FSH yüksek olup hamile kalanlar bize de umut olun

Flowrs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
640
14
118
arkadaşlar şu fsh hormonu yüksek olup ta hamile kalanlar varsa aranızda lütfen bizimlede durumunuzu paylaşırmısınız??? belki azda olsa umudumuz olur:((

Merhaba,
Ocak ayında FSH 30 du ve ultrasonda hiç folikül görünmemişti ve ben o ay hamile kaldım şu anda 18 haftalık hamileyim :)) FSH'i unut , stres yapma, kafandan bebek fikrini çıkart (söylemesi kolay yapması zor gibi görünse de bende işe yaradı), her akşam hayıt tohumunu tazeden bir fincan sıcak suda 10 dk.bekletip suyunu süz ve iç fsh düşürmeye birebir. Allah isteyen herkese bebek versin...

Merhaba,
Ocak ayında FSH 30 du ve ultrasonda hiç folikül görünmemişti ve ben o ay hamile kaldım şu anda 18 haftalık hamileyim :)) FSH'i unut , stres yapma, kafandan bebek fikrini çıkart (söylemesi kolay yapması zor gibi görünse de bende işe yaradı), her akşam hayıt tohumunu tazeden bir fincan sıcak suda 10 dk.bekletip suyunu süz ve iç fsh düşürmeye birebir. Allah isteyen herkese bebek versin...

çok teşekkür ederim canım moral oldu:))

merhaba;
benimde fsh ilk ölçümde 12,65 çıktı dr elimizi çabuk tutalım dedi. ilk anda bi üzüntü yaşadım eşimde öyle tabi. sonra korunmayı bıraktık ve hayırlısı rabbimden dedim hiç kafama takmadım moralimi yüksek tuttum ilk ayda hamile kaldım ve şu anda 12 haftalık hamileyim. allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsin...

pelincim çok sağol..kutlarım seni canım. peki başka bir tedavi görmüşmüydün?

ya arkadaşlar 4 ay bitti bu beşinci ayyy yine bişi yok senağlamasenağlamasenağlama

ya arkadaşlar 4 ay bitti bu beşinci ayyy yine bişi yok senağlamasenağlamasenağlama

selam arkadaşım bende aynı durumdan muzdaribim ben 9 ay bekledim ve şu an 8 haftalık hamileyim biraz geç hamile kalırsın ama işallah sonunda kalırsın tedavisini görüyorsun değilmi hapını düzgün kullandığın sürece hiç bir sorun yok moralini bozma daha önce hamile kaldınmı yoksa bu ilk denemenmi yılmak yok çalışmalara devam kendine sakın stres yapma inan değerlerin normale döneceği yerde dahada fırlıyo kendimden biliyorum biraz zamana biraz oluruna bırak sakin ol özellikle strese girme ve sinirlenme işallah sende bebişine kavuşursun allahım gönlünün muradını versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam arkadaşım bende aynı durumdan muzdaribim ben 9 ay bekledim ve şu an 8 haftalık hamileyim biraz geç hamile kalırsın ama işallah sonunda kalırsın tedavisini görüyorsun değilmi hapını düzgün kullandığın sürece hiç bir sorun yok moralini bozma daha önce hamile kaldınmı yoksa bu ilk denemenmi yılmak yok çalışmalara devam kendine sakın stres yapma inan değerlerin normale döneceği yerde dahada fırlıyo kendimden biliyorum biraz zamana biraz oluruna bırak sakin ol özellikle strese girme ve sinirlenme işallah sende bebişine kavuşursun allahım gönlünün muradını versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok saool canım ama ben tedavi falan olmuyorum ilaçda yok tabiki....doktora gitmek istemiyorum öle bekliyorum bigün olcak diye....belki zor ama umut işte....

bu konuyu hamilelerin topiğinde açmıştım daha çok umut bulurum belki diye ama ona bile izin verilmemiş buraya taşınmış konu.....napalım demekki hamilelerin topiğinde bile yerimiz yokmuş.....

bu konuyu hamilelerin topiğinde açmıştım daha çok umut bulurum belki diye ama ona bile izin verilmemiş buraya taşınmış konu.....napalım demekki hamilelerin topiğinde bile yerimiz yokmuş.....

canım benimde fsh ım yüksek bende 1 yıldır bekliyorum hamile kalmak için ama yok işte kafaya takmayın ddeniyor ama olmuyor işte takıyor insan elinde değilkib ben 1 kere aşılama denedim olmadı tüp bebk dedi dr onu yaptıramadık şimdide doğal yolla bekliyorum burada duyunca çok seviniyorum bizde anne olacakmıyız acaba ben umutluyum canım olacağız bak görürsün bizde başaracağız burada bebklerimizin ne kadar yaramaz olduğundan bahsedeceğiz canım

canım benimde fsh ım yüksek bende 1 yıldır bekliyorum hamile kalmak için ama yok işte kafaya takmayın ddeniyor ama olmuyor işte takıyor insan elinde değilkib ben 1 kere aşılama denedim olmadı tüp bebk dedi dr onu yaptıramadık şimdide doğal yolla bekliyorum burada duyunca çok seviniyorum bizde anne olacakmıyız acaba ben umutluyum canım olacağız bak görürsün bizde başaracağız burada bebklerimizin ne kadar yaramaz olduğundan bahsedeceğiz canım

inşallah sevicim inşallah....bana rüya gibi geliyor sanki hiç olmayacakmış gibi....kendimi avutuyorum bende olacak diye ama ne bilim işte farklı duygular yaşıyorum...bazen umutlu bazen karamsar....daha çok olumsuz duygularım aslında..........düün gece eşimle aynı rüyayı görmüşüz....bi kız kardeşim var bu ay evleniyo...o rüyamızda hamileymiş doğum yapmışş ama bende hala bişe yok:((((aynı rüyayı görmüşüz........bugün yine moralim bozuk yani....üstelik adet belirtileri başladı bugün yarın olur....

kimseler yok....ağrılarım başladı sabaha kalmaz herhalde yani yine yok bebek:(((

5haziran kırmızı kartı gördüm yine yaaaaaaaa....................

5haziran kırmızı kartı gördüm yine yaaaaaaaa....................

üzülme canım yaaa bende o durumu yaşıyorum her ay hemde ama artık üzülmücem kendimide kasmıcam çünkü dr bana kendiliğimden hamile kalma şansımın % 1 dedi tüp bebeklede % 20 dedi bu çok az benim için çünkü fsh ım bu ay 27 çıktı çok canım skıldı ama yapacak başka bişeyim yok canım allahım inşallah biizmde sesimizi duyar ve dualarımızı geri çevirmez ve bizde annelik duygusunu tattırır ama hayırlıysa tabiki buda çok önemli canım kendini üzme allah ne derse o oluyor napalım kısmet

Canım benım ya uzulme valla tsh falan hepsı bahane rabbım ol dıyecek hamıle kalacagız benımde tsh 9 du 3 kere yaptırdım emın olmak ıcın sonra endrıkolojı uzmanına gıttım tahlıllerım normal cıktı sasırdım yanı tahlıle gıttıgımde basım donmudtu bende azıcık ekmek yedım bu tahlıller ac karnınamı yapılması gerkıyo canım rabbım yardımcımız olsun.....

üzülme canım yaaa bende o durumu yaşıyorum her ay hemde ama artık üzülmücem kendimide kasmıcam çünkü dr bana kendiliğimden hamile kalma şansımın % 1 dedi tüp bebeklede % 20 dedi bu çok az benim için çünkü fsh ım bu ay 27 çıktı çok canım skıldı ama yapacak başka bişeyim yok canım allahım inşallah biizmde sesimizi duyar ve dualarımızı geri çevirmez ve bizde annelik duygusunu tattırır ama hayırlıysa tabiki buda çok önemli canım kendini üzme allah ne derse o oluyor napalım kısmet

evet Rabbim ne derse o olur tabiki ...zaten içimizin de nasıl yandığını bir o bilir....bizimde dualarımızı kabul eder inşallah....

Canım benım ya uzulme valla tsh falan hepsı bahane rabbım ol dıyecek hamıle kalacagız benımde tsh 9 du 3 kere yaptırdım emın olmak ıcın sonra endrıkolojı uzmanına gıttım tahlıllerım normal cıktı sasırdım yanİ tahlıle gıttıgımde basım donmudtu bende azıcık ekmek yedım bu tahlıller ac karnınamı yapılması gerkıyo canım rabbım yardımcımız olsun.....

evet tahliller sabah aç karnına yapılması gerekiyor eğer idrar tahlili yapacaksanda yemek ve su içme hatta gece 8 den sonra bildiğim kadarıyla... ben bir kez yaptırdım 2 ay önce bidha yaptırmaya cesaretim olmadı....moralim inanılmaz bozuk bir kez daha yüzleşmek istemedim ne yapacağımıda bilmiyorum içimden bi ses bekle diyor ama bi yandanda nasıl beklerim diyorum çok üzülüyorum hayal bile kuramıyorum nerde bi hamile görsem ağlamaya başlıyorum....birde insanların sürekli bebek bebek baskısı sanıyorlarki istemiyoruz da yapmıyoruz bilseler her sorduklarında nasıl canımı yaktıklarını:(((

selam arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım ancak üyelik öncesi de sizleri takip ediyordum. başımdan geçen ve sizlerle ortak olan bir takım sıkıntılar yaşadım. ve burayı takip ederken sizlerden çok şey öğrendim ve uyguladım. şimdi ise sıra bende diyerek sizlere moral kaynağı olmak istedim. arkadaşlar sizlere kısaca hikayemi aktarmak istiyorum. Şöyleki; 38 yaşındayım, 4 aylık evliyim. geçen ay hamilelik öncesi genel bir kontrol için herhangi bir jinekoloğa eşimle birlikte gittik. Bu şehirde yeni olduğumuz için sıradan birine gittik. Özel bir hatanede çalışan bu bayan doktor, doktormu yoksa felaket tellalımı anlayamadım açıkçası. benimde bildiğim ancak çok ta önemli olmayan sorunları felaketmiş gibi anlattıktan sonra adetin 3. günü için kan teseti verdi. yaptırdım ve sonuç, FSH çok yüksek çocuğunuz olmaz. derhal vakit kaybetmeksizin tüp bebek dedi. dünya yıkıldı başıma sanki, Doktora bu hormonların deişken olup olamayacağını sorduğumda, hayır düşmez, erken menopoz dedi.
eşimin de büyük desteği ve kararımızla şubat tatiline kadar doğal yoldan denemeye karar verdik. bu klübün forumundan öğrendiklerimi sıkı biçimde uyguladım. Her gün sabah ve akşam aç karnına bir su bardağı hayıt tohumu içtim. protein ağırlıklı beslendim. Keçiboynuzu pekmezini bir kaşık sabah aç karnına yedim. Folik asit, zinco , her gün bir aspirin aldım. Ama bu kullandıklarımdan ama fsh hormonunun değişkenlikgösterebilirliğinden olacak ben bu ay doğal yoldan hamile kaldım arkadaşlar. Ama stres yapmadım, planlı ilişkiye özen göterdim ve hırs yapıp o doktora gününü götereceğim fikrini hep taşıdım. Allah hepinizin gönlüne göre versin .... Bu arada fsh değerim 21.90 çıkmıştı. azimli olun yelkenleri suya indirmeyin hanımlar

Back
X