- 27 Haziran 2008
- 640
- 14
- 118
güzel bir konu açılmış ve fakat nedense takipçisi az, ben de katılmaya caılışacağım, fsh yüksek ve ilik denememi yapacaığım, mini tüp bebek yöntemi ile tedavi oluyorum..... şu hayıt tohumu gerçekten ne mücizevi bir bitki imiş... Teşekkürler....
Canım, ara ara da olsa topiğine gir bence, güzel bir konu,,, bak ben 3 hatta 4 yıl sonra bile ümitlendim.... Ben 43 yaşındayım fsh en son 17 idi, minitüpbebek yöntemi deniyorum, fazla vaktim yok çünkü....... Iyi dileklerin için teşekkürler.
Tebrik ederim... Darısı başımıza.
Tebrik ederim.
Ne şanslısınız arkadaşlar, tebriklerrrrrr
prensesini çok çok öperim.... Darısı başımız
evet canım, mini tüp tedavisi görüyorum, şubat 2013 te transferim olacak, bir aksilik olmaz ise,,,, dualarınızı eksik etmeyin,,, isteyen herkesin bebişi olsun inşallahhhhh
kaç yıldır uğramıyordum tesadüfen takrar girdim üyeliğime...bu fsh acaba hayıt tohumu gerçekten etkili mi? öyleyse gerçekten çok sevindirici...ben de içmiştim,burda da içen arkadaşların hamile olduklarını okudum sevindim....ümit kaybetmek yok.ne mucizeler duyuyoruz.
şimdi kız kardeşim bebek sahibi olamıyor. Eşinde de kendinde de sorun yok.aşılama da oldu ama olmuyor.üzülüyorum...
Bunu yanında etrafımda o kadar çok insan var ki bebek isteyip olmayan....nedir bu ? Bu kadar zor oluyor çoğu insanın? Bizim çocuklarımızın zamanı nasıl olacak acaba?
Inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı bir bebek nasip eder...buna yürekten dua ediyorum...çünkü bir evlat sahibi olunduğunda tekrar doğuyorsun hayata..............