Herkese merhaba. Belki birilerine umut olurum diye en baştan yazıyorum. Evlenmeden önce tesadüfen yaptırdığım bi hormon testinde fsh yüksek çıkmıştı ve bu benim hep aklımdaydı. Yaklaşık 1 yıl önce evlendim. 4 ay öncesine kadar da korunduk. Çocuk sahibi olmak istiyorum dediğimde bikac araştırma yaptım fsh yüksekliği sorunmuş. Bunu kafama takmamaya çalıştım. Olmazsa 1sene sonra doktora giderim dedim sakin kalmaya çalıştım. 1 ay önceki adetim de yoğun kanama sebebiyle bi doktora gittim. Gelmişken hormonlarıma da baldırayım dedim fsh gene yüksekti doktor hicbir şey demeden hemen amh bakıyoruz haftaya gene geliyorsunuz dedi haftaya gene gittim amh değerim iyiydi ama doktor önümüzdeki ay bilmem ne testleri bilmem ne tedavisi birsürü şey söyledi. Daha korunmayı bırakmalı 3 ay oldu daha tedavi olmak istemiyorum dedim. Önümüzdeki aya kadar kendini hazırla dedi. Ben de sabah akşam burdan konuları okudum. 15 gu n diyordu ama ben anca 13 gün sabah akşam soğan suyu içtim. Birkac gu n öncesine kadar hayit tohumu içiyordum. Normalde 24 25 günde adet olurum 26.günümde test yaptım çift çizgi. Hemen kan verdim beta HCG 70 :) 2 gun sonra doktoruma gittim değer olmuş 160. Şu an daha hicbir şey belli değil kese bile daha yok. Umarım 2 hafta sonra onu da göreceğiz ama özellikle düzenli adet olup fshı yüksek olanlara söylüyorum her zaman umut vardır