FSH yüksek olup hamile kalanlar bize de umut olun

güzel bir konu açılmış ve fakat nedense takipçisi az, ben de katılmaya caılışacağım, fsh yüksek ve ilik denememi yapacaığım, mini tüp bebek yöntemi ile tedavi oluyorum..... şu hayıt tohumu gerçekten ne mücizevi bir bitki imiş... Teşekkürler....

Canım, ara ara da olsa topiğine gir bence, güzel bir konu,,, bak ben 3 hatta 4 yıl sonra bile ümitlendim.... Ben 43 yaşındayım fsh en son 17 idi, minitüpbebek yöntemi deniyorum, fazla vaktim yok çünkü....... Iyi dileklerin için teşekkürler.

Tebrik ederim... Darısı başımıza.

Tebrik ederim.

Ne şanslısınız arkadaşlar, tebriklerrrrrr

prensesini çok çok öperim.... Darısı başımız

evet canım, mini tüp tedavisi görüyorum, şubat 2013 te transferim olacak, bir aksilik olmaz ise,,,, dualarınızı eksik etmeyin,,, isteyen herkesin bebişi olsun inşallahhhhh

kaç yıldır uğramıyordum tesadüfen takrar girdim üyeliğime...bu fsh acaba hayıt tohumu gerçekten etkili mi? öyleyse gerçekten çok sevindirici...ben de içmiştim,burda da içen arkadaşların hamile olduklarını okudum sevindim....ümit kaybetmek yok.ne mucizeler duyuyoruz.

şimdi kız kardeşim bebek sahibi olamıyor. Eşinde de kendinde de sorun yok.aşılama da oldu ama olmuyor.üzülüyorum...
Bunu yanında etrafımda o kadar çok insan var ki bebek isteyip olmayan....nedir bu ? Bu kadar zor oluyor çoğu insanın? Bizim çocuklarımızın zamanı nasıl olacak acaba?
Inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı bir bebek nasip eder...buna yürekten dua ediyorum...çünkü bir evlat sahibi olunduğunda tekrar doğuyorsun hayata..............

Biz 2. bebeğimiz için doktora gittik ve bu FSH illetiyle tanıştım.İlk hamileliğim sorunsuzdu,evlendim hamile kaldım,hamile kaldıktan sonra doktora gittim.Şimdi 2013 eylül ayından beri korunmuyoruz gideyim bakayım dedim neden olmuyor.İlkinde FSH 22.4çıktı. Adetin 3. günü gel öyle bakalım dedi gittim.Bu sefer FSH 3.2 gibi birşey çıktı. Bu sefer E2 hormonum yüksek çıktı ilaçverdi adetin 3. günü yine gel dedi.Gittim bu sefer FSH 16.2 çıktı. Ve doktor TÜP bebek dedi vakit kaybetmeden.32 yaşındayım bu doktor çok aceleci değil mi? Bu hayıt tohumunu ve saraçoğunun kürlerini deneyip öyle bakacağım önüme.

Pes etmek kaybetmektir...umudun varsa kazanma ihtimalin de vardır.sen mücadelene devam et tevekkül et Rabbim verir inşallah.

merhaba arkadaslar bende yüksek fsh dan muzdaribim
45 65 degisken olan ama iddialı seviyelerde be kıbrısı denedim ama kısmet olmadı yıne düsünürken tabi tamamen kendi yumurtamdan umutsuzken
hamile oldugumu ogrendim
bu gün kese gordüm
bakalım devam eder mi ama
belki bi arkadasıma umut olurum belki bi arkadasımın kendine olan inancını kuvvetlendiririm cünkü ben bu sayfalarda cok umut aradım
İnsallah yazımı görürsünüz bi umut arıyorum. Şuan çocuğunuz var mı

Arkadaşlar merhaba,
28 yaşında 3 yıllık evliyim. Bebek düşünüp ön kontrol için doktora gittim. FSH ile o zaman tanıştım.AMH: 0,3 FSH 32 çıktı. Doktorum bu değerin menepoz göstergesi olduğunu ve çocuk sahibi olmamın sadece yumurta donasyonu ile olacağını söyledi. Tüp bebek tedavisi ile bile şansınız yok ama genede bir merkeze gidin dedi.
Aynı gün Tüp bebek merkezine gidip tedaviye başladık.
4 yumurtam toplandı. 3 tanesi döllendi. ve 2 tanesi blast oldu. 1 tane taze transfer diğeri ise donduruldu.
taze embriyo tutunmadı. 2. adetimde rahim kontrolü ve rahme çizik atma işlemi yapıldı. Bu operasyondan sonra 2 ay adet olmadım. Günlerce ağladım.
Taze tutunmadı dondurulmuş embriyo nasıl tutuncak dedim. Transfer yapıldı. Ve ben dondurulmuş embriyo ile 10 haftalık hamileyim.
Hergün siteye girip yazılarınızı okudum. Hamile kalırsam umut için yazıcam dedim. Umudunuzu yitirmeyin.

Arkadaşlar merhaba,
28 yaşında 3 yıllık evliyim. Bebek düşünüp ön kontrol için doktora gittim. FSH ile o zaman tanıştım.AMH: 0,3 FSH 32 çıktı. Doktorum bu değerin menepoz göstergesi olduğunu ve çocuk sahibi olmamın sadece yumurta donasyonu ile olacağını söyledi. Tüp bebek tedavisi ile bile şansınız yok ama genede bir merkeze gidin dedi.
Aynı gün Tüp bebek merkezine gidip tedaviye başladık.
4 yumurtam toplandı. 3 tanesi döllendi. ve 2 tanesi blast oldu. 1 tane taze transfer diğeri ise donduruldu.
taze embriyo tutunmadı. 2. adetimde rahim kontrolü ve rahme çizik atma işlemi yapıldı. Bu operasyondan sonra 2 ay adet olmadım. Günlerce ağladım.
Taze tutunmadı dondurulmuş embriyo nasıl tutuncak dedim. Transfer yapıldı. Ve ben dondurulmuş embriyo ile 10 haftalık hamileyim.
Hergün siteye girip yazılarınızı okudum. Hamile kalırsam umut için yazıcam dedim. Umudunuzu yitirmeyin.
Allah kucağınada almayi nasip etsin. Dr. Unuz kim?

Herkese merhaba 25 yasindayim ve 6 aylık evliyim.
Evlenmeden once kadin doktoruna gttim fsh 18 cikti herhangi bir sorun olmadigi sadece yumurtalarin tembellestigi soylendi.
Suan evliyim ve son kontrolumde fsh 120 olarak cıktı doktor menapoz oldugumu soyledi ve aglayarak eve döndüm bununla ilgili moral olması açısindan önerebileceginiz biseyler var mi arkadaslar bende bebegim olsun istiyorum .🙏

Merhaba arkadaşlar. Bugün hormon testi sonucumu almaya gittim. FSH 18, 55 çıkmış. Doktorum tüp bebek merkezine gitmemi söyledi. Ama bu sonucu alana kadar sol yunurtalarımın zayıf oldugunu, sağ tarafın çok iyi oldugunu söylüyordu. Kafam çok karıştı, ben şimdi ne yapayım. Tüp bebek merkezine mi gideyim?? ☹️

Back
X