bu yazılar gercekten umut oluyor bıze benımde 6 ay önce 3,5 olan fsh buay 11,3 cıktı sok oldum hele menopoz kelımesını duydum doktordan esımde karsımdaydı basımdan kaynarsular dokuldu anlatamam sıze ne kadar kotu hıssettıgımı,ultrasonla baktı doktor solda hıc yumurta olusmamıs sag tarafta bı tane var bakalım klomen verdı gunde ıkı tane ıc dedı ınsallah buyur bende enkısa zamanda hamıle kalabılırım.
buarada asılama olmak ıcın gıttım ama yapmam dedı doktor önce 3 ay klomen kullanacaksın sonra asılama dedı offfffff offfffffffffffffffffffffffffffffffff((
canım, ara ara da olsa topiğine gir bence, güzel bir konu,,, bak ben 3 hatta 4 yıl sonra bile ümitlendim.... ben 43 yaşındayım fsh en son 17 idi, minitüpbebek yöntemi deniyorum, fazla vaktim yok çünkü....... iyi dileklerin için teşekkürler.uzun zaman oldu...bir arkadaş sayesinde tekrar bu sayfaları okudum....bu başlığıda ben açmıştım...kabusum FSH....şimdi 7.ayında olan dünyalar tatlısı bir prenses uyuyor kucağımda....Rabbim izin verdi....sakın üzülmeyin gerçekten...ümitlerimin tükendiği anda,kendimi çocugu olmuyor ilan ettiğim anda bebeğim bana merhaba dedi...daha ne yazayım bilemiyorum...ama şuanda bu sorunu olup da o üzüntüyü yasayan arkadaşlarım bende çok iyi biliyorum duygularınızı ama pes etmek yok sadece stres yapmadan tavsiye edilen bazı bitkisel çözümleri deneyin derim...Allah isteyen her kadına nasip etsin bu duyguyu
tebrik ederim... darısı başımıza.merhaba arkadaslar bende yüksek fsh dan muzdaribim
45 65 degisken olan ama iddialı seviyelerde be kıbrısı denedim ama kısmet olmadı yıne düsünürken tabi tamamen kendi yumurtamdan umutsuzken
hamile oldugumu ogrendim
bu gün kese gordüm
bakalım devam eder mi ama
belki bi arkadasıma umut olurum belki bi arkadasımın kendine olan inancını kuvvetlendiririm cünkü ben bu sayfalarda cok umut aradım
tebrik ederim.kızlar benden sonra hala yazan olmamıs bu baslıga ama ben bu başlıkda son görevimi yerime getirip bir daha bende ugramayacagım.
sizlere daha öncede bahsetmıstım fsh yukseklıgımden ve menepoz baslangıcından gecen ay öğrendım bunu ıkı yıldır bebegımız olmuyordu korunmadıgımız halde.doktor tekrardan klomen tedavısıne baslayalım dedi.ben doktora soylemeden her gun 3 bardak yada 2 bardak hayıt tohumu kaynatıp ıctım ama hergun aralıksız ve bende o kadar cok ıse yaradıgına ınanıyorum ki,suan hamıleyım Allahıma sukurler olsun.sizde bu hayıtın faydasından yararlanın benım gıbı sorunu olanlar varsa ınsallah herkesın hersey gonlunce olsun hoscakalın.
ne şanslısınız arkadaşlar, tebriklerrrrrrMerhaba arkadaslar , geçtiğimiz ay 3. Denememizdi.adetin 3.günü ayrıca fsh im 11.78 çıkmıştı.nette okuyunca korktum.10 un üzerinde olursa yumurta rezervleriazaliyormus.üstelik amh yaptırdım 1.12 azalmış yani.yaşım 29.eşimden sperm testi yaptırdı varikosel varmış .nörolojik sadece %2.hemen ameliyat oldu.daha iyileşmeden.ve meğer ben HAMILE kalmışım o değerlerle.ümidimizi kaybetmeyin.bugun kan testi yaptırdım 106 çıktı.umarim sağlıkla devam eder.dua edin.ben de isteyen herkese edeceğim.hepinize edeceğim.
prensesini çok çok öperim.... darısı başımızaarkadaşlar sizlere umut olabilmek çok güzel...Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin...bu arada benim prensesim 28.ayına girdi ve annesiyle birlikte okula gidiyor...bugünleri gördük şükür Rabbime
mini tüp bebek yöntemini duydunuz mu bilmiyorum ama tüp bebkte basarılı olamaynlar meneopoz riski olanlarda etkiliymiş hem daha ucuz ve daha zahmetsiz bi arastırın derim inş faydalı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?