Gebeliğe Hazırlık Fsh ,lh yüksek olup ne tedvsi gördünüz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Prmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
2.309
2.364
53
32
kızlae benim fsh 12,12 lh 11.72 prolaktin 40,71 benim gbi aynı durumda olup tedavi görüp hamile kalan oldu mu aranızda ? Nasıl bir tedavi basladı doktorlar siZlere ? Artık dayanamıyorum her ay baska başka problemler cıkıyor bana yardım edermisiniz

Ben den baska kimsede yok galiba böyle bir sorun ne güzel ya masallah bi tek bende var

Ben den baska kimsede yok galiba böyle bir sorun ne güzel ya masallah bi tek bende var
Benim Fsh 14 cıvarı çıktı. Lh 20 üzerinde Çıktı. Östrojen 360 cıvarıydı.
Ben ilaç kullanmadım. Bu Hafta Doktora gidip tedaviye başlamayı düşünüyorum.
Yani aynı dertten müzdaribim ama daha her hangi bir çözüm yoluna başvurmadım.
Ben Ekim ayı sonunda sprail çıkarmak için gittiğimde ögrendim bu rahatsızlığımı.

Bende de yoktu düşük yaptım ondan sonra böyle oldu kist falan da yoktu hiç ama gecen ay öğrendim ki pco luyum hormonlar yüksek bakalım dr bugün geri dönecek bana ne ilaç baslayacak yazarım burdan

Bende de yoktu düşük yaptım ondan sonra böyle oldu kist falan da yoktu hiç ama gecen ay öğrendim ki pco luyum hormonlar yüksek bakalım dr bugün geri dönecek bana ne ilaç baslayacak yazarım burdan
Benim 2 evladım var. Eşim 3 bebeği istedi fakat ben rahatsız olduğum için istemedim. Aynı zamanda imamhatip lisesine gidiyorum. Haftada 2 gün akşamları okulda yüzyüze eğitim alıyorum.
Bu sene son senem ve mucize gibi bir durumla karşı karşıya kaldım. Kanser Asla iyileşmez.Bu hastalık ölene kadar seninle mezara gider dedikleri hastalıgımın, eylül sonu ekim başı gibi iyileştiğini yok olduğunu ögrendim. Ekim ayında hemen gidip Sprail çıkarttım 3 bebeğe karar verdim.Aynı gün tahlil verdim ve o gün ögrendim rahatsızlığımı.İlk ögrenince hemen ilaç kullanmak istemedim. dogal yollardan tedavi olmak istedim.Arkadaşım ''Sakın ihmal etme. Menopoz ilaçsız tedavi olmaz'' dedi. Bende hemen bu hafta doktordan randevu aldım. Bakalım sonuç ne olacak.
Sizin doktorun söylediklerini yazarsanız en azından tecrübe sahibi olurum

Merhaba geçmiş olsun aynı durumdan olan bir arkadaşım yakın zamanda toparladı çok şükür. Doğal takviye olarak hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesi kullanmış. çok fayda gördüğünü söylemişti. Sizde bir araştırıp deneyebilirsiniz.inş sizede faydası olur.

Merhaba canm inşallah gececek . Ben onları kullandım cok düzenli kullanmadım ama işe yaramadı yinede bana bitkiler cok işe yaramıyr ters etki yapıyor

Ge
gecmiş olsn cnm allah evlatların için saglık versin ne güzel iki evladın varmıs rabbim banada inşallah nasip eder o iki evladı sag salim. Yazarım burdan tedaviyi ben size

SOnuc yüksek cıktı doktor amh testi istedi o da paZartesi günü cıkacak

Canm merhaba rabbim kucağına almayı hayırlısı ile nasip etsin..durumunu okudum çok kısa süre sonra fsh in yüksek iken gebe kalmışsın bu çok güzel birşey..ne yaptın acaba bı tedavi uyguladı mı..dustumuu fsh in..klomen vs kullandı mi..benimde fsh im 9 cikti..korkuyorum bende iki kez kimyasal gebelik yaşadım 1 yıllık evliyim

C
anım tesekkür ederim inş amin
Bnm hormonlar düştü kendiliğinden bi tek prolktn için dostinex kullandm o kadar.

Bu fsh düştüğü zaman mutlu mu olmaliyim nirileri anlatsin bana düzenli bir tedaviye başlamadım ikinci bebeği düşünüyoruz ilk fsh 6.8 idi ikincisi ikiye katladi. Neden oluyor bu yukselme arkadaşlar. Dr klomen yazmış bu gun başladim 5 gün icicem dr göremedim yakinim araciliğıyla recetemi göndermiş bana klomeni kullanmamin sakincasi varmi acaba kafam karıştı

6.80 fsh için gayet güzel bir değer değilmi

arkadaşlar merhaba ben reglimin 3. günü hormon testi yaptırdım. prolaktinim 31 çıktı. doktorum bi hafta sonra tekrarladı 21 çıktı . normal dedi ama ben biraz takıntılı oldum. 7 ay denedim öncesinde acaba hep prolaktin mi sıkıntı çıkardı diye düşünmeye başladım. okuduğum yerlerde 20 nin altında olmalı diye okudum. sizce testere dişlisi aslan pençesini denemeli miyim? uzun oldu ilk defa yazıyorum kusura bakmayın.

Merhaba ben de hormon testi yaptirdim fsh 9.38 çıktı sanirim yuksek bir deger siz hamissiniz galiba dian allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin nasil bir yol izlediniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…