fsh,lh,amh yuksekligi :(

eylem008

Seni bana gönderen Rabbime hamdolsun
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
540
152
323
Merhaba arkadaslar..kisaca hikayem şu : tam iki yildir hamile kalamadim. 6 ay oncesinde fsh ve lh hormonlarimin yuksek olduğunu ogrendim. Gittigim her dr ille hemen tup bebek yaptir demedi. Hatta en iyi tup bebek doktoruna gittim gayet sagliklisin bu hormonların seninle alakasi yok dedi. Baska bir dr benden amh istedi. Allah biliyor ya düşük cikacak sandim ama yuksek cikti. Yani sonuçlar şöyle:
Fsh 13
Lh 18
Amh 6
Pco olabilir demisti son dr ama kesin bir tanı konmadi. Baktigimiz zaman lh yuksekligi pco gosteriyo. Hatta amh 6 dan yuksekse o da pco başlangıcı demekmis diye okudum..
Arkadaslar Allah kimseye bu durumu yasatmasin. Yani kendimle ilgili neyle ugrasacagimi bile bilmiyorum. Hayit falan ictim fayda etmedi. Bilginiz varsa yardimci olursaniz cok sevinirim. Allah herkese hayirlisi neyse onu versin insallah

Merhaba hamilelik takvimini görünce çok sevindim hemen yazmak istedim. Değerleriniz gerçekten yüksekmiş nasıl bir yol izlediniz?

Merhaba hamilelik takvimini görünce çok sevindim hemen yazmak istedim. Değerleriniz gerçekten yüksekmiş nasıl bir yol izlediniz?

Çok teşekkür ederim canım. Ben de bu değerleri görünce artık tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik. O niyetle gittim ama doktorum bu değerler korkulacak değerler değil ve senin yumurtalıkların çok iyi tüp falan yapmam sana dedi gönderdi. Hemen arkasından eşimde hareketsizlik olduğunu öğrendik maalesef. İki aşılama denedik olmadı sonra mecburen tüp yaptırdık.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Doktorunuzun dediği bana umut oldu. Fsh 7.00 lh 5.53 olmasına rağmen 6 aydır gebelik oluşmadı ümitsizliğe düşüyorum ara ara

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Doktorunuzun dediği bana umut oldu. Fsh 7.00 lh 5.53 olmasına rağmen 6 aydır gebelik oluşmadı ümitsizliğe düşüyorum ara ara

Aa hayır senin değerin gayet güzel. Fsh 10 olduktan sonra sıkıntı derler. Hiç dert etme Rabbim ol dedikten sonra olur merak etme. Ben iki sene bekledim. Daha çok yeniymişin. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…