Fsh yuksekligi sıkıntısı yasayanlar icin

Annen teyzen anneannen ablan yani ailendeki kadınlar menopoza kaç yaşında girmiş bu da bir etken annenin menopoz yasina yakın bir yaşta menopoza giriyorsun maalesef .Bence yinede iyi bir Dr a git canım .Allah kucağını doldursun inşallah .Allah'tan ümit kesilmez ben FSH 26 Amh 0.71 Ken hamile kaldım sonsuz sukur. Umudunu asla kaybetme
Maalesef bu ay fsh 20 ye yükselmiş bir ayda iki katı :KK43: İki hafta hayıt ve aslan pençesi çayı, sonra bir hafta ekstra aslan pençesi çayı içmiştim bende işe yaramadı sanırım. Adetim 5 gün önceden geldi

Maalesef bu ay fsh 20 ye yükselmiş bir ayda iki katı :KK43: İki hafta hayıt ve aslan pençesi çayı, sonra bir hafta ekstra aslan pençesi çayı içmiştim bende işe yaramadı sanırım. Adetim 5 gün önceden geldi
[/Q
Olabilir canım her şey herkese iyi gelmeyebilir , stres falanda çok etkiliyo . Bir ay 26 olup diğer ay 8 ciktigida oldu benim. Önemli olan Amh değeri . FSH 26 yken kenfiliginden hamile kaldım ben üzülme sakin

Olabilir canım her şey herkese iyi gelmeyebilir , stres falanda çok etkiliyo . Bir ay 26 olup diğer ay 8 ciktigida oldu benim. Önemli olan Amh değeri . FSH 26 yken kenfiliginden hamile kaldım ben üzülme sakin
Ya bazısı stresle alakalı değil diyor kafam karıştı herkes umutsuz konuşuyor böyle şeyler duymaya ihtiyacım var gerçekten. Amh tekrar ölçtürdum yani öldürmez de güldürmez de inşallah bende senin gibi hamile kalabilirim bu değerlerle

Ya bazısı stresle alakalı değil diyor kafam karıştı herkes umutsuz konuşuyor böyle şeyler duymaya ihtiyacım var gerçekten. Amh tekrar ölçtürdum yani öldürmez de güldürmez de inşallah bende senin gibi hamile kalabilirim bu değerlerle
Tavsiyem kimseyi takma canım moralini bozmaktan başka birşeye yaramiyo . Bana doktorlar koşa koşa tüp bebek merkezine git yaptır dediler başka bir şans vermediler doktorlar diyorum çünkü okadar cok dra gittim ki . Ama Allah çok ama çok büyük imkansız denen sonuçlarla kendiliğinden hamile kaldım .duyma görme muhatap olup cevap verme kimseye . Allah ol diyince olur

Tavsiyem kimseyi takma canım moralini bozmaktan başka birşeye yaramiyo . Bana doktorlar koşa koşa tüp bebek merkezine git yaptır dediler başka bir şans vermediler doktorlar diyorum çünkü okadar cok dra gittim ki . Ama Allah çok ama çok büyük imkansız denen sonuçlarla kendiliğinden hamile kaldım .duyma görme muhatap olup cevap verme kimseye . Allah ol diyince olur
Allah razı olsun canım inşallah bana da böyle bir müjde nasip olur 🙏

Merhaba. Ben 39yaşındayım.amh 0.97 fsh 15
Erken menopoz denildi, ve çoçuk istiyorum. Saraçoğlunun kürüne başladım, soğan kürü sorası hayıt ve aslan pençesi, çok ciddi baş ağrım oldu, kullandığım herşeyi bıraktım bj arada ek vitamilerede başlamıştım, son olarak hayıtı bıraktım çünkü siteyi aradım ve bunun olduğunu ve bir zararı olmadığını söylediler. 1 haftadır ara verdim baş ağrım geçti. Şuan allah 'a bıraktım. Hatta kahveye ağırlık verdim yemekten soğudum. Umudum kalmadı gibi.

Herkese merhaba. Belki birilerine umut olurum diye en baştan yazıyorum. Evlenmeden önce tesadüfen yaptırdığım bi hormon testinde fsh yüksek çıkmıştı ve bu benim hep aklımdaydı. Yaklaşık 1 yıl önce evlendim. 4 ay öncesine kadar da korunduk. Çocuk sahibi olmak istiyorum dediğimde bikac araştırma yaptım fsh yüksekliği sorunmuş. Bunu kafama takmamaya çalıştım. Olmazsa 1sene sonra doktora giderim dedim sakin kalmaya çalıştım. 1 ay önceki adetim de yoğun kanama sebebiyle bi doktora gittim. Gelmişken hormonlarıma da baldırayım dedim fsh gene yüksekti doktor hicbir şey demeden hemen amh bakıyoruz haftaya gene geliyorsunuz dedi haftaya gene gittim amh değerim iyiydi ama doktor önümüzdeki ay bilmem ne testleri bilmem ne tedavisi birsürü şey söyledi. Daha korunmayı bırakmalı 3 ay oldu daha tedavi olmak istemiyorum dedim. Önümüzdeki aya kadar kendini hazırla dedi. Ben de sabah akşam burdan konuları okudum. 15 gu n diyordu ama ben anca 13 gün sabah akşam soğan suyu içtim. Birkac gu n öncesine kadar hayit tohumu içiyordum. Normalde 24 25 günde adet olurum 26.günümde test yaptım çift çizgi. Hemen kan verdim beta HCG 70 :) 2 gun sonra doktoruma gittim değer olmuş 160. Şu an daha hicbir şey belli değil kese bile daha yok. Umarım 2 hafta sonra onu da göreceğiz ama özellikle düzenli adet olup fshı yüksek olanlara söylüyorum her zaman umut vardır:KK66:
Şu an aynı sorunu ben de yaşıyorum yaşım 28 ve fsh 14.36 çıktı napıcam bilmiyorum :KK43:

X