Merhaba arkadaslar, ben burda yeniyim. Suan pek iyi durumda degilim. Kisaca hikayemi anlatmak isterim. Ben 40 yasindayim, almanyada oturuyorum. 2014 senesinde maalesef endometrioz sebebiyle sol yumurtaligimi kayip ettim. Sag taraf mevcut. 2015 ile 2019 arasi endometrioz tekrarlamasin diye, dogum kontrol hapini araliksiz aldim, kanama olmasin diye. 2019 senesinde evlendim ve hapi biraktim. Biraktikdan sonra maalesef adetim gelmedi. Suan cyclo progynova ile adet görüyorum. Almanyada tüp bebek merkezine bas vurduk. Birtanesi hic olmaz dedi, Kibrisa yönlendirdi. Baska bir tüp bebek merkezi, deneyelim ama cok zor dedi. Ekim 2020´den buyana FSH degerimin düsmesini bekliyoruz ama düsmüyor maalesef. FSH bu ay 53´deydi, Ocak ayinda ilk defa 20 düsdü. Ama 15 altina düsmeden baslamiyorlar tedaviye. Gecen ay ve bu ay yine yüksek cikti. AMH 0,06. Tek umudum türkiye kalmisdi. Ordada bugün Bahceciyle konusdum, Doktor olmaz sansiniz yüzde 5 dedi, umudumu yikti. Asistani cok umut vermisti, AMH 0,01 olupta hamile kalanlar varmis. Baska Doktor PRP yapabiliriz dedi. Bu tedavi yöntemide cok yeni oldugu icin, kesin birsey söylemiyorlar. Ne yapacagimi sasirdim arkadaslar, cok kötü durumdayim. Böyle durumda olupta hamile kalan varmi? Suan Maca tohumunun hapini aliyorum, bir umut düsürür FSH degerimi diye. Hayit tohumu bende maalesef ise yaramadi. Baska neler yapa bilirim? Böyle zor bir durum icin, önerebileceginiz tüp bebek uzmani varmi? Simdiden yazanlara cok tesekkür ederim. Allah hepimizin yardimicisi olsun.