Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Ocak ayında FSH 30 du ve ultrasonda hiç folikül görünmemişti ve ben o ay hamile kaldım şu anda 18 haftalık hamileyim :)) FSH'i unut , stres yapma, kafandan bebek fikrini çıkart (söylemesi kolay yapması zor gibi görünse de bende işe yaradı), her akşam hayıt tohumunu tazeden bir fincan sıcak suda 10 dk.bekletip suyunu süz ve iç fsh düşürmeye birebir. Allah isteyen herkese bebek versin...
ya arkadaşlar 4 ay bitti bu beşinci ayyy yine bişi yok senağlamasenağlamasenağlama
selam arkadaşım bende aynı durumdan muzdaribim ben 9 ay bekledim ve şu an 8 haftalık hamileyim biraz geç hamile kalırsın ama işallah sonunda kalırsın tedavisini görüyorsun değilmi hapını düzgün kullandığın sürece hiç bir sorun yok moralini bozma daha önce hamile kaldınmı yoksa bu ilk denemenmi yılmak yok çalışmalara devam kendine sakın stres yapma inan değerlerin normale döneceği yerde dahada fırlıyo kendimden biliyorum biraz zamana biraz oluruna bırak sakin ol özellikle strese girme ve sinirlenme işallah sende bebişine kavuşursun allahım gönlünün muradını versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu konuyu hamilelerin topiğinde açmıştım daha çok umut bulurum belki diye ama ona bile izin verilmemiş buraya taşınmış konu.....napalım demekki hamilelerin topiğinde bile yerimiz yokmuş.....
canım benimde sorunum fsh bu ay tüp bebek tedavisine başladık. fsh değerin kaç?
canım benimde fsh ım yüksek bende 1 yıldır bekliyorum hamile kalmak için ama yok işte kafaya takmayın ddeniyor ama olmuyor işte takıyor insan elinde değilkib ben 1 kere aşılama denedim olmadı tüp bebk dedi dr onu yaptıramadık şimdide doğal yolla bekliyorum burada duyunca çok seviniyorum bizde anne olacakmıyız acaba ben umutluyum canım olacağız bak görürsün bizde başaracağız burada bebklerimizin ne kadar yaramaz olduğundan bahsedeceğiz canım
5haziran kırmızı kartı gördüm yine yaaaaaaaa....................
üzülme canım yaaa bende o durumu yaşıyorum her ay hemde ama artık üzülmücem kendimide kasmıcam çünkü dr bana kendiliğimden hamile kalma şansımın % 1 dedi tüp bebeklede % 20 dedi bu çok az benim için çünkü fsh ım bu ay 27 çıktı çok canım skıldı ama yapacak başka bişeyim yok canım allahım inşallah biizmde sesimizi duyar ve dualarımızı geri çevirmez ve bizde annelik duygusunu tattırır ama hayırlıysa tabiki buda çok önemli canım kendini üzme allah ne derse o oluyor napalım kısmet
Canım benım ya uzulme valla tsh falan hepsı bahane rabbım ol dıyecek hamıle kalacagız benımde tsh 9 du 3 kere yaptırdım emın olmak ıcın sonra endrıkolojı uzmanına gıttım tahlıllerım normal cıktı sasırdım yanİ tahlıle gıttıgımde basım donmudtu bende azıcık ekmek yedım bu tahlıller ac karnınamı yapılması gerkıyo canım rabbım yardımcımız olsun.....