetmeyin derin. hele özele giden arkadaşlar,paranızı çöpe atmayın.aşılamayla hiç bir sorunu olmayan çiftlerde bile gebelik oranı çok düşük. hele fsh söz konusu olunca imkansız gibi birşey. bana kalırsa paranızı ve değerli vaktinizi kaybetmeyin aşılamayla. unutmayın ; fsh için en önemli şey zaman. bir kere yükseldimi değer,düşmesi zor arkadaşlar ...tabi karar yinede sizlerin.

canım allah tamamına erdirsin darısı bana ve tüm isteyenlere dualarınızı eksik etmeyin

günaydın güzeller
Bugün mübarek Berat gecesi. Her hikmetli işin seçimi ve ayırımı bu gecede yapılır. Kulların rızık, ecel gibi işleri, zelzele, güneş tutulması gibi tabii olayların bilgileri Kader Kitabından alınarak ilgili meleklere bırakılır. Rabbimizin tüm kullarına hayırlı yazılar yazması dileklerimizle Berat Kandiliniz Mübarek Olsun…Allah bu mübarek gecece dularımızı kabul etsin aminn:)

canım benim , allahta senin o güzel gönlündeki tüm dileklerini kabul etsin.

Fsh 62.9 benimde doktorlar dior normal yoldan olması cok zor diyor hepsi yalan arkadaşlar tamamen kafamızda olan düşüncemizden dolaayı sidresten dolayı yükseliyor fsh mesela ben kendimi bi ara işe vermiştim fsh 20.00 olmustu kafamdan atmıstım cünkü bu doktorların amacı tüp bebek merkezlerini dolduruop hemen paralarını yemeek hiç sormuyolarki durumun ne hemen tüp bebek 49 la bile hamile kalan var olmus gibi düşünücekmişiz kendimizi hamile gibi görücekmişiz Allah herkeze acil sifalar versin bide bana bu durumda aşılama dediler çıldırmak üzereyim hem tüp bebekle bile olması cok zor diolar erken menepoz diolar 2 yıllık evliyim 22 yaşındayım biskolojik oldum resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…