- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 32
EVetKusura bakma hic bilgim yok klomen bu catlatma igneli olan tedavi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVetKusura bakma hic bilgim yok klomen bu catlatma igneli olan tedavi mi
Reglin kacinci gunu testi buKizlar 8 aydir bebiş istiyoruz olmuyor ilk ay tahlillerim şu şekildeydi
Tsh 3.74
Fsh 4.88
LH 5.42
Prolaktin 14.36
Iki ay once bi kimyasal gebelik gecirdim ama bu iki ay boyunca ovulasyon testleri hic pozitif olmadi bende tekrar tahlil yaptirdim sonuclar şu şekilde
Tsh 2.87
Serbest T4 1.48
Fsh 9.23
LH 6.34
Estradiol (E2) 25.89
Prolaktin 18.43
Şimdi bu ne demek oluyor ben hiç yorumlayamiyorum bu sonuclari tecrubesi olan yardimci olabilir mi?
4. GunReglin kacinci gunu testi bu
Kimyasaldan sonra bu degerlerm yukseldi zaten ama daha doktora gosteremedimCanım bende konuya pek hakim degilim ama tsh 2 nin altinda olmaliymis .fsh de 9 olunca sinirda oluyormus bnimdr fsh 9.37 gibi bisey cikti bu ay onu dusurmemiz lazim heralde dha doktora gostermedim sonucu.arastirdgm kdariyla soyluyorum
Düşmeden önceki e2 değeriniz kaçtı acaba? Aslında değerleriniz yaşınıza göre normal amh ta gayet iyiArkadaşlar mrb. Benimde değerlere bakar mısınız?
Fsh:10,09
Lh:10,4
E2:38,47
Prolaktin 13,46
Amh:2,11
Bizdr iki yıldır bebek istiyoruz. Bir aşılama yaptık olmadı. Yaş 34.... Açıkçası korkuyorum ya olmassa diye
Geçen ay e2, prolaktin filan yüksekti. Bir buçuk aydır civanperçemi+aslanpençesi macunu kullandım. Artı hayıt tohumu. Gerçekten etki ediyor. Değerler bu ay çok daha ii. Bir tek fsh geçen ay 9 Du bu ay 10 olmuş. Onu da hayıt tohumunu düzensiz kullanmıştım. Ona bağlıyorum.
Teşekkür ederim. E2 64 tü önceden cnm.Düşmeden önceki e2 değeriniz kaçtı acaba? Aslında değerleriniz yaşınıza göre normal amh ta gayet iyi
64 kötü mü ki kaç olmalıTeşekkür ederim. E2 64 tü önceden cnm.
Bende şunu merak ediyorum. Geçen ay 64 tü. Bu ay 38.şimdi hangi değeri baz alıcaz?64 kötü mü ki kaç olmalı
bence 64 iyi referans aralığında daha iyi sanki ama doktor ne dediBende şunu merak ediyorum. Geçen ay 64 tü. Bu ay 38.şimdi hangi değeri baz alıcaz?
Evet 6 nın üstü iyi değil diye okudum peki neler yapılmalı yada fsh için ben önerdi benimki çok ilgisizdi biraz araştırıp iyi bir doktora gidicem kısmetseDoktor diğer değerlerle birlikte değerlendirdi. Geçen ay için değerleri çok beğenmediğini ama bu ay için fena olmadığını sadece fsh ımın yüksek olduğunu söyledi.
Hayıt tohumu iyi geliyor diye biliyorum.Evet 6 nın üstü iyi değil diye okudum peki neler yapılmalı yada fsh için ben önerdi benimki çok ilgisizdi biraz araştırıp iyi bir doktora gidicem kısmetse