Gebeliğe Hazırlık FSH im 11.9 endiselenmeli miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yalniz kalpler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
5.510
10.957
198
merhabalar 8-9 aydir gebe kalamadim hormonlara bakilsin istedim. her sey normal progesteron henuz bakilmadi 21. gun bakilacak. fsh 11.9 endiselenmeli miyim? yurtdisindayim dr henuz bir sey demedi

Fsh fos bir hormon tek başına hiçbir anlam ifade etmiyor hiç ona kafanı takma. Ben tahlil yapmaya giderken stres beynimdeki damarları patlatacak kadar şiddetliydi o yüzden 13.31 çıkmıştı. Stres hormon düşmani.
Hamileyim şuan hicbir sıkıntıda yok çok şükür 🙏🏻

Bildigim kadariyla fsh tek basina anlam ifade etmiyor.amh da baktirdinizmi? Ayrica bu hormon her ay degisebiliyomus bi kac ay takip ettirebilirsinjz
tesekkur ederim. sanirim amh istemedi cunku ekranda goremiyorum. yurtdisindayim. sonuclar bilgisayarimda ama istememis sanirim henuz dr la gidip konusmadim. tiroidleri testesteron vs hepsini istemis.

Fsh fos bir hormon tek başına hiçbir anlam ifade etmiyor hiç ona kafanı takma. Ben tahlil yapmaya giderken stres beynimdeki damarları patlatacak kadar şiddetliydi o yüzden 13.31 çıkmıştı. Stres hormon düşmani.
Hamileyim şuan hicbir sıkıntıda yok çok şükür 🙏🏻
cok sevindim masallah Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin diger hormonlar normal fsh bu sekilde ve testesteron ust sinirda.. gecmemis ama tam sinir.

Back